Behandlingen er sponset

God kveld! Jeg er tilbake på sørlandet igjen etter noen deilige dager i Stavanger. Denne mandagen startet jeg på frisørsalongen Floke i Stavanger sentrum og jeg har gjort en stor forandring. Var så sykt lei av det rette håret med lik lengde all over som bare hang og slang uten volum eller liv. Etter fire timer i frisørstolen hadde flinke Eirin, som driver salongen, stripet etterveksten min med folie, som jeg likte mye bedre enn å stripe med hette. Stripene ble rålekre! Hun gikk også over med en farge for å gjøre fargen litt kaldere og sist men ikke minst klippen! Jeg har fått meg lugg. Jepp, dere hørte riktig. Lugg! I tillegg klippet hun håret opp litt, så jeg føler håret har fått mye mer volum nå. Selvom det er veldig annerledes, så liker jeg håret veldig godt! Kjenner litt på at det kommer til å ta litt tid før jeg blir vant til å se meg selv i speilet, men det er vel gjerne ikke så rart...

Visste dere forresten av Floke er en grønn frisørkjede? Faktisk Norges aller første. Så alle produktene som brukes er miljø- og allergivennlige. Hvor fantastisk er ikke det? Salongene er å finne i Stavanger, Oslo, Bergen, Førde, Jølster, Strandebarm, Voss og Åsane. Noen som tar utfordringen og åpner en Flokesalong i Mandal eller?

Floke Stavanger, Klubbgata 1, 4013 Stavanger.

Ikke bare ble jeg ny på håret (og fikk tidenes deiligeste hodemasasje), jeg fikk også med meg shampoo og balsam fra Evo som jeg skal teste. Har hørt så mye positivt om produktene uten å ha fått prøvd dem selv enda, så det blir veldig spennende. Mer om produktene kommer etterhvert! Alt jeg har å si foreløpig er at de hun brukte i dag luktet helt fantastisk!

Hva synes dere om resultatet?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

@kamillahaaland