Header

Vad tycker ni är roligast att läsa om? Kändisskandaler? Födelsedagar? Biografier? Före/efter bilder? Musikvideos? Kommentera, eller rösta nedanför! Vi vill göra bloggen så bra och så rolig som möjligt för våra läsare! Kanske finns det en kändis ni vill att vi ska uppmuntra mer och skriva mer om? Kommentera så gör vi självklart det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan födde Blondinbella sin efterlängtade son, Gillis. Kommentarerna säger att det låter som ett tjejnamn eller åtminstående väldigt könsneutralt. Vad tycker Blondnbella om detta? Hon har tidigare i bloggen skrivit att hon inte gillar ''hen idéen'' och tycker att tjejer ska vara rosa och pojkar blå. Vi får väl se. Grattis till sonen Blondinbella och Odd!
Likes

Comments

Just nu ligger Jennifer Lawrence på topp i karriärren. Men stjärnan har länge kämpat mot sin sociala fobi, nu talar hon ut om problemen. När Jennifer började skolan kände hon att hon hade tappat sin ''gnista'' och hon gick i terapi och träffade psykologer men ingenting verkade funka. Sedan fick Jennifer upp ögonen för skådespelandet. Då förändrades allt. "Jag hittade äntligen en öppen dörr till det universum jag förstår, som var bra för mig och får mig lycklig. Jag kände mig duktig, och inte värdelös längre", berättar Jennifer. Idag mår Jennifer bra men erkänner att hon kämpar mot sina hjärnspöken ibland.Likes

Comments
Är det inte gulligt av Beyonce att tillägna en av hennes nya låtar till hennes dotter Blue Ivy? Det tycker i alla fall vi, dock släpps inte albumet förrän nästa år men det finns ett smakprov på låten "God Made You Beautiful", men vi kan ej hitta låten, hur som helst är den tillägnad till hennes dotter! So sweet!! Ser ni fram emot ett nytt album av Beyonce, det gör vi! Undra om Blue Ivy blir lika bra på att sjunga som Beyonce eller lika bra på att rappa som Jay-Z?

Likes

Comments

Kanye West tar med sitt fästmö Kim Kardashian i sin musikvideo, som förresten är helnaken. Låten heter ''Bound 2'' och kom ut tidigare iår.

Vad tycker ni om videon?


Likes

Comments

Idag fyller stjärnan Miley Cyrus 21 år. Trotts hennes unga ålder har hon varit med om en hel del. Stjärnan förvandlades från Hannah Montana till vi vet inte vad. En läskig tjej i underkläder och två bollar på huvudet med tungan utanför munnen. Vad tycker ni om hennes nya beteende? Vi gillade gamla Miley mer, L.O.L Miley. Men, det är trotts allt hennes födelsedag och hon förtjänar ett GRATTIS!

Gamla Miley:
Nya Miley:
Likes

Comments

Kendall Jenner har börjat göra mer utmanande fotograferingar. Den 18-åriga realitystjärnan visade mer än hon brukar under den senaste fotograferingen. Henne bröstvårtor syns genom tröjan på en av bilderna (se nedan). På hennes instagram skriver hon ''Kan inte vänta på att få visa er resten av bilderna''.


Likes

Comments