Hei dere. Det ble ikke mye til blogging i går, selvom det egentlig var planen. Etter jobb dro jeg på gymmet for å delta i gruppetimen "mage-rumpe-lår". Til vanlig er det liksom spinning som har vært greia på mandager, men den har de sluttet med for sommeren, så da prøvde jeg meg på en ny time. Timen varte i 45 minutter, og allerede etter andre øvelse, ti minutter ut i timen ble lårene mine til gelé. Jeg hater det, de blir alltid det med en gang! Har hatt det slik hele livet så vidt jeg kan huske, og jeg både spilt fotbal, håndball da jeg var yngre og i tillegg trent styrke i flere år... Kan virkelig ikke forstå hva det kommer av... Har lest litt om mineralmangel, og jeg husker at jeg fikk beskjed av en medisinsk masasjeterapaut om å drikke mer mineralvann for et par år siden. Kanskje det rett og slett er så enkelt som det?! Aner ikke. Spurte instruktøren som han hadde noen tips, så han ville gjerne sette meg opp til en PT-time for å se litt nærmere på det. Så om en uke til, da for vi se om han har noen råd som kan hjelpe... Har googlet dette mange ganger uten å finne noe særlig svar eller noen andre som har samme problem. Er det noen av dere som opplever det samme?! Jeg har ikke sjanse til å trene kun ben en dag og kun en annen muskelgruppe en annen dag. Blir helt ødelagt og skjelver konstant etter et par sett... Og det er ikke heller slik at det går over, det varer jo gjerne flere timer etter økta er ferdig... Satt i tyve minutter i bilen før jeg våget å kjøre til butikken og da jeg var kommet meg til butikken, som forøvrig ligger like ved, satte jeg tyve nye minutt før jeg turte å gå inn for å hente meg en ruccola. Blir så gelé i beina at jeg er redd de skal svikte.... Veldig spesielt!Aktivitetsklokka ble hvertfall fornøyd med økta, selvom jeg selv var rimelig bra skuffa.


I skrivende stund sitter jeg i solveggen med et stort glass supersmoothie og nyter det før jobben kaller. Smoothien består av rød smoothiemix fra rema1000, en halv liter vann med c-vitamin brusetablett, rå kakaobiter, acaípulver, chlorella, spirulina, multigreens og chiafrø. En skikkelig powerfrokost! Etter jobb er det yoga som står på planen, noe jeg gruer meg skikkelig til i og med at jeg er dødslemster etter gårsdagens økt. Er ikke veldig tøyelig i dag, for å si det sånn!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God søndag dere! Hadde dere det fint i går? Jeg hadde det hvertfall kjempefint, til tross for at jeg kjørte min kjære til flyplassen. Det er alltid kjedelig når man må si farvel for en stund, men han kommer jo hjem igjen.. Fikk besøk av Ingvild, Christiane og Kristin og vi grillet og spilte brettspill. Da de dro i ett tiden, endte jeg opp med å se resten av andre sesong med SKAM. Så ti over tre satt jeg der og hadde ingen episoder igjen, og bestemte meg for å legge meg. Der lå jeg da, helt til i femtiden uten å få sove. Det er rart med den døgnrytmen, altså... Klarte likevel å tvinge meg selv opp klokken 11 i dag, etter å ha slumret siden halv ni!

For en stund siden kjøpte jeg fire forskjellige brettspill, og i går fikk vi endelig prøvd det fjerde også! Cluedo heter det, har dere spilt det? Det var egentlig ganske gøy. Enda gøyere blir det vel når man blir litt varmere i trøya og begynner å bløffe, hehe. Så ble det så klart et slag med alias på tampen. ELSKER alias! Kristin og jeg gikk av med seieren, woho!

I dag har jeg hatt min første kardioøkt på evigheter. Jeg skjemmes over å ha vært tidenes støttemedlem på gymmet de siste månedene... Nå er det heldigvis ikke noe mer skolearbeid fremover, så da får jeg litt mer tid til trening. Ellers må jeg virkelig si at det med vekt er noe rare greier. I dag følte jeg meg faktisk litt strammere enn ellers, gikk på vekta og hadde forventet å se et mindre tall enn sist jeg sto der, men slik ble det ikke. Jeg er faktisk på mitt tyngste noen sinne. Haha. Ikke at det har noen ting å bety, men det er litt snodig... Jeg stemmer for at vi alle skal kaste badevekten ut av hus.

Nå er det middag hjemme hos mamma som står på planen. Deilig å slippe å styre med middag selv, hehe.

Likes

Comments


Som om kameraet i seg selv er lekkert nok, har jeg nå fått meg en snor til det som gjør det hele enda penere! Gleder meg til å sprade rundt med kameraet over skulderen i sommer. Det blir så deilig å slippe å hele tiden ta kameraet inn og ut av vesken, for jeg har hittil vært uten stropp til det!

Likes

Comments


Flyturen gikk smertefritt i går kveld, og alt var egentlig bare veldig ålreit helt til jeg skulle betale parkeringen. Altså, 570 kroner for to dager?! Hva faen, det er jo ran! Vel, det var godt å komme hjem til min kjære og det var godt å komme tilbake på jobb igjen også. Ekstra hyggelig blir det når man får et "godt å se deg, velkommen tilbake!" når man kommer. Er så takknemlig for å ha de sjefene/kollegene jeg har. Etter ti timer på jobb, dro jeg rett bort på senteret. Det er jo supermatens dager i dag og i morgen, og det er masse tilbud! Jeg måtte så klart inn på helsekosten og titte litt. Og ja, jeg fant meg så klart noen godsaker! Jeg er stor fan av supermat og har virkelig troa på at såpass næringsrike produkter kan gjøre mye mot diverse sykdommer som regjerer sammen med nåtidens næringsfattige kost...MULTI GREENS & KAKAOBITER


Multi Greens inneholder spirer, grønnsaker, saftpulver, urter og frø. Pulveret er naturlig rikt på vitaminer og mineraler. Den har et naturlig spekter av næringsstoffer fra grønnsaker og alger, men er spesielt rik på vitaminene C, K og folsyre, samt betakaroten som omdannes til vitamin A. Vitamin A er viktig for normalt syn, hud, slimhinner og immunforsvar. Folsyre og vitamin C bidrar til normal energiomsetning, og kan derfor være viktige ved trøtthet og utmattelse. De er også viktige for normal nervefunksjon og immunforsvaret. Vitamin C er involvert i dannelsen av kollagen til hud, blodårer, brusk og ben. Vitamin K bidrar til normal koagulering av blod, samt til å opprettholde normal benstruktur. Multi Greens er også rik på mineraler og sporstoffer fra spirer og gress dyrket i næringsrik vulkansk jord. Pulveret er spesielt rikt på mineralet krom som bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Pulveret er også rikt på basiske mineraler som kalsium og magnesium.


Rå kakaobiter er naturlig rikt på magnesium som bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Supernature rå kakaobiter brukes ofte i forbindelse med trening og som en del av et mellommåltid. Kakaobiter passer særlig godt til de som trener, da de er en kilde til protein, og siden magnesium også bidrar til en normal elektrolyttbalanse og muskelfunksjon.

Likes

Comments


Meeting up with Ellinor at Joe's


I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet som skal ta meg hjem til sørlandet igjen. Dagen har vært strålende. Endelig kunne Oslo by på litt sol! Litt over klokka to møtte jeg Ellinor som skriver bloggen spesiellinor.no, ei kjempehyggelig dame! Vi blogget begge to for femelle.no før, og har derfor litt kjennskap til hverandre. Til tross for at vi ikke har møttes før, gikk praten lett og det var som om jeg hadde snakket med henne flere ganger tidligere in person. Tiden gikk fort, og vi fikk i oss både sandwich og et par juice hver. Er jo blitt så forbaska hekta på juice etter at vi gikk til innkjøp av juiceren. Etter at Ellinor hadde dratt, tok jeg en kjapp kopp kaffe med Solveig og Øyvind. Jeg studerte sammen med begge to, så det er alltids moro å catche opp litt.

Likes

Comments

God onsdag, dere! For å være helt ærlig, så trodde jeg at jeg kom til å ha mye tid for meg selv disse dagene og at det kom til å bli en smule kjedelig. Det ble det stikk motsatte! Har hatt noe å gjøre konstant, det har gått i ett! Etter at den jævla brannalarmen fikk meg opp av senga i går morges, kom jeg meg i dusjen og fikk stelt meg og møtte Benedicte og en kompis av henne (som faktisk bor på samme sted som jeg gjør!) i lobbyen på hotellet mitt. Vi tok bena fatt og tuslet bort til Aker Brygge hvor vi spiste frokost på Burger Joint, en skikkelig burgersjappe! Hadde ikke hørt om stedet før, men det anbefales virkelig om du er glad i burgere... Og ja, de har vegatarvennlige burgere også! Selv gikk jeg for falaffelburger, og det smakte helt fortreffelig.

Herlige Benedicte og jeg klare for å gyve løs på hver vår burger!

Da klokka passerte seks dro jeg for å møte Solveig, som jeg studerte sammen med. Det er alltid like hyggelig å besøke henne, og vi koste oss med middag på Olivias og sju episoder SKAM før leggetid. Hadde faktisk ikke sett på det før, så tenkte jeg måtte se en episode for å se hva greia var. Alle snakker jo om det for tiden... Og vet dere? Jeg er totalt hekta!

​I skrivende stund ligger jeg på tidenes beste oppblåsbare madrass, klar for å hive meg i dusjen! Solveig er på jobb, og jeg skal avgårde for å møte noen gamle bloggkollegaer i sentrum i mellomtiden. Blogget jo på femelle.no før, og fikk dannet meg et lite nettverk der. Hvor mange vi blir er ikke godt å si, men hyggelig blir det! Det er alltid deilig å møte andre bloggere, man har liksom en stor greie tilfelles, og det slår aldri feil.

Hva er deres planer for dagen, da?

Likes

Comments

Hei og hå! Nå ligger jeg rakt ut på hotellsenga igjen etter å hatt tidenes mest stressende måte å komme opp av senga på - brannalarmen. En ting er hvis du ligger i første etasje, men når du befinner deg i sjuende etajse... Da ass! Hva er greia med at brannalarmen på hoteller alltid går kun når jeg ligger i øverste etasje?

Tenkte jeg ville vise dere noen bilder fra gårsdagen. Vi var på foredrag med sveriges fremste mentale rådgiver, Johannes Hansen. Her fikk jeg virkelig satt i gang noen tanker. Vi snakket litt om hvordan jeg skal trene opp psyken for å unngå å vegre meg for å dra til tannlegen og for å få satt bedøvelser og andre sprøyter, som jeg er så hysterisk redd for. Han kom med flere tips som jeg virkelig skal ta med meg videre, og som jeg skal prøve å gjøre noe med. Altså, skulle ønske jeg kunne ta han her med hjem. Tenk, så fort jeg hadde blitt kurert for den fæle sprøyte- og tannlegeskrekken da?!

Etter foredraget kastet vi oss inn i en maxitaxi og dro til vakre Kolonihagen på frogner for en fire-retters middag med god vin til. I tillegg ble jeg servert vegansk mat, noe jeg satte veldig pris på. Elsker virkelig når restauranter ikke er vanskelige på det der...

Utrolig vakre omgivelser, denne plassen må dere bare oppleve!
Det stoppet helt opp gjengen med bloggere som alle ville fotografere plassen.

A blogger in action!

Disse to bildene er tatt av herlige @elinskoglund

første og andre rett. Så godt!

Wine - more wine!

Hovedretten og desserten

Måtte stjele dette bildet av Elin! Her ser dere Flinke Johannes & vakre @elinskoglund sjøl.

​Etter middag dro vi seks stykk videre til Hard Rock Café for et siste glass med vin før vi avsluttet kvelden. Fulgte søte @leonoramyhre trygt til Grønland før jeg dro til hotellet mitt. For noen herlige jenter altså! Håper ikke det blir lenge til neste gang.

Likes

Comments

Titter innom for å si hei. Jeg befinner meg for øyeblikket på Comfort Hotel Xpress Central Station. Her skal jeg tilbringe dagen frem til jeg tar turen videre for å møte et knippe andre bloggere fra Nouw. Vet dere hvor glad jeg ble da jeg sjekket inn, eller? Utsjekken i morgen er ikke før klokken 14! Herregud, så deilig. Det regner jo bare uansett, så hvorfor ikke tilbringe formiddagen i senga med netflix? Det skal jeg forresten gjøre nå straks også. Hihi.

Det første jeg gjør når jeg kommer hjem eller på hotellrom osv, er å slenga av meg de tettsittende jeansene. Det gjorde jeg også her, og gjett hva. Selvom man bor i syvende etasje, så har man folk som kan se rett inn. OMG. Gardinene ble fort dradd igjen for å si det sånn, haha.

​Håper dere har en magisk mandag, hilsen blotteren i syvende etasje.

Likes

Comments

Over-night maske fra Origins som gir mye fuktighet, øyekrem og ansiktkrem fra origins sin GinZing serie, rengjøringsapparatet "foreo luna" og rens fra Origins sin Perfect World serie.

Dette er stort sett produktene jeg bruker i ansiktetet og jeg er flink til å heller velge ansiktskrem med faktor når jeg skal være ute. Sett bort fra de flotte sommerdagene vi hadde her forleden, er det stort sett bare å til og fra bilen jeg er utendørs når det ikke er varmt og fint vær. Den med faktor blir vel brukt litt mer flittig etterhvert. Ellers må jeg virkelig skryte av foreo. Jeg fikk den av min kjære i bursdagsgave, og jeg er blitt så utrolig glad i den og bruker den morgen og kveld som en del av hudpleierutinen min. Huden føles så sinnsykt ren ut etter å ha brukt den! I tillegg har porene mine blitt synlig mindre. På nesetuppen ser det ut som om jeg har gått over meg selv i photoshop med airbrush! I tillegg har jeg en følelse av at huden min har litt mer jevn hudtone etter jeg begynte med den..?

Det er rart med det, før renset jeg aldri huden min og brukte kun våtservietter fra first price til å ta av sminken. Har alltid hatt skikkelig tørr hud tidligere. Sånn skikkelig tørr hud. Det kunne drysse tørr hud fra kinnene dersom jeg dro fingrene over ansiktet. Foundation var uaktuelt da det så ut som et skall på huden, og det var uavhengig av om det var flytende, pudder, mineral, merke eller what so ever. Nå derimot har huden masse fuktighet og jeg kan faktisk bruke foundation de dagene jeg føler for det. Det er så deilig! Har en mistanke om at det kanskje er hudpleierutinen som har gjort huden min så annerledes... Fuktighet er hvertfall gull verd!

Hvordan er deres hudpleierutine, dersom dere har en? Hvilke produkter er deres favoritter?

Likes

Comments

@kamillahaaland