För exakt 1 år sen vid denna tiden så stod jag i kö och väntade på att jag skulle få komma in i arenan för att få se min största förebild. Vi hade väntat i över 7 timmar och ändå åt vi ingenting för att vi inte ville gå bort från kön. När det blev biljettinsläpp så var det kaos, verkligen kaos för alla trängde sig och puttades men vi kom in efter ett tag och den känslan, den underbara känslan man fick när man skannade sin biljett och var inne i själva arenan. Först fattade jag ingenting och bara sprang för att få en bra plats och sen när vi väl fick platser och satte oss ner så slog det till och då började tårarna för det var verkligen helt sjukt att man skulle få se sin idol. Vi fick vänta i ytterligare 3 timmar för att Justin skulle komma upp på scen, och det var helt klart värt väntan för när sekunderna gick och tillslut kom Justin upp på scen och allting var helt poof, obeskrivlig känsla.
Jag stod 10 meter från min största idol/förebild, och det var helt sjukt, en obeskrivlig känsla. Min dröm hade gått i uppfyllelse, och det var och är lätt den bästa dagen i hela mitt liv.
Jag saknar det som fan och hoppas på att han kommer till Sverige snart så man inte behöver åka till ett annat land för att se han, som jag gjorde hahah men helt klart värt det och skulle lätt göra det igen!
Jag älskar dig @justinbieber ❤️
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur gammal är du, och när fyller du år?
-Jag är 15, fyller den 6 januari. :)


Är du serieberoende asså att du kan sitta en hel dag och kolla på serie? nämn alla serie du har sett och vilken är din favorit?
-Oj, haha.. Ja, jag är serieberoende och kan kolla serie hela dagarna när jag har lov och är ledig. Jag har sett Prison Break, Pretty Little Liars, Ravenswood, The Vampire Diaries, The Originals, Nikita, Teen Wolf, CSI Miami (är på första säsong har nyligen börjat kolla på den) och One Tree Hill som jag kollar på nu, snart klar med den och sen ska jag fortsätta kolla klart på CSI Miami.
Min favorit hittills är Prison Break lätt! :)


Oskuld?
-Ja.


Vad är du mest rädd för?
-Clowner och spindlar.. :/


Hur ser dina betyg ut?
-Bra faktiskt, jag är inte helt nöjd med dom och därför fixade jag upp de flesta denna terminen. :)
Hade 252,5 poäng - ( 3B, 10C, 4D )


Gymnasieval, linje, skola osv?
-Har faktiskt tänkt på det en hel del men ändå kan jag inte bestämma mig.. Fram till 7an så ville jag bli advokat, i slutet av 7an och början av 8an så ville jag bli någonting inom sjukhuset, läkare eller något. Nu vill jag bli kriminaltekniker (utreda brottsplatser osv) och det verkar riktigt häftigt och jag verkligen älskar sånt, men om man tänker efter så klarar jag verkligen inte av blod och tänk dig att jobba med döda människor osv..?
Som jag sa förut så är jag inte säker ännu hahah, och det är bra eftersom jag fortfarande har 1 år kvar att tänka på vad jag vill bli. :)

Likes

Comments

Kommer lägga ut några bilder på hur jag såg ut i typ 5/6 och hur jag ser ut nu. Det är inte så långt, jag menar bara två år. Men jag tackar Gud att man kan förändras på så kort tid! :p

Som ni ser på någon bild så var jag rätt så tjock, och jag har gått ner väldigt mycket. Jag har absolut INTE haft någon diet som många undrar haha. Jag växte 18 cm på en sommar så det gick ändå ut på växten och sen att jag var ute hela tiden och spelade fotboll & dansade, så det var så jag gick ner i vikt. Jag åt precis samma och gjorde absolut ingenting, utom att jag då rörde på mig väldigt mycket. (När jag var med vänner, det var inget medvetet som jag gjorde) :)

Jag är nöjd med min kropp infört med hur den var förut men jag vill fortfarande fixa till den lite. :p
Till sommaren så ska jag fixa magen & röven. Eller åtminstone försöka haha, är rätt så lat av mig.. :)

Likes

Comments

FaceTime är mitt och gonas sätt att snacka med varandra när vi har plugg hahah. Alltid när vi behöver hjälp med något eller så så ringer vi varandra på FaceTime ;p

Hur jag ser ut när jag behöver hjälp och hon inte svarar.. :(


Likes

Comments

Skulle berätta om lägret i Spanien i sommar men har glömt, helt ärligt haha.. Inte bra.. :/

Men iallafall så är det ett handbolls läger där alla tjejer & killar från hela Sverige får åka till. Själva stället man kommer få bo på är ett 3-stjärnigt hotell som ligger bredvid den berömda stranden "La Mata". Om dagarna kommer man få vara fria och då kan man gå ner till stranden eller ut i stan men senare mot eftermiddag/kväll så är det handboll som gäller. Lägret är den 7-11 juli.

Jag vill verkligen dit, verkar en sjukt kul grej och något man måste göra, jag menar man är bara 15 en gång? och vi snackar om Spanien med vänner!

Snackade med pappa och han sa först nej, sen sa han "skaffa pengar & åk då" hahah så ska skaffa sommarjobb och fixa pengar. :):)

Likes

Comments

Handboll, fyfan vad bäst det är!
Hade handbollsträning innan och det gick jättebra, lärde mig några nya fintar man kan ha osv. :)

Mot slutet av träningen så sa Diego "eftersom ni är 10 personer så gör vi såhär att ifall ni sätter 5 mål på mig så gör jag 50 armhävningar, och gör ni mindre mål än 5 så får ni göra 50 armhävningar." Så vi gick med på det, och vi satt 5 mål, så han fick göra 50 armhävningar hahah. :)

Skriver ett inlägg senare om att jag kanske ska åka på handbollsläger till Spanien i sommar, men ska plugga nu så skriver det senare. :*
Likes

Comments

Gör ett inlägg från datan, vilket jag inte gjort på såååålänge hahah och det är för att jag inte orkar föra vidare bilderna till datan från mobilen. Lat jag vet.. :p

Men iallafall så tänkte jag berätta idag vilka april skämt jag gjorde igår.
Jag var hemma på morgonen eftersom pappa skulle iväg, mamma jobbade, faster hade tandläkartid och min farbror jobbade natt så han sov. Och för att inte låta min farmor som kommit från Kosovo vara själv så stannade jag hemma med henne fram till klockan 12 då faster kom och hämtade oss och körde mig till skolan. :)
Men iallafall haha, då jag var hemma så letade jag upp någon bild på google där någon hade tagit bild när personen var på sjukhuset. Man såg bara fötterna med en filt över och sjukhussängen så bilder var rätt bra, så jag tog bilden och la upp på Instagram. Några förstod att det var aprilskämt men andra inte hahha och det var rätt kul eftersom några verkligen var chockade och bara "men va? när hände detta?" osv hahah.

Sen så hade jag handbollsträning senare så jag och Marigona fick för oss att lura Diego. Eftersom vi snart ska ha turnering/cup eller vad man kan kalla det för så säger Marigona "Kaltrina ligger på sjukhus och hon har skadat högerarmen." Jag var egentligen i omklädningsrummet och väntade hahah..
Jag kom in efter 10 minuter och Diego blev helt chockad och sa "men vafan, jag gick verkligen på det där. Så sjukt att jag inte fattade att ni lurade mig..." sen berättade han också att han tänkte på att vi snart hade turnering och att jag inte hinner "läkas" innan dess och en massa andra saker och hela laget bara knäckte sig för han blev helt paff när han såg mig där helt frisk hahahahah. :')

Likes

Comments

Åh, det är så skönt med soliga dagar. Man blir automatiskt på så mycket bättre humör.
Det har det varit nu de senaste dagarna och man har fått sån 'summer feeling' och längtat tills sommaren kommer.

Här kommer det några vårbilder! :)Likes

Comments

Har inte bloggat på ca 2 veckor, och det är för att jag inte har haft någon lust & inte haft tid eftersom vi har haft så mycket att lämna in nu på senaste tiden.

Men iallafall så tänker jag börja blogga nu, och faktiskt försöka med flera inlägg per dag. :)

Hade utvecklingssamtal idag, och det gick faktiskt hur bra som helst!
Min mentor sa att hon hade snackat med de andra lärarna som jag har i olika ämnen och de tyckte att jag hade lyft mig väldigt mycket nu i 8an. Var nöjd, och tänker fortsätta såhär! :)

Likes

Comments