Contour kitet fra Jan Thomas har virkelig fått frem kinnbena mine, noe jeg elsker!

Det transparente pudderet "Mineral Veil" fra Bare Minerals. De siste månedene har jeg begynt å bruke foundation, noe huden min aldri har tolerert tidligere. I perioder får jeg litt fetere hud noen plasser og da er det supert å kunne påføre litt pudder, og voilà så glinser man ikke lengre.

Har denne måneden hatt en tendens til å kjøpe flaxlodd i ny og ne, selvom jeg aldri vinner. Drømmen om å vinne en mill og bli nærmest gjeldsfri er jo en drøm de fleste har, vel?

Grønvik gårds eplemost med blåbær. Holy shit, denne er god! Aner ikke om denne er å få tak i over hele landet, men jeg fant den hvertfall på coop her i Lindesnes.

Sist men ikke minst: gojibær dekket med mørk sjokolade! Gojibær alene er noe jeg aldri har likt, men sammen med sjokolade er det helt fantastisk. Vegansk sjokolade sendt fra himmelen om du spør meg! Gojibær er i tillegg dritsunt og bra mot mye - google it! 

Har dere fått noen nye favoritter denne måneden?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag kjørte jeg til Kristiansand etter jobb for å møte Lene mi. Vi dro inn på Lindex hvor det var shoppingkveld med 20% rabatt på hele butikken, dere fikk kanskje med dere dette på bloggen til Kristina Andersen? Anyways, makroner, aloe vera juice og mange lekre plagg ventet. Fikk røsket med meg en vaffeljakke, en lang kåpe og en nydelig overdel. Herlig! Dere får nok sett plaggene avbildet etterhvert. Alle tre plaggene kommer til å bli meget flittig brukt fremover mot vår og sommer. Etterpå vår lille shopping spree var vi på jakt etter vegetarmat til meg, og endte til slutt opp med en nydelig suppe hver på "hos naboen".

​Jeg fikk forresten eksamensresultatet i dag! Jeg BESTO. Ikke bare besto jeg, jeg fikk B. Herregud, så glad jeg ble. Aldri mer eksamen på meg! *Kremt* Det sa jeg i mai også... Men nå mener jeg det! Det å jobbe 100% og i tillegg studere deltid, det tar virkelig på. Så fremover skal jeg virkelig nyte det å ha et liv etter jobb, haha. 

Jakke fra junkyard (sponset), topp kappahl (sponset), jeans fra bikbok og sko fra new balance.

Likes

Comments

I dag er det bare tre dager til jeg begynner ferien og fem dager igjen til jeg drar til Spania. Kan nesten ikke vente på å få de etterlengtede solstrålene på kroppen, kjenne dem varme og merke at lykkenivået øker. Kan man få noe bedre etter en lang vinter? Jeg har allerede funnet frem solkrem, pass og eurosedler, men skal vente litt med pakkingen, da. Kan ikke ta helt avsted heller...

Siden min venninne, Linni, som jeg skal besøke der nede er bortreist fire av dagene jeg er der nede, har jeg tenkt på litt utflukter. Har vurdert å dra et par dager til Valencia. Noen av dere som har vært der? Kom gjerne med tips! Jeg er åpen for alt. Eller, det meste... Skal hovedsakelig bo i Benidorm, så alle tips i område tas i mot med takk.


Ole Henriksen Protect The Truth SPF 50+

Dette er min favorittsolkrem til ansiktet. Lukten og konsistensen er fantastisk! Synd den skal være så forbaska dyr. Heldigvis er den drøy i bruk, selvom det skal sies at jeg bruker Origins sin perfect world med solfaktor 25 på vinterhalvåret. Er nok ikke alltid like flink på det med solkrem, men jeg har blitt mye flinkere på de siste årene. Over 90 prosent av hudens aldringstegn kommer faktisk av solskader, og hvem vil vel ikke holde rynkene unna lengst mulig?

Likes

Comments

På fredag fikk vi virkelig en smakebit av sommeren her på Sørlandet. For et nydelig vær! Så med andre ord, jeg har tilbriget påsken hjemme i år. Hva med dere? Det har vært stille og rolig, og jeg har egentlig bare ladet opp til den kommende uken, som er den siste før ferie. 

Strikketøyet har sett dagens lys, etter å ha vært sammenpakket i over et år. Familien min er skikkelig håndarbeidsfolk, og de har ikke troa på at jeg klarer å strikke skappelgenseren, men jeg skal vise dem! Konkurranseinstinktet skal det i allefalll ikke stå på.

Det er alltid en første gang for noe, på fredagen skjøt jeg med hagle for første gang. Vi latet som om vi hadde leirdueskyter, og kastet små plankebiter ut i luften. Gjett hvem som traff på første forsøk da!? What. Dere kan tro jeg var kry. Jeg er kanskje harry, men jeg synes det er gøy å skyte!

Har i påsken også sett en del til min bror og niese som bor et stykke unna, i tillegg til morfaren fin fra vestlandet. Det er alltids hyggelig med familiemiddager og familietid. Og i tillegg til min familie, har vi også tilbringt tid med R's familie.

Min fine turvenn, Linn.

Skjernøya, Mandal.

Likes

Comments

Reklame

Har dere sett den nye kolleksjonen city diaries fra H&M? På nettsiden deres kan dere se hvordan de har valgt å style klærne. Jeg er virkelig fan av den eksotiske, boheme og litt 70-tallsaktige stilen. Slik tolker hvertfall jeg denne stilen. Nydelig er den hvertfall. Her kommer mine favoritter!

Tenk dere så lekkert det ville vært med de hvite jeansene til den lyseblå skuldertoppen? Eller det store brune skjørtet med den hvite toppen nedi og et lekkert belte til? Åh, gi meg sommer NÅ.

I tillegg liker jeg også veldig godt mønsteret og fasongen på den første kjolen her. Den er nok skikkelig lekker bare med et par sandaler og noen kule solbriller. Vesken sier jo sitt, dødskult mønster og sort-hvitt går jo aldri av moten. Se for deg den røde kjolen med noen spreke sandaler, gjerne med en rød detalj og en hvit veske. Og den hvite tunikan til høyre må jo være en drøm å slenge på seg etter en lang dag på beachen.

Hva synes dere om klærne?

Likes

Comments

Marc by marc jacobs - Ditsy Flower Camera Bag

Denne lekre vesken kjøpte jeg som en slags gratulasjonsgave til meg selv etter å ha blitt ferdig med alle gjøremålene i forhold til videreutdanningen jeg har tatt. Nå håper jeg bare at eksamensresultatene holder mål og at jeg kan si meg ferdig på ekte. Det er jammen en stund til denne jenta skal studere noe mer, ass. Ellers stusser jeg litt på at de har valgt å kalle denne vesken for "camera bag" i og med at den er såpass liten. Jeg får plass til olympus pen i den, men ikke med både 25mm'eren óg blitzen på samtidig. Så har tatt av blitzen, den er jo aldri i bruk uansett. Den kommer hvertfall til å bli flittig brukt. En hvit veske til våren og sommeren er jo perfekt.

Likes

Comments

Jeg har ikke brukt noen form for juice eller stekeovn, så helt etter boka er den ikke. Det skal i alle fall sies at den ble kjempegod. Jeg slumpet oppi en god del havregryn og litt gresskarkjerner, mandler, valnøtter, tørket frukt, linfrø og gresskarfrø. Etter dette tok jeg i honning, mens jeg rørte om til alt ble ca like mye søtet. Så godt, og helt naturlig.

Granola gjør yoghurten komplett.

Likes

Comments

Toppen er sponset

God kveld. Har dere hatt en fin helg? Jeg tilbringte helgen i Oslo, sammen med Solveig, som jeg studerte sammen med. Veldig hyggelig å treffe henne igjen. Har i løpet av helgen fått møte mange fine mennesker som jeg ellers ser altfor sjeldent. Jeg fikk møtt Celina og Helene, som ble med på funky fresh for å spise. I tillegg tok vi oss i går en liten tur på byen, hvor Caroline, som jeg også studerte sammen ble med. Vi drakk vin, fikk den lille chihuahuaen hun passet til å gjøre forskjellige triks, hørte på musikk og pratet om alt og ingenting før vi tok t-banen fra Majorstuen til sentrum. Her var det vegan-burger på max som var første stopp, deretter dro vi på et utested for å danse litt. Dansingen ble ikke like moro som vi hadde tenkt, hvertfall ikke for min del. Jeg var jo mer opptatt av å dytte bort hendene til klåfingra guttevalper, enn å faktisk danse. Og når det ikke var klåfingra armer rundt rumpa eller midjen, ja da ble jeg opptatt med å rygge unna noen som jukket på beinet mitt. Ta hintet da.. Nei, uff. Kan virkelig ikke fordra sånn der... Samme med folk som står og råkliner midt på utesteder og omtrent faller ned i halsen på hverandre... Det blir rett og slett for klissete for min del. Get a room.

På fredag var jeg innom Kappahl for å shoppe litt, og fant en kjempefin topp som jeg bare må vise dere! Stoffet er tungt, og den faller fint. Kjøpte den i en stor størrelse for å ha den litt oversized, noe jeg liker. Falt pladask for mønsteret! I tillegg er det et meget stort pluss at den er såpass tykk i stoffet, slik at man fint kan gå uten BH i den. Jeg kan jo ikke fordra å gå med BH...

Var ikke toppen fresh, vel?

Ellers må jeg si at jeg er veldig glad for at jeg i går var på byen med sjelden lav promille, til tross for at jeg hadde drukket vin. Våknet opp helt frisk og fin i dag, noe som passet bra i og med at jeg kjørte hjem fra Oslo til Lindesnes. Eller, det vil si jeg tok toget til Lier, og kjørte derfra siden bilen sto parkert der...

Likes

Comments

@kamillahaaland