Hej!

Vad trevligt att just du har hittat hit! Just nu är min blogg under uppbyggnad och kommer inom kort att bli matad av mer design. Jag hoppas att ni kan stå ut till dess.

Jag fick just en helt galen idé. Jag har länge funderat på att ta tag i min träning och mitt dagliga matintag då jag tycker att det på senaste tiden har eskalerat. Delvis kan det bero på att jag flyttat hemifrån men också för att jag envisas mig om att jag inte hinner träna på dagarna (även fast jag egentligen bara ligger hemma och latar mig). Så nu hade jag tänkt att ta tag i det här med hjälp av en blogg. Konstigt nog så känns det enklare om jag hela tiden ska uppdatera här om hur mitt liv dag för dag förändras på grund av mitt numera nyttiga liv. Haha, det låter så oerhört konstigt att säga det, men nu börjar det. Mitt äventyr.

Jag vill bara inflika med att jag absolut inte är något proffs på detta, varken att blogga eller att veta vad man egentligen ska äta när man ska vara hälsosam. Jag vet ju såklart att jag inte ska äta massa chips, godis, dricka läsk eller trycka i sig en massa mat trots att jag inte egentligen är hungrig i huvudet taget. Jag ska i alla fall uppdatera er varje dag vad jag äter och hur jag tänker angående måltiden. Kanske med lite recept och bilder, vi får helt enkelt se vilken nivå detta kommer till. Min träning kommer heller inte den vara så avancerad, mest lite promenader och hemmaträning hit och dit, tills jag återigen hittar tillbaka till min motivation som en gång fanns där. Jag vill inte börja med att investera i ett gymkort om denna resa av någon anledning inte skulle hålla så pass länge som jag önskat. Enligt mig skulle det också vara bättre för mitt eget bästa att inte behöva tvinga mig till att träna bara för att jag har lagt ner pengar på ett gymkort.

Eftersom jag för ungefär 15 minuter sedan kom på att jag ville ta tag i detta, så kommer jag därmed inte informera er om vad jag har ätit idag (då får ni nog en chock hehe), mer än att jag kan säga att jag avslutar mitt kvällssug med en smoothie på frysta bär och lite mjölk.

Godnatt, jag hoppas att ni följer med mig på denna resa!

P.s. mina inlägg kommer vara mer intressanta sen med lite fina bilder osv!Likes

Comments