JEG FLYTTER!

...BLOGGEN!

(Vi flytter ikke inn i nytt hus før et par måneder til)


kamilla haaland

Kom innom og si hei, da vel? Så håper jeg dere vil følge bloggen der!

Jeg har forandret meg på godt og vondt etter at jeg ble syk, og vil derfor flytter over på eget domene igjen og ha helt blanke ark. Ønsker at bloggen skal være mer inspirerende, enn privat. Jeg ønsker at det skal være et positivt sted å klikke seg inn, til tross for at dagene kan være harde å komme seg igjennom.

Følg gjerne facebooksiden hvor jeg deler innleggene mine! 😘

Ellers er jeg så klart fortsatt å finne på kamillahaaland.com

Liker

Kommentarer

BATH RACK by Juncher Design

Tipper denne blir helt genial å ha hengende i dusjen. Jeg har som mål å ha mindre flasker og dill stående i dusjen når vi flytter, satser på å heller fylle på disse dispenserflaskene og ha de store litersflaskene stående i et skap. Tror det blir mye penere og vil se mer ryddig ut. Elsker at det er en liten knagg på siden til å henge skrubbehanske på samt at den har litt plass til annet dusjstæsj. I tillegg matcher den alt av blandebatteri, dusj badekarpropp osv som også er i sort.

Liker

Kommentarer

Sofaen er bestilt!

Kribler i hele kroppen etter å komme inn i huset, og gjør stadig nye innkjøp. I hodet mitt er det krystallklart hvordan ting skal bli. Det blir så bra! Etter å ha sett litt på sofa i det siste, fant jeg denne sofaen inkludert puff og to nakkestøtter fra Bohus på tilbud til 13.999 kroner. Alltid godt å få spart noen tusen. I tillegg var den ca helt lik som den jeg første sofaen jeg likte som kosta 30.000... Valget var dermed ganske enkelt! Puffen kommer nok til å stå som en forlenger foran sjeselongen, slik at vi kan ha marmorbordet vårt i mellom. Veldig praktisk at vi fikk bestille den nå som den var på tilbud, og kunne hente den i slutten av sommeren, når huset mest sannsynlig er ferdig.

Liker

Kommentarer