GUIDEN TIL EN BEDRE NATTESØVN

Lifestyle & Interior, Fashion & Beauty, Food & Health

Hvis der er én ting jeg sætter højere end alt andet i min daglige rutine, så er det min nattesøvn. Det at stå op klokken 3.30 gør, at uanset hvor meget søvn jeg får, så er jeg bare kronisk træt... jeg har dog fundet nogle små tips til, hvordan nattesøvnen kan forbedres.

Det meste handler egentlig om forberedelse inden sengetid. Jeg sørger altid for at have et glas iskoldt vand inden for rækkevide, min seng skal være redt, så den er indbydende og fluffy og så lufter jeg altid ud lige inden! Den kolde, friske luft giver klart det bedste miljø at sove i og hvis jeg kunne, uden at blive helt forkølet og stoppet til i næsen, ville jeg sove med vinduet åbent hele året rundt.
Derudover sørger jeg også for at give mine hænder en omgang med denne lavendel-håndcreme, da eksperter siger, at lavendelduften har en afslappende og beroligende effekt. Plus mine hænder bliver lækre og bløde lige før sengetid.

Når det så kommer til selve sovedelen har jeg altid min mobil inden for rækkevide og ofte står den på Netflix indtil jeg er forsvundet ind i søvnen. Derfor jeg sørger jeg altid for at slå "øjenkomfort" til, så jeg mindsker det blå lys, der i den grad holder kroppen vågen og giver en uafbrudt/dårlig søvn.

På det seneste er jeg dog begyndt at bruge appen "Tide" rigtig meget - og den er life changing. Det er i bund og grund en lydmaskine på telefonen og jeg har bare fundet ud af, at jeg sover allerbedst, hvis det lyder som en storm med regn, blæst og ikke mindst torden udenfor. Du kan købe en masse forskellige lyde i appen, men der er allerede fra start mulighed for at downloade en masse gratis lyde, så du kan finde den der passer dig bedst. Udover søvn har appen også mulighederne "fokus", "afslapning" og "vejrtrækning" - dette er ikke en reklame/et sponsoreret indlæg, jeg vil bare klart anbefale den, især hvis du har en dag, hvor du uanset alt du prøver stadig ikke kan falde i søvn.

Disse små tips har gjort, at jeg nu sover meget bedre om natten og er frisk på at lave skøn morgenradio hver eneste morgen!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229