Idag är sista dagen på mitt så tidigare efterlängtade jullov. Kan inte fatta att detta är mitt officiellt sista jullov och att det nu nalkas student. Studenten har tidigare känts som något mycket långt ifrån, men plötsligt så ligger det så väldigt nära. Jag får PANIK! Det är så himla mycket som ska hinnas göras innan studenten, inte bara i skolan utan också allt som ska inhandlas och de antal kilona som jag hade tänkt gå ner, och inte minst valet mellan Högskola eller inte Högskola...
Studenten ska bli kul men just nu känner jag mig ofantligt stressad, MEN jag ska försöka ta var sak i sin takt och försöka njuta av allt som denna terminen har att erbjuda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 36 Readers

Likes

Comments

Jag älskar att shoppa, speciellt när jag hittar något som verkligen sitter snyggt och passar plånboken!
Detta året så har jag lyckats fynda en del på mellandagsrean..

Från Jeansbolaget, Vila ca 250kr.

Väskan från H&M 100kr.

Från Vero Moda 150kr.

  • 40 Readers

Likes

Comments

Efter en hel helg av nyårsfirande hemma hos pojkvännen så sitter jag nu på tåget påväg hem. Det är en konstig känsla att ge sig av, jag vill bara vara med honom, somna intill hans varma kropp. Men tyvärr så blir det såhär när man bor på olika stället, jag längtar så tills vi flyttar ihop!

Som summering av 2017 så skulle jag vilka säga att många pusselbitar i mitt liv har fallit på plats, jag har fått ett stabilare liv där jag får lov att stå i centrum. Något nyårslöfte som att ”sluta äta utemat” eller ”sluta impulsköpa saker” har jag inte, men jag skulle däremot vilja lova mig själv att fortsätta stå upp för mig själv och att göra saker för min egen skull. Detta året skulle jag vilja njuta av allt som studenten har att erbjuda och förhoppningsvis få körkort!

Likes

Comments

Oktober är en mörk månad som jag vanligtvis inte ser fram emot, men så är det inte i år!
Den 6-7 oktober ska jag med min kompis Emma till Göteborg. Vi ska bo på Gothia Towers, äta god mat och gå på spa. Vi ska också inom Ullared och shoppa lite, vi har dock inte bestämt oss för om vi tar det på vägen dit eller hem..

Igår bokade även familjen plus en annan familj och min pojkvän en liten miniresa till lalandia i Rødby (mest för att komma iväg) den 26-29 oktober. Även om badlandet kanske inte riktigt är min grej så ska det ändå bli mysigt, speciellt eftersom min kille ska med.
Bifogar lite bilder från båda ställena!

  • 166 Readers

Likes

Comments

Last night was awsome! Igår hade jag fått order om att jag skulle vara hemma hos emmy 19.30 utan att veta vad vi skulle göra osv. När jag kom dit så var det fint framdukat med tacos och cider 😍 jag fick oxå en försenad födelsedagspresent av Josefine (hennes blogg) och emmy (hennes blogg) som var en superfin pyjamas och siden morgonrock! Lite senare kom Linnea och vi fortsatte dricka cider, äta godis och snacka skit. Helt klart bästa kvällen på länge! Älskar mina underbara vänner.

  • 171 Readers

Likes

Comments

För ca 2,5 vecka sen kom äntligen kaninungarna. Som jag längtat! En korsning mellan lejonhuvud och dvärgvädur, vilket enligt mig är den bästa korsningen. Förvånansvärt nog så kom där bara två, men eftersom det var min hanes första kull så var det kanske inte så konstigt.
Det kommer vara så svårt att sälja dem då jag redan fäst mig vid dem!

Namnförslag tas gärna emot! Båda föräldrarna börjar på V så jag tänker mig kanske något i det spåret...

  • 191 Readers

Likes

Comments

Hej, för ett par dagar sen så tatuerade jag mig för första gången och jag är såå nöjd då den blev precis som jag förväntade mig. Är dock lite orolig för färgen är lite gles på vissa ställen nu när "skorpan" trillat av...
jag tyckte inte att det gjorde speciellt ont, det berodde på var han var. Alltså, på den fågeln längst mot handen (den minsta) så gjorde det mest ont, jämfört med den största fågeln som knappt kändes. Har redan börjat planera nästa tatuering... 🙈

Detta är bilder från nygjord samma dag till dagen efter när jag tagit bort plast etc.

  • 251 Readers

Likes

Comments

Idag jobbade jag till 12.30 (btw, vi var med i norra Skåne idag! Kolla in den här
Efter det så åkte jag tillsammans med min mamma och lillebror till väla där jag hittade lite som jag behövde...
i lördags fyllde jag 18 (!!!!) det togs lite bilder under kvällen och jag fick en hel del presenter, tänkte göra ett inlägg när jag fixat bilderna etc.

  • 274 Readers

Likes

Comments

På lördag fyller jag äntligen 18 och passade därför på att boka tatueringstid! Jag har velat att denna i flera år då den kommer att symbolisera min familj, därav antalet (4). Efter allt vi gått igenom tillsammans så ville jag göra något som representerade oss, något som jag alltid bär med mig. Att det är just svalor är därför att jag alltid älskat hur fridfulla och fria de är. Tiden är bokad den 8/8, kan knappt vänta!
Det är min första tatuering och jag är lite nervös, men jag tror helt ärligt inte att det kommer göra så ont då jag har ganska hög smärttröskel...
Jag kommer att göra tatueringen på tattoo royal i hässleholm eftersom jag har hört gott om dem. Detta är bilden jag skickade till honom

  • 294 Readers

Likes

Comments

På nu så väldigt kort tid så har jag gått upp jättemycket i vikt. Det började pga att jag fick nya mediciner där jag fick viktuppgång som en av biverkningarna. Nu, trots det att jag slutat med dem, äter mindre och bättre samt rör på mig så lyckas jag inte gå ner. På mindre än två månader gick jag alltså upp ca 12 kilo, som ni förstår så har detta påverkat psyket oxå. Jeans, underkläder etc passar inte längre o allt pga felmedicinering. Skulle gärna vilja veta om det finns någon mer som varit med om detta och hur ni gick till väga för att gå ner dem kilona igen.

  • 315 Readers

Likes

Comments