VARDAG

Legat hemma i sängen sedan i söndags, har tröttnat lite på att inte vara i skolan faktiskt. Men ska nog inte klaga. Riktigt skönt att bara duscha, ta en ansiktsmask, lyssna musik, sova och det bästa av allt - ha på mjukisarna <3!!

Startade dagen iallafall med varm choklad och grädde. Finns det något bättre eller? Det är på riktigt såå gott! Speciellt nu till vintern då det är kyligare ute. Fatta att bara ligga i sängen och dricka den varma chokladen medan det snöar ute och man lyssnar på en riktigt bra låt.

På tal om en riktigt bra låt är detta en hyfsat ny låt som är riktigt bra! Älskar Sam Smith samt hans nya album och tycker att denna låt är så lugn och skön att lyssna på. RECOMMEND RECOMMEND (!!)

Även på tal om snö så snöar det äntligen ute!! Detta är dock inte den första snön som fallit här i lilla Värmland men eftersom att jag bara legat hemma så har jag inte tänkt så mycket på det förens idag. Tycker även att tanten som passande kom med i bilden var riktigt söt också. Snart jul!

Men nu ska jag bara vänta på att mamma slutar så att hon kan hämta ut ett paket jag beställt. Väldigt spänd och taggad på att få mina saker. Har litterly nästan varje kvart kollat på postnords egna sida var paketet är, hahah.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

NYTT, VARDAG

Hur inleder man sitt första blogginlägg så att det inte låter klyschigt?

Strunt i det, jag har bestämt mig för att börja blogga eftersom att jag känner att jag har väldigt mycket fritid och att jag lätt blir uttråkad av att bara göra samma saker hela tiden. Jag tänkte då att blogga skulle kunna vara något för mig då jag gillar att dela med mig av mitt liv och mina tankar samtidigt som jag får testa något nytt!

Här får du en kort presentation av mig,

Jag heter Kanthima Johansson, är född 2003 och bor i Arvika. Jag är inne på mitt andra år på högstadiet och det känns i skrivande stund ganska bra. Mina intressen är att spela fotboll, träna, träffa kompisar, resa och shoppa. Min pappa är svensk och min mamma är thailändsk, samt har fyra syskon som alla är flera år äldre än mig.

Ja... mycket mer finns väl inte att skriva. Jag kommer blogga lite när jag känner för det men målet är att skriva ett inlägg om dagen men kan bli fler eller färre beroende på hur mycket jag har att berätta.

kram,

Kanthima


Likes

Comments