Sponset

God kveld fra Kongsberg! Etter en kort arbeidsdag i Kristiansand og et besøk hos min bror, tok jeg toget østover mot Kongsberg. Litt rart, men også veldig fint å være tilbake i sølvbyen. På en måte føles det naturlig å gå i gatene her og jeg kan kjenne savnet etter å bo her. På en annen måte kjennes det ensomt og fremmed ut nå som ingen av medstudentene mine heller bor her lengre... Jeg kan nesten ikke tro at det er to år siden jeg flyttet tilbake til sørlandet etter tre uforglemmelige år!

Denne helgen er det landsmøte med norges optikerforbund som står for tur. Jeg var så heldig at jeg fikk dra på jobbens regning i og med at jeg kom videre i årets norgesmesterskap i optometri. Dessverre blir det nok ingen seier, da jeg klarte å hoppe over fem spørsmål i runde to uten å være klar over det før jeg var ferdig, noe som betyr at de fem spørsmålene ble feil... Er det mulig?? Grr.

Vil forresten minne dere om at rabattkode HAALAND15 fortsatt gir 15% på alt hos Daniel Wellington! Også den nye kolleksjonen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

@kamillahaaland