TEMA: Skräck.

Jag jobbade mycket med efterhandsljussättning! Och blev extra nöjd med den första bilden, där jag ljussatt ögonen, läpparna och lite på handleden.

Den andra bilden har jag ljuslagt så att ljuset kommer från höger sida. Jag fick därmed en annan stämning i bilden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 6 Readers

Likes

Comments

Stör mig på plattformen som ligger i vattnet vid Slussen. Så jag markerade plattformen, och copy-paste:ade den till ett torn. Sedan använde jag mig av Frank Uyttenhove som inspiration där han jobbar mycket med djur på olika (här är ett par exempel: http://www.photographyoffice.com/blog/2011/06/45-exceptional-advertising-photographs-by-frank-uyttenhove). Så jag klippte in en delfin, som jag ritade en tråd så jag kunde hänga upp delfinen i tornet. Hittade en bild på en giraff som satt i ett träd, så jag redigera bort trädet och satte upp giraffen så att det ser ut som den sitter i det andra tornet.

Tog in två elefanter, en som jag gjorde större, och en lite mindre. Duplicerade lagrerna, satte på "Multiplicera" och justerade/transformerade lagrerna så att det ser ut som skugga bakom elefanterna. Detta var en detalj, som inte var så tydlig men adderar ändå något.


​Här är original-bilden på giraffen.

  • 16 Readers

Likes

Comments

Mjukt ljust molnig himmel

Mjukt ljus under träd

Skugga från ena sidan av ansikte

Porträtt i motljus

  • 25 Readers

Likes

Comments

Hittade två bikupor med 50 000 bin i varje i skogen en dag. Tyckte färgvalet var ganska konstigt då det stack ut väldigt mycket, men fint blev det på bild.

Testade att andas på linsen, och hålla för blixten lite för att göra specialeffekter utan efterhandsredigering - det var kul!

  • 31 Readers

Likes

Comments

  • 39 Readers

Likes

Comments

​Spegling. Jag gillar hur växten och lampan går ihop.

Fukt. Jag andades på ett glas och tog bild genom det.

Rörelse.

​Gjorde om rörelsebilden.

  • 47 Readers

Likes

Comments

  • 54 Readers

Likes

Comments