(Wilma hade en pojkvän under den här tiden)

Jaha då, då var man tillbaka med att blogga igen. Idag hade jag tänkt och skriva lite.

Så det är tjejen jag har skrivit om tidigare, som jag gav namnet "Wilma". Jag har insett att hon inte är en så bra person som jag än gång trodde hon var.
Då det hela började med att vi började prata mer och mer, mest på Snapchat dock. Så en dag satt jag i mitt rum och pratade med Wilma och min kompis Lulle och Alex. Samtalet var ganska pinsamt i början, men efter ett tag så började vi prata med Wilma som att vi hade pratat jätte länge med henne. Så vi hoppar rakt in i samtalet, det var ganska sent på kvällen, ungefär 23:00. Lulle sa att han skulle gå och borsta tänderna. Då tänkte jag att det skulle vara det perfekta tillfället för mig att berätta mina känslor för Wilma. (Lulle är också kär i Wilma) Så jag sa till Wilma "Du Wilma, jag tycker om dig." Då svarade hon med "Vänta är du seriös?" med en glad röst. Sen satt jag där och sa "Fint väder". Sen skickade hon ett sms som hon skrev "Wtf är fett glad 😄, vet inte varför." Det var då jag började förstå att hon gillade mig. Så nästa dag i skolan, det började som en normal dag. På lunchen så gick jag till Wilma och pratade med henne om vad jag hade sagt dagen innan. Så satt vi där och blev ganska kärleks fulla. Efter lunchen hade vi biologi, Wilma och jag satt dock båda och pratade med varandra på snapchat. Jag sa allting jag tyckte om henne, allting bra, och jag menade varje ord med 100%. Sen efter vi ande skrivit ett tag så skrev hon "snälla hjärtat, kan inte jag få följa med dig hem" då tänkte jag direkt "JA!" Så hon följde med mig hem den dagen. Vi började med att sitta och leka med min hund, Wilma tyckte att min hund var jätte fin. Så lite tid går och vi bestämmer oss för att gå upp till mitt rum. (Vi båda var jätte trötta den här dagen) så jag började med att lägga mig i min säng, sen kom hon och la sig bredvid mig. Sen log vi där bredvid varandra och pratade. Sen så vet jag helt ärligt inte vad som hände själv. Hon blev konstig och började kyssa mig. Så log vi där i typ 10 minuter och bara kysstes fram och tillbaka. Sen ropar min mamma att det är mat så vi går ner och sätter oss och äter. Sen efter det så hände det egentligen inte så mycket mer, utom att vi kysstes mer och mer och tillslut satt vi där och hånglade. Okej vi hoppar fram i tiden med ungefär en vecka. Så den här dagen skulle Lulle och Wilma komma hem till mig. Så vi går hem till mig. Hemma hos mig satt vi i vardags rummet och pratade om livet. Sedan gjorde jag mat för att vi var hungriga. Under tiden jag gjorde maten så kysste Wilma mig framför Lulle. (Det var så klart inte meningen att hon skulle göra det framför han, det bara blev så att han tittade.) så Lulle blev jätte deprimerad för att han insåg att Wilma var kär i mig och inte han. Så han gick upp till mitt rum, då fick jag känslan av att jag hade förstört allting, för Lulle och Wilma. Så jag blev skit ledsen, men då kom Wilma och tröstade mig. Sen gick vi och tröstade Lulle. Vi säger att den dagen tar slut där, för jag orkar helt ärligt inte skriva allt om alla dagar. Det hade blivit en alldeles för lång text då. Vi hoppar till första dagen jag skulle hem till Wilma. Den dagen jag skulle hem till Wilma, själva anledning var för att jag och hon var deppiga och vi trodde det skulle bli bättre av att vara med varandra. (Vi var deppiga för att Lulle hade dagen innan försökt ta självmord. Men jag ringde hans mamma och berättade att han hade tagit tabletter. Tabletterna var inte livs farliga men han tog ungefär 45 stycken, så han hade antagligen fått skador.) Så jag och Wilma gick hem tidigare från skolan, vi började med att gå hem till mig för att vänta på bussen hem till Wilma. Så vi sitter vi busshållplatsen, vi ser bussen komma men den åker förbi stationen. Så vi ber Wilmas mamma att komma och hämta oss istället. Wilmas mamma kommer och hämtar oss och vi stannar vid BK för att köpa milkshake till Wilma. Nu var vi hemma hos Wilma, under dem här tiden så bodde Wilma i en husvagn bredvid sitt hus. Så vi gick och la oss i hennes säng och vi började prata om Lulle. Vi hade pratat om Lulle ett bra tag, så länge att det var middag redan. Så vi gick in i huset och då vid matbordet fick jag den underbara känslan av hennes familj. Jag älskar verkligen hennes familj, antagligen mer än vad jag gör med min egna. Hon har en bror som heter Liam och 2 systrar Evelina och Isabell. Hennes brorsa är en gamer precis som jag, så det kändes som att vi var vänner redan.
Så efter middagen sa jag till Wilma att jag älskade hennes familj. Hon började skratta lite och undrade hur man kunde göra det. Efter att vi hade ätit och jag sagt att jag älskar hennes familj så gick vi till husvagnen igen och prata mer om Lulle. Nu tog den dagen slut. Nu börjar vi med den lyckligaste dagen i mitt liv. Wilma och jag hade bestämt att vi skulle gömma våran kärlek. (så att Lulle inte blev arg/deppig) så på morgonen satt vi och höll händer med varandra, känslan som jag kände då har jag aldrig glömt och kommer aldrig glömma heller. Det var under tiden vi var som kärast, men sedan hände det något. Jag vet inte själv vad som hände men, Wilma sa att det vi har mellan oss måste ta ett slut. Jag tog inte så hårt på det först, men sen insåg jag att det vi hade mellan oss hade förstört för flera en vad det gjort folk glada. Så den kvällen jag insåg det sov jag i 2 timmar. Det krossade verkligen mitt hjärta, allt det vi hade gjort allt det vi hade sagt till varandra, all smärta Lulle måste känt under den här tiden, allting bara gjorde ont. Men jag trodde att jag hade släppt Wilma för en gång skull. Men än idag så kan jag sitta och tänkta tillbaka på hur lycklig jag var och hur lycklig hon var. Men det visade sig att allt vi hade mellan oss betyde så mycket mer till mig än vad det gjorde för henne. Så det är lite delar av hur mitt hjärta blev krossat. En sak till som är väldigt viktigt för mig, Wilma gjorde slut med sin pojkvän under den här tiden. Sen blev dem ihop igen för inte så länge sen (Enligt datumet jag skriver det här). Sen nu i helgen för 5 dagar sedan gjorde hon slut med han. Pga att hon och Lulle har börjat vara med varandra varje dag. Men en sak som jag fruktar jätte jätte mycket är, tänk om hon krossar Lulles hjärta med, han har ju liksom försökt ta självmord redan. Tänk om han inte skulle klara att få sitt hjärta krossat? Tänk om hon ljuger om vad hon känner för honom som hon gjorde med mig? Jag klarade knappt av det, och jag är en sån person som alltid är glad. Det är jag livsrädd för varje dag, att hon någongång ska säga åt han att hon har känslor för någon annan, eller att dem har försvunnit.

Så kan du som läsare, se dig in i situationen jag lever i? Snälla iallafall försök. Jag saknar att ha en Lulle som man kan prata med, spela med, bara helt enkelt vara bästa vän med. Men jag är rädd att våran vänskap ska försvinna. Jag är rädd för att Wilma ska krossa hans hjärta. Jag är helt enkelt livrädd, för att Lulles liv betyder mer för mig än vad mitt eget liv gör. Jag önskar bara att jag hade förstått det under tiden jag och Wilma var som kärast. Men kärlek förblindar en, man tror saker betyder något när det egentligen bara är lögner.Vem som än läser det här, jag menar vart ända ord jag säger i den här texten. Jag hoppas att någon kan förstå, någongång. Snälla.Likes

Comments

Hej, jag heter ***** **** som ni kanske förstår så vill jag vara lite anonym i början.

Här på min blogg kommer jag berätta vad som händer i mitt liv.

Jag är 15 år (fyller år i oktober skit sak samma nästan där) 183 cm lång, brun hårig och blåa ögon.

Jag vill bara påpeka att internet hat är något som vi alla får, jag är en sån som inte bryr sig vad folk säger/skriver till mig. För att jag har blivit mobbad hela mitt liv och har helt enkelt vänjt mig vid det.

Detta är första gången jag någon sin bloggar så sorry i fall att jag suger på det, men jag vill bara prata om mitt liv här

// "Emil"

Likes

Comments

Vi alla har haft sommarlov någongång, men jag tänker berätta lite om vad jag tyckte om mitt sommarlov.

Vi hade fått nyheter att en ny tjej skulle börja i våran klass som hette "Wilma", det första jag tänkte var "hoppas hon är snygg och snäll". Under sommarlovet satt jag för det mesta, men en dag i juli så gjorde min flickvän som jag hade varit ihop med i 3 år slut. Jag blev helt förkrossad, på 2 dagar så var jag hur ledsen som helst men inte deprimerad (Jag blir typ inte deppig). Efter det så kom jag över henne och skolan började närma sig, jag visste ju att jag började i 9an så,jag var tvungen att börja arbeta mycket bättre på lektionerna. Sen den 13 augusti 2016 så kom hon, den vackraste tjejen jag någonsin har sett Wilma, direkt när jag såg henne så fick jag ett crush på henne för hon var verkligen den vackraste tjejen jag sett. Det första vi gjorde var att vi gick till en skog i närheten av skolan, jag gick med mina kompisar. Wilma gick med två av mina andra klasskamrater. Jag och mina kompisar kom ditt först av allihopa, Wilma och dem kom ungefär 1 timme senare (Dem gick vilse), så klart så försökte jag starta en konversation med Wilma. Det visade sig att hon var en gamer vilket jag tyckte var det bästa någonsin, för vem vill inte ha en vacker tjej gamer som flickvän? Så vi pratade om vad vi gillade och göra på fritiden, och äh ni vet sånt som man brukad prata om för första gången man träffar varandra. Min kompis Jonas satt och var deppig vid ett träd, Wilma gick och satte sig bredvid honom och började prata med han. Jag blev så jävla svartsjuk ni förstår inte, jag var verkligen kär i Wilma. Efter hon hade pratat med Jonas kom hon och pratade med mig och mina kompisar igen, då blev jag hur glad som helst. Sen gick allting bra, vi åt lunch och pratade lite mer. På väg mot skolan igen så säger en av mina kompisar "Jag tror jag har ett crush på Wilma". Jag hade förstått det tidigare på dagen för han kollade på henne jätte mycket. Jag har tagit 2 stycken av tjejerna han gillar så han sa att jag inte skulle bli ihop med Wilma, och jag svarade att jag inte skulle bli ihop med henne.

Men nu jäklar räcker det med det här inlägget, herre jävlar vad mycket text det blev.

Likes

Comments