Direkt ur verkligheten - En tjej på 20år

Att bli utsatt för mobbning under en längre tid och även bli retad för att man inte ser ut som alla andra. Sen att mobbning går över till fysisk mobbning alltså via slag och sparkar. Det måste vara fruktansvärt jobbigt att gå igenom. Idag kommer en tjej på 20 år som har råkat ut för dessa saker men hon har klarat sig igenom detta och nu mår bättre en någonsin. Hon är en riktig kämpe allt som hon verkar ha gått igenom. 

Hur började mobbningen?

Mobbningen började redan på dagis då jag var större än alla andra och sedan fortsatte det när jag började förskoleklass och det blev värre för varje år som gick.

Hur har mobbningen visat sig i verkligheten?

De mobbade mig genom fysisk mobbning (alltså att de slår, knuffas och spottas) men även psykisk mobbning (de säger massa fula ord till mig som kossa,gris,gå och dö).

Hur har mobbningen visat sig på nätet?

Det började med att de sa orden mot mig i skolan men ju äldre vi blev så skrev de mer på nätet om mig och det blev verkligen illa. De startade en blogg om mig (den är borttagen nu) där vem som helst kunde se vad de skrev om mig och de la upp bilder på mig och skrev hur ful och äcklig jag är, att jag borde dö och aldrig mer komma tillbaka. Det var en kille som var värst, han gjorde allt för att få mig att må dåligt genom den bloggen vilket han lyckades med för jag gick inte till skolan på flera månader. Men nu kan jag säga att jag klarade mig och mår bättre än nånsin, jag klarade skolan och tog studenten sommaren 2015! Vi kan klara detta och vi måste visa att mobbning inte är tillåtet!

Har du anmält det du har blivit utsatt för?

Ja

Kontakta mig på [email protected] så kanske det är din historia som kommer upp här nästa gång.

Gillar

Kommentarer