Godmorgon, hoppas ni mår skitbra!
Jag mår fett bra! Jag är lite trött, som vanligt men mår för övrigt så jävla bra! Nu har jag och Jonas packat bilen och är påväg till Bromma för att hämta Fredric och sedan rullar vi mot Östergötland, Boxholm närmare bestämt för att fira jul först med Jonas familj och sedan Fredrics familj! Har saknat alla så mycket så det ska bli fett kul att få träffa dem igen!

Ta hand om varandra, och god jul alla fina! Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Efter frisören så stack jag och träffade min bästa vän Simone, vi åt lite och hade gick runt lite bara umgicks och hade fett roligt! Sedan åkte vi hem till mig, åt godis, pratade lite och hade så kul! Nu har jag åkt till min fosterpappas kusin med familj, nu sitter vi och fikar och bara julmyser!
Hoppas ni har haft en fantastisk dag!
Puss och kram, finaste ni! <3

Likes

Comments

Halloj! Jag glömde totalt att uppdatera igår men talet som jag snackade om gick superbra! Jag var nervös typ den första meningen sen kände jag: FUCK IT! Och bara körde på, och det lönade sig! Jag tog jullov med A på det talet! Resten av dagen/kvällen spenderade jag i sängen och glodde på youtube och allmänt vilade!
Idag har jag klippt mig och är otroligt nöjd!

  • Vardag
  • 696 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag känner verkligen hur SLUTKÖRD jag är av skolan! Hade verkligen ingen motivation att gå upp i morse, och jag som ändå är jäkligt morgonpigg!
Nu är jag iallafall piggare, med Zara Larsson i lurarna och är påväg till skolan från praktiken och är rätt nervös eftersom jag ska hålla ett tal om att införa könsneutrala toaletter! Håll tummarna för mig så hörs vi senare!
Puss och kram

  • Vardag
  • 714 Readers

Likes

Comments

Så jävlar skönt! Imorgon är sista dagen i skolan för detta året och det firar jag med en efterlängtad julshopping och fika på Starbucks!

Likes

Comments

äntligen är det dags för mig att ta tag i bloggandet igen! har lagt det på paus i över ett år pga hittade inte någon ork! Men nu är jag på gång igen och tänkte börja!
Lite kort om mig; jag heter Pontus Kåremalm (Skattberg) och är sjutton år och bor med mina två fosterpappor i centrala Stockholm! Jag är homosexuell och är intresserad av att umgås med vänner, kultur, aktuella samhällsfrågor, feminism, musik och mycket mycket mer! Här lär det komma upp inlägg om pretty much allt möjligt!
Vi hörs!

Puss o kram!

  • 862 Readers

Likes

Comments