Hej på er idag är det hoppträning i Vinninga kl 17-19 ni får gärna komma och träna era små kaniner idag.
Alla kaniner som är nybörjare till elit klassade kaniner får gärna komma alla är välkomna till Vinninga och träna
Väg beskrivning kan ni få utav henne som håller i det ni kan gå in på Skaraborgs kaninhoppare på Facebook och skicka ett PM till henne så får ni reda på allt ni behöver.
Hoppas att vi ses :-)

Likes

Comments

Hej på er ni som gillar kaninhoppning i den här bloggen så kommer jag att skriva in saker som händer inom Skaraborgs kaninhoppare. Det dom har på gång nu är träning 21 Juni och sen den 27 Juni så är det kaninhoppnings tävling i Vara. Det skulle vara väldigt roligt ni som är intresserade utav kaninhoppning kan höra av er om ni vill komma på våra träningar. Vi hade en tävling i Vara den 6 Juni och då kom jag på 5 plats med min kanin. På vissa tävlingar så har vi prova på klasser då behöver man inte vara medlem fast i dom vanliga klasserna behöver man vara medlem i SKAF.
Vi har väldigt bra kaniner som är med och tävlar dom behöver inte vara vaccinerade dom ända kraven vi har är att kaninen ska vara minst 3 månader och dom ska inte ha snuva eller hosta. Annars är man välkommen.
Träningarna är i Vinninga. Om ni vill veta var någon stans i Vinninga så är ni välkomna in på våran sida Skaraborgs kaninhoppare
Där står det vem ni ska ta kontakt med.
Hoppas att vi ses antingen på träningarna eller ute på tävlingsbanorna

Likes

Comments