Over-night maske fra Origins som gir mye fuktighet, øyekrem og ansiktkrem fra origins sin GinZing serie, rengjøringsapparatet "foreo luna" og rens fra Origins sin Perfect World serie.

Dette er stort sett produktene jeg bruker i ansiktetet og jeg er flink til å heller velge ansiktskrem med faktor når jeg skal være ute. Sett bort fra de flotte sommerdagene vi hadde her forleden, er det stort sett bare å til og fra bilen jeg er utendørs når det ikke er varmt og fint vær. Den med faktor blir vel brukt litt mer flittig etterhvert. Ellers må jeg virkelig skryte av foreo. Jeg fikk den av min kjære i bursdagsgave, og jeg er blitt så utrolig glad i den og bruker den morgen og kveld som en del av hudpleierutinen min. Huden føles så sinnsykt ren ut etter å ha brukt den! I tillegg har porene mine blitt synlig mindre. På nesetuppen ser det ut som om jeg har gått over meg selv i photoshop med airbrush! I tillegg har jeg en følelse av at huden min har litt mer jevn hudtone etter jeg begynte med den..?

Det er rart med det, før renset jeg aldri huden min og brukte kun våtservietter fra first price til å ta av sminken. Har alltid hatt skikkelig tørr hud tidligere. Sånn skikkelig tørr hud. Det kunne drysse tørr hud fra kinnene dersom jeg dro fingrene over ansiktet. Foundation var uaktuelt da det så ut som et skall på huden, og det var uavhengig av om det var flytende, pudder, mineral, merke eller what so ever. Nå derimot har huden masse fuktighet og jeg kan faktisk bruke foundation de dagene jeg føler for det. Det er så deilig! Har en mistanke om at det kanskje er hudpleierutinen som har gjort huden min så annerledes... Fuktighet er hvertfall gull verd!

Hvordan er deres hudpleierutine, dersom dere har en? Hvilke produkter er deres favoritter?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

@kamillahaaland