My life

Det er ganske rart å være hjemme igjen. Først to uker på Klepp, har hatt endel avtaler så hjem var hjemme to dager. Så får jeg beskjed min mor er på vei til sykehuset. For hu ramlet på jobben, så var det snu alt å få tak i noen så kunne hente meg og Starlight. Så ringte til venninna mi, hu håper rett rundt å henter meg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, for bilen var ikke sjå meg og jeg kom meg ikke hjem. Så pakket jeg det jeg kunne, ventet på henne så hjem til gutten Kombo. Gå tur og komme meg bort til å hente bilen. Alt dette er hu med på, helt utrolig jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort vis det ikke hadde vært for henne.

Nå er jeg endelig hjemme, har hatt en lang ferie men mye jobb. Mye så måtte gjøres men jeg greide det, levere bilen på taks å få lagt time så bilen kunne fikses. Torsdag og fredag gjorde vi mye ærend og bare koste oss. Det er veldig rart å komme hjem men skal bli godt å komme i rutine igjen.

Oppi alt dette så har skjedd så har hundene vært fantastisk, flinke med mor/bestemor Starlight så endelig hadde kommet hjem som måtte være med til Klepp. Borte bra men hjemme best, er helt likt for syr også. Kombo tok det med knusende ro at jeg var hjemme med han og ikke mor. Når mor kom hjem så ville hu ut med hundene,de har vært så snille leser så utrolig så dra gjør de med meg ikke henne.

Men jeg er så stolt over meg selv, moren min for hu er helt fantastisk. Hundene så har vært fantastisk, de er ubeskrivelig... vet ikke hva jeg skulle gjort uten all hjelpen. Det har vært travelt, vanskelig men jammen så står jeg ennå oppe med to føtter. Nå skal jeg ut med lille Starlight så snakkes vi senere.

Har du hatt en fin ferie?
God helg....

-Kamilla

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

My life

I dag er det brille dag, er ganske sliten har vært ganske mye nå. Skulle ønske det var ny dag,må vente noen timer ennå. Men sånn er det, kommer til å være en travel måned i august. Skulle ønske det ikke var så vanskelig, skulle ønske kunne hatt en pause det går ikke. Så krysser fingrene at blir bedre i mårå.

Ha en flott helg
Kos dere masse.

-Kamilla

Likes

Comments

Plutselig var helgen over, har hatt besøk og Starlight er så flink tar alt som ingenting. Luna får gjøre alt mulig med henne, utrolig flink å være tålmodig. Veldig fint vær også, gikk i hetlandskogen og stor koste oss. Ble noen fine bilder siden har ny telefon. Som jeg er storfornøyd med. I dag traff jeg ei venninna å gikk tur med hundene, igjen var Starlight utrolig flink. Starlight er ikke glad med andre hunder i fra en rase. Jobbet utrolig mye med henne, hu reagere ennå men ikke så mye viktigere med mor med godbiter. Men den store grunnen er nok at hu ikke greide å lese kroppsspråket til andre raser.

Har prøvd å slappe av i helga men det er ikke så lett med vondt overalt spesielt vondt i hodet. Men det går ganske greit, tar bare en dag av gangen uansett jeg er rett å slett drittlei...

Men håper det kommer seg snart, blir en travel dag i mårå.

Hvordan har helgen vært for dere?


- Kamilla

Likes

Comments

Når du er helt nede, og ser bare svart. Ting du ikke bryr deg om når, du er glad eller har det heil greit. Motsatt når du er så langt nede. Har bare lyst å krype unna dyna og gjemme meg for heile verden. Glemme alt og bare sove gjennom, men det kan jeg ikke. Jeg har Starlight så gjør jeg må ut om dagene, og få i meg mat er en hard kamp. Er kvalmen konstant og ingenting frister. Men spiser det gjør jeg, prøver å få i meg litt. Men det har vært utrolig mye å gjøre, men det er mye positivt og igjennom de ukene men vanskelig og stresset har jeg vært. Nå endelig begynner jeg å senke skuldrene å slappe av. Men da kommer alt opp igjen med alt som har skjedd og da kommer depresjonen.

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Starlight. Blir dessverre ikke så rolig før i september, har en travel måned foran meg. Men prøver så godt å ta en dag om gangen og noen ganger vil jeg gjemme meg, men det går ikke så men så ser jeg alltid fram til kvelden.

Men nå kan jeg snart lege meg. Håper på en bedre dag i mårå.

- Kamilla

Likes

Comments

Er utrolig heldig, så får være mor til jenta mi. Hu er ubeskrivelig ser endring hver dag. Hvor oppmerksom hu er på flokken sin, vis noen er dårlige er hu på vakt og viser så utrolig hensyn. Hun overrasker meg stadig, hva hu kan og hva så går gjennom hodet hennes. Er veldig mamma dalt men på en helt fin måte, vi har en grei ordning at vi har like mye sjefsrolle. Mange ganger til dagen tenker jeg, hva har jeg gjort for å fortjene så flotte jente.

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært i dag, vis det ikke hadde vært for henne. Hu viser hu er glad i meg uansett, jeg kan tulle så mye med henne men hu lar meg holde på. Vis jeg trenger en klem så får jeg det, vis jeg trenger å erte henne så erter hun meg.

Før satt jeg i sofaen å spise på alt usunt, å så på serie men gjorde ingenting. Etter hu kom i hus, så kommer jeg meg ut og hu har forandret meg veldig. Jeg skylder henne heile livet mitt. Det eneste hu vil ha er tur og mat, så er hu fornøyd ikke så mye hu ber om. Hu har et hjerte av gull. Jeg er så utrolig heldig som har henne og ser hvordan hu er, gleder meg veldig til fremtiden i sammen og stor koser meg for hver dag som går.

Har dere noen du er utrolig heldig så har i livet ditt ?

- Kamilla

Likes

Comments

Det er helt utrolig, hvor lenge siden sist jeg var her inne. Men har hatt mye å ta tak i, det har vært utrolig tøft men har dager det går greit. Mens andre dager er det helt svart, men nå fant jeg ut nå må jeg sette meg ned å skrive noen ord. Ikke så mye for dere sin del men for min egen,det var jo derfor jeg begynte men gikk raskt vekk.

Men nå går dagene med å kose masse med jenta mi, slappe av og ta vare på min mor. hu har blitt mye bedre etter hu brakk armen, mye ansvar ble det. Men vi har kommet oss gjennom det, heldigvis er hu ikke i gips så hu er med på turer med hundene. Noen ganger går hu selv med hundene, hundene er fornøyde og glade.

Nå nærmer høsten seg med stormskritt, og Starlight har tatt de testene hu trenger med tanke på et kull. Alt var fint så nå er det vente på løpetiden, håper på det beste.

Kjøpte meg nye mobil på lørdag, er utrolig fornøyd med den. Gleder meg til besøk til helgen. Starlight har blitt gode venner med lille Luna.

Håper dere har hatt et fint år så langt. Hatt en varm sommer så langt, bare kost dere i ferien.

-Kamilla93mylife

Likes

Comments

Serie og filmer

Har vært igjennom det meste, viaplay, netflix, og tv 2sumo. Går utrolig fort lei, så når jeg fikk tips om å sjekke hbo nordic., og det angrer jeg ikke et sekund på. utrolig mye forskjellig men ser ikke filmer der, ser mer på serie og er utrolig stort utvalg. Mye forskjellig utvalg, de har ofte alle sesongene har opplevd en så ikke er i fra første sesong men ifra tredje sesong. Det er veldig behagelig når jeg ligger i sofaen, se på serie og ikke bare på TV som sender masse repriser... Når jeg har en dårlig dag, slitsom dag så er det så godt å lukke seg og leve inn i den serie verden. Glemme alle tanker, å ibare slappe av og kose meg masse med starlight jenta mi...

Prisen er heller ikke så verst, med tanke på hva innholdet er jeg er veldig fornøyd med det. Har ikke gått lei ennå, det er et stort pluss i boka sjå meg.

Hva bruker du til å se på serie og filmer ?

-Kamilla

Likes

Comments

My life

Det er noe jeg har tenkt veldig lenge på, jeg er utrolig glad i unger veldig glad å passe på de. Er verdens skjønneste skikkelig medisin for å ha en vanskelig dag eller en tung dag. Så viser de hvor glad de er når du kommer inn dørene, eller etter å ha sovet. jeg er så utrolig takknemlig for venninna mi, som lar meg passe på skjønne ungen hennes. Jeg lærer noe hver dag og føler meg utrolig viktig for dem, og at de lar meg passe på og stoler hundre prosent på meg og lar meg passe på lille krøll. føler meg utrolig godt og veldig sliten etterpå men det er en godfølelse, men det er utrolig herlig også være tante og gå hjem til meg selv etterpå. bare vite jeg har gjort noe godt, også kan jeg slappe helt av når jeg kommer hjem.

Har grublet lenge på det og til de få jeg har, sagt det til så har tatt det fint og forstått. Inni meg så er det en krig, hvorfor vil jeg ikke hvorfor må jeg være sånt. Jeg er ikke normal, hva som er feil med meg tidligere ville jeg ha men da var jeg mindre. Jeg viste ikke hvilket stort ansvar det var da, og jeg viste ikke at hva jeg kom til å oppleve få de smertene og ikke greie å få sove. føle jeg har influensa hver dag, etter en vanlig tur så må jeg være på sofaen resten av dagen helt til jeg må ut på tur igjen. Ikke klare å gjøre de vanlige tingene som du er nødt til, vaske leiligheten, støvsuge, vaske klær...

Hvilken mor hadde jeg vært, som ikke kunne stilt opp hundre prosent. Kunne ikke vært med på fritidsordning for eksempel fotball, håndball... eller andre ting som de hadde vært interessert i. ikke greid å være sosial med andre foreldre, kunne ikke hatt venner på besøk eller hadde kommet inn i huset og det så ikke ut. Veldig viktig å se sine begrensninger og går utifra det, jeg trenger også mye alene tid. Kjeder meg sjelden gang, men det er vel ca tre ganger i løpet av et år. Noen ganger kjeder meg ikke i det hele tatt. Er mer glad i dyr enn i mennesker, de kan ikke svikte deg og de er glade i deg uannsett. Er fornøyd med tur, mat og kos så er de fornøyd. Jeg er veldig fornøyd som livet er og jeg er utrolig takknemlig, for leiligheten, lille jenta som jeg er utrolig glad i.

Har mine begrensninger men tiltross for det, så har jeg et godt liv. Beundre folk som velger å få unger, for det er et stort ansvar og de greier å ta alt på strak arm. Alene mødrene, alle så får unger gjør en utrolig jobb.

Mitt barn er en hund, lille jentå på 3 år. Det er også stort ansvar, mange trodde jeg ikke kom til å klare det men jeg trengte henne for å komme meg ut. Jeg angrer ikke i det helle tatt, er det beste som har skjedd. Hu har forandret meg har, fått til ting som jeg aldri trodde jeg skulle få til. Er så utrolig viktig å vite begrensingene sine, og jobbe utifra det.

Det er derfor jeg ikke vil ha barn, for det er stort ansvar og jeg kommer ikke til å klare det. Det er ikke meg, det er utrolig viktig at vis jeg skulle hatt unger jeg kunne gi de alt, og det kan jeg ikke. For meg er det viktig å ha det sånt som jeg har det nå, Er utrolig fornøyd er mor for lille jentå mi. Jeg gjør en utrolig jobb en jobb jeg ikke ville vært uten, det er mange som har det sånt som jeg og har det.


-Kamilla

Likes

Comments

My life

Det vanlige er å skrive hvem jeg er og hva jeg vil blogge om. Hva jeg liker og hva er mine hobbyer, men sånn er ikke jeg vet ikke hvorfor jeg skaffet meg dette. Men jeg er litt nyskjerrig på dette, jeg har ikke peiling hvordan dette går men jeg prøver. En ting jeg vet er jeg ikke kommer til å ta bilde av, er hva jeg har på meg jeg bare slenger på meg noen klær så håper jeg det beste. Det pleie å gå veldig bra, jeg er mer bak kamera enn foran det.

Jeg sier ting rett fram og holder ikke noe tilbake, dette året har jeg mål jeg vil nå og bli flinkere på ting. jeg vil også bli kjent med meg selv, et høres sikkert veldig rart ut men jeg vil finne ut hvem jeg er og hvem jeg vil være. Bli tryggere på meg selv, til nå har jeg opplevd mye og mer kommer jeg til å oppleve og ser fram til, et minnerikt år med lille jentå mi på 3.

Hu er av rasen Basenji, ei rolig jente veldig godt gemytt og det er lille barnet mitt som vi sier på fint. Er utrolig takknemlig for henne, hu får meg opp i fra senga om morgningene å får meg ut på turer. Har endret meg veldig etter jeg fikk henne. fått meg lappen, kjøpt meg leilighet og det er på 3 år. Snart er det to år siden jeg både fikk lappen og leilighet. Krysser alle fingrer at hu kan få valper til høsten, hu lyser opp tilværelsen.


     -Kamilla

Likes

Comments