Olympus Pen E-PL7 med 25mm f1,8 objektiv. ​På tampen av fjoråret gikk jeg til innkjøp av 25mm'ern til Olympusen. Dette har jeg ikke helt fått brukt ordentlig før nå, men jeg er utrolig fornøyd. Kvaliteten er helt rå! Ikke la dere lure av størrelsen på dette kameraet, altså. På mange områder er det med dette objektivet minst like bra som mitt Canon 6D. 

Min nye klokke fra Daniel Wellington. Disse klokkene får jeg aldri nok av, og er superglad for at jeg er så heldig å ha samarbeid med dem! På bilde ser dere det nyeste tilskuddet i samlingen min. Modellen heter "Classic Sheffield". Hvis dere skynder dere, kan dere plotte inn rabattkoden "kamillahaaland" og få 15% rabatt på alt hos Daniel Wellington!

Essie sin "Fiji" lakk. Essie er min favoritt når det kommer til neglelakk. Jeg synes de holder seg fine lenge, og flaker ikke av, slik mange andre lakker gjør. "Fiji" er en ny farge i samlingen, og den er så fin! Lys rosa og perfekt til alle anledninger.

Masacara fra Elisabeth Arden. Jeg bytter svært sjelden mascaratype. Har vel brukt Loreal sin Telescopic mascara i snart ti år. Har så klart vært innom en rekke andre, men det har liksom vært den ene jeg har falt tilbake på. Tidligere denne måneden bestilte jeg meg et kit med mascara, makeupfjerner og øyekrem fra Elisabeth Arden, og denne mascaraen falt virkelig i smak! Den kan minne litt om loreal sin telescopic og er minst like god. Superfornød!

Eight hour cream fra Elisabeth Arden. Denne klassikeren av en krem kan jo nærmest brukes til alt. Den beskytter huden mot uttørking, den er kjempegod å bruke som lebepomade, den fungerer som en god fot- eller håndkrem og pleier neglebåndene, den kan benyttes for å forme bryn, gir mindre irritasjon etter å ha shavet leggene og kan brukes som highlighter for å skape glød. Jeg er frelst, rett og slett. Kommer til å fortsette med dette produktet i all evighet.

Bolig Pluss interiørmagasin. Det er jo ingen nyhet at jeg er obsessed med interiør og innredning om dagen. Nå nærmer tegningene seg ferdig, og vi får forhåpentligvis snart grønt lys til bygging av hus. En god dose inspirasjon er viktig nå før alt går i gang.

Har dere fått noen nye favoritter i løpet av måneden?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

1. BSU & BSU trippel. Det sier seg selv at kontoer med høyere renter gir bedre vilkår for sparing. I tillegg gir BSU-kontoen skattelette på inntil 5000 kroner i året. Det kommer jo godt med sammen med rentene. Pengene som settes inn er også "låst", slik at man ikke får dem ut til annet enn bolig. Kjempesmart! Har allerede klart å samle opp en god slump siden jeg opprettet den for noen år siden, og BSU trippel har jeg også fått meg. Dette er samme prinsipp, med bedre renter. Her får man desverre ingen skattelette, da...

2. Norwegian-kortet. Dette har jeg virkelig elsket. Det er et VISA-kort, hvor man får cashpoints som man kan bestille flybilletter med, for hver eneste krone man bruker. Perfekt for meg som elsker å reise! Selv har jeg kuttet ut det vanlige bankkortet mitt helt, og bruker kun norwegian-kortet. Her har jeg allerede fått gratis flybilletter til ferien, uten å gjøre noe annet enn jeg ellers ville gjort. Det er så klart ikke noe å anbefale dersom du er ekstremt dårlig til å betale regningene dine i tide, for da kommer det rentekostnader i tillegg. Det koster heller ingenting å ha kortet og man får 200 cashpoints når man bruker det første gangen. I tillegg er det kjempegunstig å kjøpe flybilletter med. Du mottar 5% CashPoints på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter. Kun hos norwegian, da. Kortet kan bestilles HER.

3. Trumf. Noe av det samme som kortet fra norwegian, du får penger igjen hver gang du bruker bankkortet du registrer trumf på, eller når du bruker trumfkort. Dette gir "bonus" på samme måte som cashpoints hos norwegian, bare at dette er i penger. Bonus får man dersom man bruker kortet hos meny, kiwi, ultra, joker, shell, spar osv... Disse kan overføres til kontoen, eller du kan bruke kupongene du får i posten. Jeg er en såpass liten luring at jeg først drar trumfkortet, så betaler jeg med norwegian-kortet. Cash-ing.

4. Handle smart. Mat er generelt mye billigere enn det var før, men likevel er det en av de største utgiftene hos mange av oss. Mine tips her er uten tvil å aldri handle på tom mage. Da kjøper man såå mye unødvendig, som igjen vil bli en del hvis du samler alle disse ekstragreiene i løp av et år. I tillegg kan det være kjekt å laste ned appen "mattilbud" som gir en oversikt over hvilke tilbud de forskjellige butikkene har. Også er det så klart ikke så lurt å alltid hande på de dyre kjedene som meny og spar. Jeg prøver å handle mest mulig på rema eller kiwi, hvis ikke jeg trenger noe spesielt.

5. Bruk internettet! Internettet har mye bra å tilby til en god pris. Jeg er veldig fan av å sjekke ut salget på diverse klesbutikker og kosmetikksider på nett. Nelly(adlink) har til nå vært favoritten når det kommer til salg av klær, de har alltid mye fint! I tilegg liker jeg sider som zalando(adlink) og miinto. Når det kommer til kosmetikk er jeg veldig fornøyd med blivakker(adlink) og coverbrands. Mange gode tilbud å få tak i. Dersom man skal ha nye magasiner, bestiller jeg alltid abonnement via bladkongen.(adlink) Å kjøpe blader i butikk er jo ran... Er du i tvil om hvor ting er billigst? Bruk sider som prisguide og prisjakt!

6. Fyll drivstoff på søndager! Der sparer man mye hvis man er flink. Det koster en del å ha bil, så det er jo ikke vits i å gjøre det dyrere enn det behøver å være...

Har du et godt tips? Hyl ut i kommentarfeltet, da vel!

Likes

Comments

Etter et par møter med arkitekten, har vi nå sagt oss ferdig og fornøyd med andre etasje. Vi fikk plantegningene på et digert ark, så her er bilde av det! Nå gjenstår det bare å bli helt ferdig med første etasje, så å søke på nytt til kommunen. Forhåpentligvis er det ikke så lenge til vi kan begynne nå. Herregud, som jeg gleder meg! I mai er det jo et helt år siden vi kjøpte tomta...

Her ser dere hovedetasjen med stue, kjøkken, et par soverrom, walk-in garderobe, bad, og bod. Det til høyre på tegningen som er klippet bort er bare garasjeloft.

Nå drar vi straks til Kristiansand på boligmesse. Satser på å se mange smarte løsninger og få mange idéer. God søndag, dere!

Likes

Comments

Se for et fantastisk vær vi har hatt i Norges sørligste by i dag! stille på elva! Selvom jeg har vært på jobb, har jeg fått utnyttet strålene litt. Dro rett fra jobb og til shooten jeg fortalte om i forrige innlegg. Overraskende nok så frøys jeg ingenting der jeg sto i kun kjolen. Okei da, jeg hadde jeans og ugg's under kjolen. Men armene var jo bare. Jeg følte nesten at solen varmet litt. Den følelsen er det lenge siden jeg har kjent på. Heldigvis er det kun 36 dager igjen til spiania. Da skal solstrålene varme, da.

Det er en utrolig vakker utsikt over byen fra Uranienborg, som er en topp man kan ta trappene opp fra sentrum til. Eller hvis du er slapp, kan du nesten kjøre til topps. Jeg gjorde sistnevne. Skylder på at jeg hadde kjolen på slep under genseren... Gleder meg hvertfall veldig til å se resultatet av shooten.

Nå går resten av kvelden til total avslapping med lørdagsgodt og serietitting. Det blir deilig! Er det forresten noen av dere som vet hvordan man får netflix til å tro at man er i USA? 

Likes

Comments

Fikk denne vakre gaven i posten for en stund tilbake. Har dere hørt om Sofia Moore? Det er en nettbutikk fylt med vakre kjoler som passer perfekt til ball, bryllup og andre finere anledninger. De har vanvittig mange flotte farger og modeller å velge i, og tilbyr seg også å sy kjoler etter egne mål. I morgen skal jeg på shoot med kjolen, og gleder meg til å vise dere bildene!

Likes

Comments

Det er lite som er så deilig som å komme hjem etter arbeidsdagen og nyte en kopp med god, svart kaffe og et inspirerende interiørmagasin, før man gyver løs på oppgaveskriving. I går var vi på nytt møte med arkitekten vår, og huset begynner virkelig å ta form. Vi har utviklet huset vi først tegnet selv, til å bli et enda mer funksjonelt hjem med smartere løsninger. Likevel er det fremdeles vårt design. Gleder meg til å vise dere plantegninger! Vi fikk nemlig med oss et digert ark med plantegning over andre etasje.

Har dere forresten noen anbefalinger når det kommer til interiørmagasin?
​Vi har allerede abonnement på boligpluss, men jeg kunne tenkt meg et par til...

Likes

Comments

Holy shit. Harddisken jeg stort sett bruker har forsvunnet, så jeg ble nødt til å legge inn alt av bilder fra sånn 2007-2011 på hovedharddisken for å kunne bruke denne videre. Fy fader ass, dere skulle bare visst hvor mye rart som lå på denne ellers bortgjemte og bortglemte harddisken. Jeg blir så flau...

Altså, jeg har ikke ord for hvor glad jeg er for at solariumstrenden og brynstrenden fra 2007-2008 er over. For ikke å snakke om leggvarmerne, da. Åhoy. Nei uff, takk og lov for at brynene ikke lengre skal være nappet ihjel. 

Kjenner dere meg igjen? Nå håper jeg på et nei, altså! Hehe.

Likes

Comments

Bilder fra Weit

På søndag tok endelig arkitekten vår kontakt, og vi dro på besøk for å diskutere litt angående tegningene av huset. Vi har jo tegnet hele huset selv, men så var det en del småfeil han måtte rette opp i. Han hadde i tillegg kjempemange gode idéer til endringer, og jeg tror huset kommer til å bli kjempebra til slutt. Endelig begynner det å faktisk skje noe! Vi gjorde blant annet endringer så vi får et større område der hvor trappen opp til andre etasje er, slik at man kan se ned på gangen i første etasje for å se hvem som kommer inn, vi har endret fra fire soverrom til fem. Vi har også flyttet kjøkkenet fra den ene siden til den andre og gjort huset en god del mindre, da arkitekten syntes vi hadde for mye areal. Selv har jeg jo ikke forståelse for hvor stort ting blir i virkeligheten, så det er godt å få noen innspill. Gleder meg så utrolig mye til å vise dere tegningene når vi har det endelige resultatet etterhvert!

Et lyst og fint kjøkken, det ser jeg virkelig frem til. Så elsker jeg virkelig de hexagonale flisene, da. Så stilig! Spørs om ikke jeg må få lurt inn noen sånne i huset vårt når vi kommer så langt. Hva synes dere?

I tillegg til å ha laget denne housepiration- spalten her på bloggen, har jeg også opprettet en egen instagramprofil med navn "housepiration." Så hvis dere liker det som kommer ut her, vil dere garantert også like det som blir postet på instagram.

Likes

Comments

Jeg har blitt skikkelig hekta på granola! Herregud, så godt det er. Så her går det i granola, yoghurt, bær og magasiner mens solen titter forsiktig inn gjennom vinduet. Starter dagen litt roligere enn ellers, i og med at jeg faktisk ikke begynner på jobb før halv ett. Likevel har jeg kommet meg opp litt tidlig i håp om å få gjort litt skolearbeid. Jeg tar jo noe som heter Europeisk Diplom, som tilsvarer et semester av mastergraden. Dette i tillegg til å jobbe 100%, så tiden er ganske knapp om dagen. Heldigvis begynner jeg å se lyset i tunellen, for nå er det bare litt under tre uker til jeg skal tilbake til Kongsberg for siste undervisningsuke, og når den uken er over, da er jeg heeelt ferdig. Dere kan tro jeg gleder meg! Og ikke nok med det, uken etter er det kort arbeidsuke på grunn av påsken, og uken etter det tar jeg ferie og reiser til Spania. Woho!

Likes

Comments


Eight Hour Cream

Denne alt-mulig-kremen blir varmt omtalt på diverse nettsteder hvor skjønnhet er en greie, og det forstår jeg nå hvorfor! At denne kremen har vunnet flere priser, det er jeg ikke overrasket over. Denne klassikeren av en krem kan jo nærmest brukes til alt. Hva gjør den? Jo, den beskytter huden mot uttørking, den er kjempegod å bruke som lebepomade, den fungerer som en god fot- eller håndkrem og pleier neglebåndene, den kan benyttes for å forme bryn, gir mindre irritasjon etter å ha shavet leggene og kan brukes som highlighter for å skape glød. Jeg er frelst, rett og slett. Kommer absolutt til å fortsette med dette produktet i all evighet. Tenk, dette produktet kom på markedet i 1930, og lever i beste velgående den dag i dag. Det sier sitt, ass. Hvorfor i huleste har ikke jeg prøvd denne før nå?!

Likes

Comments

@kamillahaaland