Ignorans är något som jag verkligen inte respekterar för fem öre. Man ignorerar inte folk. Varken en tiggare eller en kompis som man bråkar med. Man hälsar ändå. Det tillhör hyfs. Om andra ignorerar en och det stör en så pratar man med personen. Man ignorera inte tillbaka. Uppför sig vuxet.

Jag har haft problem med mitt kompisgäng ändå sedan förra sommaren. Folk har dragit ur sig gänget. Dom som är kvar har nu börjat ignorera, som det känns för mig. Problemet är att dom inte förstår hur vi känner. Dom tycker inte att dom stöter ut oss. Men vad fan vet dom?! Dom är inte vi. Och jag vet att någon skulle säga "ignorera tillbaka och få dom att känna det du gör" men jag är inte så som person men dom måste förste att JAG känner så. INTE dom. JAG.

Sedan att dom börjar argumentera kring problemet, det skiter jag fullständigt i. KAN DOM INTE BARA ACCEPTERA ATT VI KÄNNER SÅ? Be om ursäkt, iaf försök lösa problemet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag är just nu i sådan konstig period i livet. Jag har massa saker att göra. Jag skriver upp allt på en lista men för att jag har så mycket att göra skjuter jag upp vissa saker.
Jag har nu sportlov. Jag har inte direkt lov. Jag hinner inte att bara ta det lugnt. Det ändå som är lov för mig är att jag får vara med min familj och att jag inte har skola. Det är vad som är ovanligt jämfört med vardagen.

Det snurrar runt så mycket i mitt huvud nu. Det är sommarjobb, företaget som jag vill starta, sakerna jag vill hinna att göra, träning, mat, vänner, plugg, studier mm.

Jag har så mycket runt mig och ibland undrar jag ens om jag har pluggat mer än 1 timme till dom senaste proven för jag har kommit in i period där jag får bra på proven och är nöjd men jag kan inte komma ihåg att jag har pluggat lika mycket nu det senaste som innan.
Jag har verkligen kommit in i pluggandet och det är verkligen skönt med tanke på allt som händer runt omkring mig. Inget är negativt direkt men jag oroar mig och jag behöver pusha andra för att få fram svar. Mycket som händer nu hänger på andra. All planering hänger inte bara på mig om jag kan utan dom ska kolla upp det, återkomma mm.
Jag väntar, ibland får jag svar och vissa väntar jag fortfarande på. Ibland undrar jag om om det bara är för att jag är jag som vissa saker händer.

Jag känner att jag får pusha så mycket människor framför mig för att saker ska hända. Det kan vara som en löjlig engelska uppgift eller en musikuppgift till sommarjobb, planering.
Jag börjar bli trött på det att folk inte kan uppföra sig, läsa sina mail, brev sms mm. HÖRA AV SIG! Det är faktiskt inte så svårt. Snälla lär er att om ni inte har svaret, svara i alla fall och säg att ni återkommer. Du visar i alla fall ett intresse. 

Jag rider inte längre men jag har ändå fullt upp. Det var en kompis till mig som sa häromdagen att hon hade fullt upp med sin sport, pojkvän mm. Hon och hennes pojkvän bor en bit ifrån varandra så dom brukar alltid sova över hos varandra. Så vi kom in på området pojkvänner och vi började snacka om tid för att plugga, träffa vänner mm. Jag blev då lite upprörd för att hon påstod att jag har mer tid än henne att göra saker för att jag har inte mer tid åt saker. Medan hon är med sin pojkvän, sportar, pluggar lite, äter, sover gör jag tusen olika saker. Hon har en mamma och pappa som tar hand om allt hemma. Hennes föräldrar har tid att göra sådant. Dom har mat bestämda tider och sånt. Medan i min familj äter vi på oregelbundna tider. Nör hon gör dom få sakerna så tömmer jag diskmaskinen, tvättar, pluggar, tränar, ser till att min bror kommer iväg. Hela min familj får hjälpa varandra på morgonen och kvällen för att vi ska kunna umgås dom få timmarna alla är hemma eller iaf två är hemma. Våra liv ser helt olika. Så snälla bara för att två personer har olika liv så betyder det inte att den ena göra mer än den andra. Sådant gör mig förbannad. Tro inte att du har mer att göra för att du måste ägna 2 h tågresa till din pojkvän. Och att du inte pallar göra löxorna då utan att du istället ber läraren att skjuta upp inlämningen. Jag skapar mig tid. 

 Nog med allt. 

Likes

Comments

​Vad är det med vissa människor? 

Var har vissa inget liv så att dom tycker att skriva hat på nätet är en bra sak att göra med sitt liv. Varför? hur har föräldrar uppfostrat sina barn? hur kan det ha gått så fel med deras uppfostran? hur kan man ens få för sig att skriva saker som hora, bög mm. Varför har man förutfattade meningar om folk? varför lyssnar man på andras uppfattningar om andra personer. varför skaffar man sig inte en egen uppfattning eller skiter i folk som man aldrig har träffat. Jag vill få svar på dessa frågor. kan någon säga mig varför man får för sig att skriva hat på nätet, men det som jag har vart med om är att dom till och med sagt det öga mot öga. 

inlägg som jag sen innan har skrivit men inte lagt upp 

Likes

Comments

Idag är det måndag och imorgon tisdag kommer jag att ha matteprov. Det ska gå skitbra. Jag ska visa Anders att jag är värd mitt nuvarande B. Jag ska klara alla uppgifter för att jag känner mig förberedd. Jag har övat på begrepp, läst igenom alla inledningar, gjort alla hög höjd-uppgifter och dom kan jag och blandade uppgifter har jag också gjort. 

Det är skönt då det inte är så svåra ekvationer eller metoder att komma ihåg utan det känns skitbra! jag har nog aldrig känt mig så här förberedd inför ett matteprov. inte bara lugn för att jag bara kan grunderna utan jag kan till och med hög höjd. Nu innan på kvällen sa jag godnatt till Fille och gjorde en high five med vänster och en med höger, i med att både jag och Fille har matteprov imorgon. dock är det lite dumt för jag har inte mitt turhalsband men det ska för tusan funka ändå!!! Jag fixar det här! Jag kan! Jag ska göra det bra! men jag måste skynda på lite. 

Likes

Comments

-sluta platta ditt hår, det blir bara tunnare och tunnare, ditt hår ser du är även finare i ditt naturliga hår som är lockigt och inte ​rakt. 

-snälla lägg ifrån dig mobilen när du är med andra som vill prata med dig, ta inte upp den för att det är tråkigt. Va social!

​-sluta ta selfies hela jävla tiden. och de där jävla duckfacet och rynkorna som du får när du gör det, det ser bara konstigt ut.

-säg inte samma saker 20 gånger! folk tröttnar.

-Lyssna när folk pratar med  dig, speciellt när du lyssnar på din bästa kompis. och kom speciellt ihåg dom viktiga sakerna.

-reta inte upp folk som mobbar dig, sluta bry dig! ignorera istället för att uppmuntra dom, det leder bara till mer hat.

-var säker på vem du blir ihop med, bli inte ihop med någon bara för att ni har kyssts några gånger och inte har så några känslor. När du säger att du älskar personen, älskar du den verkligen? för senast jag kollade så sa du det efter en dag. 

-Prova på nya saker, fråga inte vad andra tycker, lita på dig själv och testa själv! när det handlar om personer så skapa inte förutfattade meningar bara för att andra har sagt något om personen, se själv hur personen är istället för att bara neka innan du ens träffat personen. 

-stärk ditt självförtroende! och även självkänsla

-sluta äta mat med öppen mun, så jävla vidrigt, stäng din jävla mun

-sluta prata om "rich-kids" bara för att någon har t ex riktiga uggs, ett stort märke på sin mössa eller ralph lauren skjorta. Du utgår från förutfattade meningar. det är inte rättvist bara för att någon har en ralph lauren skjorta behöver dennes familj ha massa med pengar. den kanske har sparat ihop till den skjortan själv för att den ville ha en sådan. Så sluta med dina jävla förutfattade meningar. 

-Sluta vara så kräsen med mat och säga att allt är äckligt, smaka innan! det mesta går faktiskt att äta.

-pröva på nya saker. 

-visa dina föräldrar att dom kan lita på dig. 
Likes

Comments