JEG FLYTTER!

...BLOGGEN!

(Vi flytter ikke inn i nytt hus før et par måneder til)


kamilla haaland

Kom innom og si hei, da vel? Så håper jeg dere vil følge bloggen der!

Jeg har forandret meg på godt og vondt etter at jeg ble syk, og vil derfor flytter over på eget domene igjen og ha helt blanke ark. Ønsker at bloggen skal være mer inspirerende, enn privat. Jeg ønsker at det skal være et positivt sted å klikke seg inn, til tross for at dagene kan være harde å komme seg igjennom.

Følg gjerne facebooksiden hvor jeg deler innleggene mine! 😘

Ellers er jeg så klart fortsatt å finne på kamillahaaland.com

Liker

Kommentarer

BATH RACK by Juncher Design

Tipper denne blir helt genial å ha hengende i dusjen. Jeg har som mål å ha mindre flasker og dill stående i dusjen når vi flytter, satser på å heller fylle på disse dispenserflaskene og ha de store litersflaskene stående i et skap. Tror det blir mye penere og vil se mer ryddig ut. Elsker at det er en liten knagg på siden til å henge skrubbehanske på samt at den har litt plass til annet dusjstæsj. I tillegg matcher den alt av blandebatteri, dusj badekarpropp osv som også er i sort.

Liker

Kommentarer

When BLACK is your favorite color

Contains affiliate links

Danmarks nasjonaldag ble feiret med litt nettshopping av dansk design. Jeg elsker det sorte, det passer til alt! I tillegg elsker jeg hvor minimalistisk og tidløst alt er. Less is more, ikke sant? Er det noe danskene kan, så er det nettopp det.

Lampe fra House Doctor, Plant box fra Ferm Living & vannkanne fra House Doctor.

Sukkerkopp og tekopp med trelokk fra Stelton, Knaggrekke fra House Doctor & dorullholder fra House Doctor.

Det er vel ingen tvil om at jeg elsker House Doctor? Synes lampen var et godt alternativ til Louis Poulsen sin AJ lampe. Å punge ut 8000 kroner for en gulvlampe er jeg ikke særlig gira på og denne var jo så godt som like fin! Ellers har jeg siklet på plantboxen en god stund, og nå som den endelig(!) var på tilbud, slo jeg til med det samme. Er det bare meg, eller stiger det meste av interiør og møbler i pris? Jeg overhørte tilfeldigvis en dame på en interiørbutikk i Moss, da jeg var der, som informerte sin kollega om at HAY skulle sette opp prisene. Gjett om jeg fikk fart på meg og bestilte de fire siste stolene før 1. mai! Så nå står det stoler overalt her hjemme mens vi venter på å flytte... Theo-serien fra Stelton er også blitt en favoritt, elsker virkelig det enkle designet. Var så heldig at jeg vant tekannen og varmeren til den for en stund siden, så hvorfor ikke bare kjøpe inn litt til i den serien? Den er jo så fin! Så det ble fire kopper med trelokk og en sukkerkopp. Tror jeg skal ønske meg presskannen i samme serie til jul... Hælledussen, nå mangler vi egentlig bare vaskemaskin, tørketrommel, sofa og spisestuebord, så tror jeg vi har alt vi trenger! Og det er såpass store ting som ikke er vits å kjøpe før vi flytter...

Liker

Kommentarer