"Jag var mobboffret"

Att ha en stor blogg och en stor youtube kanal kan ha sina fördelar men det kan även föra med sig nackdelar. Det finns massor av "kändisar" som får utstå näthat och mobbning för saker som det tycker är roligt. Nu den senaste tiden har några av dessa personer berätta att de har blivit utsatt för mobbning.

Lisa "Misslisibell"Jonsson är en Youtuber och även bloggare. Hon började när hon var 11 år och idag är hon 15 år. Hon har egentligen inte hållit på speciellt länge utan hon har på kort tid gått för ingen alls till att blir en stor stjärna.

För några dagar sedan delade Lisa "Misslisibell" Jonsson en video där hon berättar om att hon har blivit utsatt för mobbning. Videon är riktigt skrämmande men även väldigt bra gjort av henne att berätta sin historia. Hon har många unga som följer henne på Youtube och kanske själv är utsatt för samma sak som hon har blivit utsatt för.

Hon berättar att detta hände henne för ungefär ett år sedan och hon har inte direkt berättat de för någon innan mer än familjemedlemmar. Hon berättar att de har skrivits om henne på olika sidor på nätet och vilken hemsk och elak person hon är. Sen efter detta så var hela skolan mot henne. Sen berättar hon att hennes raster spenderade hon på toaletten för att hon inte kunde sitta bland alla andra. Hon berättar även att hon har blivit påhoppad i korridoren av ett gäng i skolan. Hon säger även att ibland hon inte kunde gå till skolan.

Här nedan kan ni se hela videon. Den är gripande och riktigt bra. Hon gör det här riktigt bra för att berätta hur det är att vara mobbad. Trots att hon är en känd person och populär bland massa unga tjejer.

Hon avslutar med att säga till mobbarna att hon har vunnit över dem och att hon är stolt över att hon har klarat sig igenom detta.

Gillar

Kommentarer