Månedens favoritter: December 2019

Fashion & Beauty

Vi skriver nu 2020, men der er alligevel lige et lille hængeparti fra sidste år... så her har du muligheden for at få et indblik i, hvad jeg virkelig har elsket i sidste måned af 2019.

Lancôme - "La Vie Est Belle" (L'eau De Parfume):
I et godt stykke tid har jeg ledt efter en lidt mere moden duft og har også længe haft kig på denne søde duft fra Lancôme. Jeg kan bedst beskrive den som en kraftig eksplosion af blomster og jeg synes det er lige tilpas her i de mørke vintermåneder, hvor man godt lige kan have brug for lidt blomstereng.

Benefit Cosmetics - "BADgal BANG!":
Jeg har længe svoret til én mascara - Elizabeth Arden - men så dumpede denne lille sag ind med Goodiebox og jeg ELSKER den!! Jeg vil faktisk vove at påstå, at mine vipper aldrig har været bedre. De blive lange og fyldige, men med en lethed som normalt ikke er at se på vipper der har fået mere end et par strøg med børsten. Jeg vil dog sige, at der er en smule nedfald under øjnene når dagen er omme, så du skal lige forbi spejlet i løbet af dagen for at tjekke for sorte pletter.

Manna Kadar - "Lippie Love Lip Scrub":
I disse vintermåneder er især læberne udsat og derfor er dette produkt som sendt fra himlen (eller egentlig bare Goodiebox). Normalt synes jeg, at læbescrubs kan være besværlige og klistrede, men stiften her gør det super nemt at påføre den og så formår den virkelig at scrubbe, uden at høvle læberne i stykker. Derefter er det sådan set bare på med lidt fugt og så er læberne bløde som en babynnumse!

INC.redible - "Jelly Shot Lip Quencher - It Was Only A Kiss":
Jeg har før ravet om denne læbepomade, men den er virkelig også god! Især efter en omgang scrub, går denne ind og giver dine læber al den fugt de har brug for om vinteren. Og så bliver du også bare lidt glad hver gang du ser det smukke design med blomsten i stiften.

Mesauda - "Rock Nail":
Jeg har de svageste negle ever - nok fordi jeg simpelthen ikke får kalk nok... - men denne base coat (og top coat og hardener.. ja, den har mange funktioner) gør, at mine negle ikke flækker hele tiden og at min neglelak holder i langt længere tid end den ellers ville. Den har virkelig været en life saver i juledagene, hvor mine neglelak er blevet siddende til både juleaften, 1. og 2. juledag, på trods af at hænderne har været i gang med en masse juleforberedelser og julehygge.

Jana Shoes - "Cambridge Brogue Style":
Jeg elsker mine sneakers, men efter at have købt disse lidt mere fine ankelstøvler har jeg ikke gået i andet - jeg har faktisk været så glad for dem, at jeg har købt nogle lignende til min niece, så vi har matchet totalt i julen! De kan altså et eller andet i forhold til at give et outfit bare lidt ekstra.

H&M - leopardmønstret sweater:
Vinter er jo tiden for de varme sweaters - især når jeg for tiden kæmper med en halsbetændelse på 2. uge. Derfor har jeg på det seneste nærmest boet i denne sweater. Den er såååå blød og varm og så ser den skide godt ud, hvis du spørger mig.

Det var mine seneste favoritter og nu er vi så trådt ind i et nyt år med nye forventninger, nye mål og ikke mindst nye favoritter, så hold øje med bloggen - jeg tager et kig på 2019 og ikke mindst på 2020 inden længe.

November 2019-favoritter.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229