2020

Everything Else

2020 startede for mig med en omgang halsbetændelse, så det er faktisk først nu, hvor penicillinen er begyndt at virke, at jeg får kigget lidt på det forgangne år og hvad 2020 har i vente.

2019 har for mig været et hurtigt år. Jeg synes nærmest, at jeg har blinket én gang og så er året bare væk. Når jeg tænker tilbage er der dog alligevel sket en del - faktisk er der 4 ting der sådan rigtig stikker ud.

For det første husker jeg 2019 for året, hvor min far gennemgik et kræftforløb, der ikke er slut endnu, men som heldigvis nu er begrænset til et par kontroller hist og her. Det har været hårdt at skulle se ham gå gennem gentagne operationer og indlæggelser, men hvor er det også fantastisk at komme ud på den anden side.

Derudover husker jeg også, hvordan jeg i april blev påkørt for første gang i mit liv. Noget der førte til, at jeg nu ejer min egen bil og så endda den bil jeg længe har drømt om at eje!

arbejdet er der også ting der stikker ud i 2019. Det har nemlig været året, hvor jeg blev fastansat og dermed fik lønforhøjelse og så er det første gang i lang tid at jeg har haft sommerferie, uden eksaminer eller vikarjob.

Det var tilbageblikket, men hvad så med det nye år, 2020?

Jeg har egentlig ret store forventninger til det nye år.. det nye årti.

Jeg tror mest det handler om, at jeg i 2019 har fået overstået nogle ting (som nyt køkken og nyt badeværelse) og desuden fundet mig selv til rette i livet på arbejdsmarkedet og de rutiner og vaner der følger med og da jeg er vanemenneske gange 1000 har jeg virkelig haft brug for at få ro på, hvilket jeg har fået nu.

Derfor har jeg her i 2020 plads til mere glæde, flere oplevelser og fokus på det der for mig gør livet værd at leve - som fx en tur til Berlin her i foråret som nu er bestilt!

Hvordan har dit nytår været?

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229