Hej allihopa! Jag hoppas verkligen att ni mår bra en sådan här fin sommardag, det är 25 grader varmt i solen och knappt någon vind. Vädret har ju nästan varit lina dant hela denna veckan.

Det är ju klart att vädret ska vara så otroligt bra bara för att man jobbar, förvisso så har man varit ute ganska mycket på jobbet eftersom att man är på ett dagis. och visst det är jätteroligt med dessa små barn som springer runt och leker, men även ganska tråkigt eftersom att det är så få barn, och då blir det så långtråkigt!

Nu har jag inget mer att skriva så nu får ni ha en fortsatt bra dag!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag hoppas att ni mår fantastiskt bra denna vackra kväll! Jag var ikväll nere i hamnen i Borgholm på Öland, det var så otroligt fin solnedgång. Så därför knäppte jag några fina bilder!

På tal om bilder så har jag skapat en sida på Facebook som heter "Fotohörnan" det är en sida där jag lägger upp bilder som jag har tagit och redigerat! Jag skulle bli jätteglad om ni gick in på sidan, kollade in bilderna, och om ni tycker om dem så får ni gärna gilla sidan. Kanske till och med dela min sida till era vänner!

Jag önskar er alla en väldigt fin kväll och fortsatt trevlig kväll!:)


Likes

Comments

Hej Allihopa, det var otroligt länge sedan jag skrev nu och jag ber om ursäkt för detta.

Men för att vara helt ärlig så har det inte hänt speciellt mycket i mitt liv den senast tiden, det har varit lugnt och harmoniskt... för det mesta i alla fall.

Det är det ju såhär att jag och min underbara Lovisa har varit tillsammans 6 månader och 7 dagar, och utan att överdriva så har det varit de finaste och underbaraste månaderna i mitt liv. Även om man har haft sin bråk och sin diskussioner , så har vi haft mer än roligt tillsammans vi har många trevliga och fina stunder som bara vi kan ha.

Att få ha äran att vara med den underbara tjejen är bara helt underbart, att få bli älskad av henne är guld värt. Att varje dag få se den vackra tjej och få veta att hon är min fästmö är helt sjukt, och jag är så välsignad att få ha henne vid min sida. Att ha kunskapen om att det finns någon som älskar mig för den jag är och verkligen tycker om mig för vad jag gör och hur jag är, det slår alla känslor en människa kan ha i alla fall för mig.

Jag älskar henne något så fruktansvärt mycket så det är inte sant till och med så mycket så att jag friade till henne för 2 månader och 2 dagar sedan, den 30 Mars 2015 bestämde vi oss för att vi ska leva tillsammans resten av livet och då hade vi varit tillsammans i fyra månader vilket inte är speciellt lång tid. Det var många starka reaktioner från många håll eftersom det hade gått så kort tid, men det var även väldigt många glada miner och reaktioner och det var väldigt skönt att veta att det var folk som tyckte om det.

Lovisa är den mest kärleksfulla och omtänksamma människan som finns på denna planeten. Hon är den starkaste och bästa människan som finns på denna planeten. Hon gör mig till världens lyckligaste kille genom att stå vid min sida och älska mig genom allt. Hon får mig att känna mig värdefull och älskad. Hon får mig att känna mig underbar och fin. Hon får mig helt enkelt att känna mig perfekt.

Jag älskar henne av hela mitt hjärta och det finns ingen eller inget som kan stoppa mig ifrån det, och jag ska stå vid hennes sida till den dag jag dör. Jag beskyddar henne med mitt liv. Jag gör allt för henne utan att tveka. För hon är det mest viktiga i hela mitt liv och hon är värd mer än vad någon kan ge. Hon är värd den finaste kärleken och den finaste vänskapen, och jag försöker varje dag att leva upp till detta, ibland lyckas jag ibland lyckas jag inte, men det viktigaste är att jag alltid försöker, varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund.

Ett förhållande håller inte ett helt liv utan att man försöker och kämpar för det och verkligen vill det, för så fort man slutar att försöka i ett förhållande så börjar det gå utför. Så gör alltid små saker för din partner försök alltid att uppmuntra din partner om att de är bra och underbara, ge dem små fjantiga presenter, ge dem din tid för dem ska vara det viktigaste som finns i ditt liv, om du vill att det håller i hela livet så gör allt för din partner.

Jag själv har varit väldigt dålig på att göra dessa saker och det är inte bra och från och med idag ska jag göra allt för att få min underbara Lovisa att känna sig som den prinsessan som hon är.

Ha det bra allihopa och så ska jag försöka skriva om ett tag till! <3

Likes

Comments

Tjenare, känner mig såhär jätte duktig nu, jag lyckas liksom få fram två blogg inlägg på två dagar.... Men i alla fall så ska jag försöka få ut något vettigt av detta!

Så jag hoppas att ni tycker om att läsa mina inlägg, och att de inte är alldeles för utråkande. Hur som helst så ska jag åka iväg idag, till min gammelmormor som är 90 år gammal, och där ska vi äta påskmiddag nu när det är påsk och allt. Till henne kommer det otroligt mycket folk från hela släkten, vilket suger för just nu orkar jag bara inte vara social. Hör ni? JAG orkar inte vara social, JAG vill INTE vara social med folk, liksom vad är fel med mig?

Själv tror jag att jag saknar min fästmö Lovisa lite för mycket, för vi har inte träffats sen för två dagar sedan, vilket är väldigt lite, men att veta att man inte kommer få träffas förens på tisdag eftermiddag, det gör så att man blir lite nere. Men det positiva när man inte träffas på såhär lång tid, är att när man väl träffas så uppskattar man den tiden otroligt mycket. För då har man inte kunnat röra varandra, känna varandras värme, varandras närhet och man har inte kunnat känna sig riktigt säker och trygg utan hennes armar runt mig. För den ända tiden på dygnet som jag känner mig säker & trygg, det är när Lovisa ligger bredvid mig och håller om mig.

Ni alla där ute ska veta, om ni någon gång blir bländade av någon ni möter. Då är det Karin Lovisa Landén som ni möter, och det kan jag försäkra er om, för det händer mig varenda gång vi ses. För hon är den vackraste tjej som finns & går på denna jord, och hennes oerhört vackra insida som speglar sig utåt gör henne ännu vackrare, och vet ni vad det bästa är? Jag får kalla henne för min, jag får kalla henne för min fästmö, och det är det bästa i mitt liv just nu, om man bortser ifrån Gud.

Jag älskar Lovisa av hela mitt hjärta, av hela min själv och hela min kropp. Hon gör mig till den lyckligaste och gladaste killen i detta universum, hon får mig att känna mig speciell och värdefull. Hon får mig att känna mig älskad när ingen annan gör det, och hon får mig gladare än någon någonsin gjort. Hon gör mig typ till en annan människa, hon gör mig till en bättre människa, hon får mig att se saker jag behöver se, hon får mig att öppna mig mer och mer och prata om saker som jag behöver. Att hon gör så med mig gör mig så mycket lättare, det gör så att jag mår så mycket bättre, och det gör mig så lycklig att jag får ha äran att få vara hennes fästman.

Jag hoppas att ni får en underbar påskdag, och att ni har en trevlig lässtund när ni läser här. Ska försöka vara mer uppdaterande än vad jag varit den senaste tiden. love to you all❤


Likes

Comments

Hej alla, idag kommer bli en bra dag, ganska i alla fall! Min lillebror fyller sju och vi ska ha kalas för släkten idag, så det är en massa att göra.

De senaste dagarna har varit otroligt sköna,fina, bra och underbara, för härom dagen så gjorde mitt hjärta, min ängel och mitt allt, Lovisa Landén till den lyckligaste och gladaste pöjk på denna planeten.

Vi har i några månader diskuterat om vi vill förlova oss, och vi har kommit fram till att det vill vi, för vi vill leva våra liv TILLSAMMANS. Så den 26 Mars så gick jag och beställde ring till henne, som jag skulle fria med till henne.

På lördagen hade vi 4 månader tillsammans och då åkte vi till Jönköping på kvällen för att kolla på "a Cinderella story" på bio, och den var så bra. Men vi bestämde oss för att gå tidigare, så att vi kunde ta en bättre buss hem så vi var hemma lite tidigare, annars hade vi varit hemma vid halv ett på natten.

Sen på Måndagen så hämtade jag ringen, för jag skulle senare på dagen hem till Lovisa. När jag kom dit så satt vi nere med henne föräldrar, och vi små pratade lite och sen gick vi upp till hennes rum. Vi satt i hennes säng och vi pratade om att hon ville att jag skulle fria, och jag fortsatte säga "jag har ingen ring så det går inte" men i själva verket så låg ringen i sin ask mellan benen på mig. Så efter ett tag så sa lovisa något, och då svarade jag "jag har en ring här, precis ovanför ditt huvud" och hon trodde inte det var sant, för det leendet hon fick ansiktet, det har aldrig varit större. Sen ställde jag mig upp på golvet, gick ner på knä och ställde frågan, och som tur är så svarade hon "ja"

Så idag den 3 April har jag varit förlovad i 5 dagar, med världens underbaraste finaste fantastiska tjejen som finns i världen. Jag har varit tillsammans med henne i 4 månader och en vecka. Jag har känt henne i ett och ett halvt år. Den här tjejen älskar jag av hela mitt hjärta, och med henne ska jag leva resten mitt liv, tills den dagen då jag dör. Jag ska stå bredvid henne, vid hennes sida och stötta henne genom allt i resten av livet, och jag vet att hon kommer göra detsamma för mig och det är jag så tacksam för. Jag ör så glad för att jag har henne i mitt liv och att hon vill vara med mig, jag blir så glad av att bara få höra av henne via sms eller något. Vi gör inte många stora saker för varandra, men vi gör många små saker, som tillslut blir större än de stora, och det är de små sakerna man gör som bygger ett stadigt förhållande!


Likes

Comments

Hej ALLA! Jag hoppas att ni mår bra och allt flyter på i era liv!


Jag själv mår inte jättebra och det är inte jättebra runt omkring mig i mitt liv, för att ett: min familj är helt fucked up två: min relation till min pappa och pappas nya fru inte är alls bra, tre: ingen tycker om min flickvän i min släkt.

Tyvärr så har det ju blivit så att eftersom att inget i mitt hem funkar och sånt, så har jag just nu blivit "akut-placerad" i en jourfamilj, på min egen förfrågan till socialen. Den familjen jag bor hos just nu är väldigt trevlig och de är väldigt snälla, dem gör så att man känner sig mer säker än vad man har gjort innan, så jag är jätte tacksam över vad dem gör för mig i den familjen.

Socialen har tyvärr begränsat på min pappas begäran att jag och min flickvän inte får träffas lika mycket som vi vill, och det suger att man inte får träffa den man älskar så mycket man vill. Men eftersom vi båda har bestämt oss för att det ska funka mellan oss, och att det ska vara hon och jag hela livet så kämpar vi genom detta tillsammans.

Hon är den vackraste människan som finns i hela världen, och även om vi har varit tillsammans i "bara" tre månader så kan vi säga att det är hon och jag. Vi har ändå känt varandra i ca ett och ett halvt år så känner vi varandra ganska bra sedan innan, men vi ser mer och mer av varandra varje dag, och lär känna varandra mer och mer för vad tiden går. Det är väl så det ska vara i ett förhållande eller hur? att man lär kanna varandra mer och mer för var dagarna går.

Lovisa och jag har en ganska bra och rolig historia tillsammans men ändå ganska sorglig, tyvärr även om det har varit bra för oss att ha den historian. Våran historia tillsammans började sommaren 2013 på Steningelägret med Arken pingst i Värnamo utanför Halmstad, där ligger en gård som Arken äger och där var vi. Vid den tiden hade Lovisa precis flyttat hit ifrån Dalarna, Rättvik ungefär 50 mil över Sverige. Hennes syster kom då ner till gården för att hälsa på det första hon gjorde när hon kom, och Lovisa ville då inte följa med. Men dagen efter så kind of tvingade hennes mamma henne att åka med ner dit för att i alla fall säga hej, när hon kom ner så sa vi kanske hej, men inte mycket mer. Framåt kvällen åkte hon hem igen med sin mor, men på något sätt så bestämde hon sig för att åka ned med en man ifrån församlingen, och då träffades vi på riktigt, för hennes syster introducerade oss och efter det så pratade vi oavbrutet i 18 timmar och vi pratade om verkligen allt mellan himmel och jord och allt var så underbart. Men på den tiden var jag tillsammans med en tjej, och ja... men vi fortsatte att prata och vi njöt att vara vänner. Från den stunden som jag träffade henne såg jag något mer i henne än bara henne som vän, men jag vågade inte säga något eftersom ett jag hade flickvän och två jag ville inte förstöra våran vänskap. Så jag pressade undan alla känslor för henne. Men efter ett tag så fick jag reda på ett litet dåligt sätt, alltså genom en kompis som låtsades vara mig som tvingade henna att säga om hon tyckte om mig eller inte, och hon sa att hon tyckte om mig som mer än vänner konstigt nog tyckte jag. Men jag fick reda på det men brydde mig inte egentligen eftersom jag pressade undan mina känslor för henne, jag blev tillsammans med en annan tjej som jag var tillsammans med i nästa ett år sen dumpade hon mig...

När jag blev dumpad så var den första jag skrev till Lovisa och det förvånade mig faktiskt, och vi satt och skrev om det i några timmar och hon tröstade mig och sa att allt skulle bli bra. Det hände vissa saker mellan mig och Lovisa och en del kompisar till Lovisa som jag lärde känna efter mitt x dumpat mig. Under tiden som jag träffade Lovisas vänner men även mina vänner då, så skrev vi lite ibland, och jag frågade ganska ofta om hon tyckte om mig som mer än bara vän, och hon sa alltid nej varför skulle jag det liksom. Någon vecka efter min relation tog slut så träffades jag och Lovisa hemma hos mig, och vi satt mest och pratade. Dagen efter kom hon hem till mig igen och då satt vi på min säng och pratade vi mer, och jag sa "jag vet att du har ljugit för mig" och han svarade med "jag vet" så under hela denna tiden från det att hon erkände till min kompis tills då vi pratade, har hon haft känslor för mig men bara förnekat det, precis som jag har gjort.


Nu har vi varit tillsammans i tre månade och nio dagar, och det har varit de bästa tre månaderna på länge kan jag säga. För Lovisa får mig att känna mig som den lyckligaste killen och människan på denna planeten. Det får hon mig att känna mig som även all skit som händer runt omkring i mitt liv, och hon är så underbar och gör allt för att få mig att må bra och få mig lycklig. Jag kan säga er att hon lyckas ganska så bra med det... Jag älskar den tjejen för hennes insida och utsida, hennes insida gör henne så vacker, fin och härlig på utsidan, men hon är även vacker och söt och så väldigt gullig på utsidan bara för att hon är det. Liksom det är saker man inte kan beskriva med bara för att det är så fint och vackert på henne, som till exempel hennes ögon, för när hon tittar på en i ögonen så bara... ååå jaa... och när hon ler så blir man bara helt... jaa... och när säger att hon älskar mig med sin lena stämma... så blir man helt galet kär och fjärilarna börjar röra sig i magen...


Hon är verkligen bäst och så underbar, för alla egenskaper hon har som är så fina och det gör mig så glad att jag kan kalla henne för min flickvän, och att hon vill ha mig som sin pojkvän.


Nu får ni ha en bra dag och så ska jag om ett tag till kyrkan i Rydaholm för någon soft Hard Rock café så ja, jag hoppas ni får ha en riktigt bra fortsatt kväll. Så hörs vi om ett tag!

Likes

Comments

Hej igen allt folk där ute som läser. Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en skön helg, själv mår jag inte jättebra på grund av min mage. Som ni märker har jag inte skrivit på länge även om det har hänt otroligt mycket på sistone, men det har inte blivit något bloggande ändå... tyvärr. Sen är det ju en sak till och det är att jag skriver på svenska, bara för att jag orkar inte skriva på engelska och jag känner inte för det heller.

Så som jag har min rubrik "Så OLIK alla Andra" det stämmer in ganska mycket på mig skulle jag själv säga, vet inte vad alla andra säger om det... Visst utåt kanske jag verkar som en "Normal" och vanlig ungdoms kille, men hur många vet om mitt riktiga jag egentligen? För som många inte vet och det är inte något konstigt, så har jag en ganska sällsynt typ av grad av sjukdom, men den syns inte alls utåt, inte så ofta i alla fall... Jag har en sjukdom som heter ulcerös kolit vilket betyder att man har en infektion i tjock och- tunntarmen, och den gör att jag i perioder har fått ont i magen, och då är det kraftig magont. Kan jämföras med tjejers kraftigare mensvärker troligtvis, och hos killar kan det nog jämföras med smärtan som uppstår vid en pungspark. Som de flest vet så är inte denna smärta något vidare skön... och det är den verkligen INTE, när jag får riktiga "skov" (anfall) av min sjukdom så klarar jag knappt av att stå och ligger bara och gråter typ.


Men visst det är en sjukdom jag har lärt mig att få leva med eftersom jag fick diagnosen när jag var åtta år gammal, men det är fortfarande inget roligt att ha den eftersom den begränsar mitt liv väldigt mycket. Som till exempel jag måste alltid hålla på tider, jag måste hålla på matvanor, jag får inte stressa för mycket, vilket är väldigt passande för det yrke jag valt... eller inte? Det är en sak man kan vänja min kropp vid och då kan man alltså formulera om dagarna, men det sätter ändå prägel på min vardag, kanske inte för att jag måste tänka på vad jag gör och när jag gör det. Utan för att när jag tänker på vad som kommer hända senare i mitt liv med min sjukdom, eftersom när man får diagnosen så ska man helst få rätt medicinering direkt helst inom det första året. Annars är det stor risk att man får cancer någon gång i livet, jag fick inte rätt medicinering dem första två åren, vilket leder till att jag bara har 10-20 % chans till att inte få det innan jag är 30 år gammal. Visst suger det? Visst är det hemskt att Sveriges sjukvård som sägs vara så bra vilket den är, gjorde det misstaget, som gör att jag snart troligtvis har cancer i magen.


Men mitt i allt detta så har jag mina ljusa hål till exempel min himmelska fader som hjälper mig genom detta på alla sätt som jag klarar av, han ger mig den styrka och den kraft som jag klarar av att behandla. Han lämna mig aldrig, Han lämnar aldrig min sida för han har lovat det i sitt ord i sin bok att aldrig lämna mig. Och jag är så tacksam för att jag har släppt in honom i mitt liv, och att Han stannar där i evigheter ända tills jag dör, då fortsätter jag mitt liv tillsammans med honom i himmeln. Han är underbar. "smaka och se att Herren är god" och det är sant, man kan inte veta om något är gott innan man har smakat på det, eller hur?


Sen har jag ett annat ljus i mitt mörker, hon är min måne när det är mörkt, och hon är min måne när det är ljust. Hon är där varje dag för mig, hon är där varje natt för mig om jag behöver det. Hon talar alltid om för mig hur underbar jag är, hur fantastisk jag är, hur snäll jag är, hur bra jag är och mycket mer. Hon ställer upp på vad som helst. Hon skulle komma hit mitt i natten om jag ringde och sa att jag behöver henne här hos mig nu. Hon är helt underbar och helt fantastisk, hon är den vackraste tjejen på denna planeten. När jag träffar henne så flyger jag alltid på rosa moln, magen fylls med fjärilar och huvudet börjar sluta, och allt blir bara så härligt så fort jag ser henne.

Liksom hennes ögon skiner som den klaraste stjärnhimmeln och det gör så att jag mår så mycket bättre genom att bara kolla på henne! och när hon ler då smälter hela mitt hjärta och min hjärna, jag kan inte tänka och allt blir bara så bra. och när hon rör mig så försvinner jag in i ett hav av dopamin.


Personen jag pratar om är ju så klart Lovisa Landén snart 15 bast, som gör mitt liv värt att leva efter all skit man gått igenom i sitt liv. Det är hon som stannar när alla andra lämnar, det är hon som står bakom mig, det är hon som lyfter mig när jag sjunker i det bottenlösa mörka havet.


Älskling jag vet att du läser detta någon gång och då vill jag att du tänker på att du är den som får mig att vilja leva, det är du som får mig att känna mig som mest älskad. Du är den som får mig att känna mig behövd och underbar, du vet det va? Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du är mitt allt och du är bäst och underbarast av alla på denna runda jord. Du är så bra, allt du gör för mig och kommer göra och har gjort, är så fint och jag är så tacksam över att ha dig!


Så till er alla från mig, en riktigt God natt och sov gott och så hörs vi förhoppningsvis snart!

Likes

Comments

Som ni ser på bilden så är jag inte alls speciellt vältränad utåt, jag har inget sexpack jag har inget så kallat "V" jag har inte jättestora bröst muskler jag har inte den största "kulan" på armarna jag har inte största lårmusklerna eller vadmusklerna. MEN jag är nöjd med min kropp, jag ser inget fel på den eller några brister utan jag ser en helt normal byggd och fin kropp.

Visst jag tränar på ett gym och jag försöker bygga mer muskler över hela min kropp, men det är inte för att bli stort som ett hus och muskulös som en bodybuilder, för jag tränar och bygger muskler för att leva ett sunt och hälsosamt liv.

Och i dagens samhälle världen över så tycker många människor att killar de ska ha sexpack på magen dem ska ha "v:et" och bröst musklerna ska vara gigantiska och likaså biceps. Tjejerna ska ha stora bröst fast rumpa och ganska stora men tränade lår, alltså ganska kurvig kropp. Och så fort en tjej inser att jag inte har den kroppen, för hon är för "tjock" så blir hon ledsen. För att hon inte har den "ultimata kroppen" Jag säger inte att det är så med alla, men med ganska många. Och med killar (inte alla men många) börjar träna i tidig ålder bara för att få den "ultimata kroppen".

Men problemet är att det finns ingen ultimat kropp det finns ingen kropp som är bättre än den andra, det är bara dagens samhälle tillsammans som har gjort synen hos folk annorlunda än innan på hur människor ska se ut. Och jag själv tycker det är hemskt att samhället har gjort oss så här, att vi själva har gjort oss så här.

För den ultimata kroppen är den kroppen du trivs i, inte den som alla u dina närhet trivs i att se dig i.

Och som jag sa innan jag är nöjd med min kropp jag älskar min kropp för det är mitt tempel det är mitt hem hela tiden, och jag har haft problem med att tycka om den i hela mitt liv tills för ungefär en månad sedan då jag blev tillsammans med tjejen som har haft känslor för mig i ett och ett halvt år och likaså jag för henne, och hon uppskattar mig, hon uppskattar min insida. Och efter någon börjat göra det på riktigt så börja jag känna mig mer säker i mig själv vilket är väldigt skönt, och det är insidan som gör dig vacker på utsidan!

Tänk på detta tänk på hur du ser dig, hur du vill att andra ska se dig. Ska de se dig i en kropp du trivs i eller en kropp de trivs i att se dig i.

Och för att förtydliga: jag har inget emot vältränade killar och tjejer överhuvudtaget, men jag vill bara att alla ska inse att man måste vara bekväm i sin egna kropp,det ör inte alla andra som ska vara bekväm i den!:)
Och ja jag vill faktisk ha uppmärksamhet just nu Smiley tongue

Walk in peace and love to your body!

Likes

Comments

So now I´ve been free from school for a week and on monday my work starts, and I´ll be there for five months. The reason why I will work and not be in school is that I jumped of my high school last week, and that is only because my class was so bad. ​

So I´ve tried to fix it in my class but I didn´t feel good at all in that class, so I took the decision to quit and start over again just because God told me to. But I think this new start will help me to a better life and a better education, or no I know it will. Because God told me that I should do this, he said that I should quit and I did. And just because he told me to do that, it will all be fine I know that!


It wasn´t a long post now, but I hope you guys have good noght and i write more soon! :) 

Likes

Comments

So I just came home from my church here in Värnamo, we had a nice evening when we played table tennis and talked and just hanged out with each other.Today wasn't one of the best days in my life so to speak, because I've been so sad because I couldn't meet my honey because she's sick. And we have texted all day long about everything, and I just wanted to see her and hug her.But when the evening came around five I went to the church to climb with a club named "frisksportana" which was very funny, and after that I went to the control room in church too Chek a thing. When I came out of there I was sooo happy, because there she stood my litle pressure, my litle honey, my angel, and smiled at me. Then my heart just sang "yeeeeeeeeees she's here" and I didn't aspect her to come because she wasn't feel very good!So we hanged out a bit and I felt so safe, I felt so safe when I was with her, it felt like nothing bad could happen to me because she make me feel that way.And just to make it clear for all of you, she is mine and only mine because she loves me and I her. So don't try anything out! And I also wants to tell you guys why I'm so in live with this girl!for one and a half years ago me and lovisa met in a summer camp called "steninge lägret" which is for teens. And lovisa had just moved 450 kilometers over Sweden, just because her dad got a job in our church. So when they had moved here Lovisas sister wanted to come to the camp to visit, and lovisa didn't want to come with her. But the day after she came anyway because her mother kind of forced her to go there, and when she came I said hello and nothing more then that. But in some weird way she decided to come the day after too, and then we talked a litle bit more, like 18 hours in line from early morning until late night. That was the day I felled in love with most beutifull and wonderful girl on this planet, she made me feel safe she made me feel needed and loved.So the went and after a while a figured out that she had feelings for me, and I was kind of glad about it because I had feeling for her to, BUT I pushed them away because I had a girlfriend. After a while I dumped my girlfriend for another girl (not lovisa) and we were together for like a year the she dumped me because we hadn't it good. So when she dumped me I was confused and I met a lot of girl friends which also was friends to Lovisa, and I imagined that I felled in love with them, and they did the same. But I realized a day that Lovisa still got feelings for me (because I asked her a lot of times) and we met and Lovisa didn't now that I had figured out that she had feelings for her. And we talked when we met, and I said to her " I know you lied to me" and she was like yea I know. That was when I had ut confirmed, and that was the day before we got together.And we have had feelings for each other since we first met, and to be honest I think it was good that we both were in relationships. Because we weren't ready to be with each other right then, but we were now and I love that!She is my angel, my guardian, my honey, my litle pressure, my litle heart and my life! I love that girl so much, and I just want her to be my last girlfriend and then my last wife, because I can't even do a day without her by my side holding my hand and keep telling me that everything will be okey!Good night and sleep tight everybody, or else I'll do that now and I'll sleep very good I hope, so bye!

Likes

Comments