Uppdatering / whiplash

Hej allihop det var ett tag sen jag skrev sist, tror jag?

Har fortfarande semester och det är så skönt, speciellt nu när det är cirka 32 grader varmt VARJE dag. Riktigt skönt att slippa dom vita jobbarkläderna som är så himla varma.
Jag har hunnit med en hel del nu på semestern, varit i Västerås och Stockholm jag vet inte hur många gånger, bort på hotell, åkt gokart, grillat, bubblat och bara tagit det lugnt.
Hände dock en lite olycka när vi åkte gokart, jag stod stilla och höll i bromsen så kom en bakifrån och körde i i mig så jag flög bokstavligt talat rakt fram eller min nacke flög skulle jag säga.
Kände direkt att det gjorde skit ont och börja må lite illa. Men sen försökte tänka bort det och körde klart sen när jag satte mig i bilen påväg hem gjorde det nå fruktansvärt ont, men jag vela inte åka in utan trodde det skulle gå över till dagen efter, så jag la mig sen på kvällen och varje gång jag skulle vända mig vaknade jag för det gjorde så ont sen kom jag inte upp ur sängen så fick håll ena handen på nacken och försöka komma upp med lite hjälp haha..bestämde mig för att åka ned till akuten ändå, eftersom jag inte kunde vrida huvudet varken bakåt, framåt, höger eller väster. Sen drog det ner mot halva ryggen, axlarna och halva nacken .
Så Adrian körde och varje litet gupp.. ni anar inte hur ont det gjorde.
Kom fram hade 38 i temp fick prata med läkaren och han klämde och kände, super bra läkare verkligen! Jag har alltså åkt på en whiplash fast mildare varianten, snacka om att jag blev orolig då mamma har det och jag vet hur kämpigt hon har det, men tack o lov så har jag i den graden att det kommer försvinna med tiden men det kommer ta ett bra tag!
så jag ska ta det lugnt, det kommer göra ondare på vissa punkter sa han och eventuellt kommer jag inte kunna jobba på ett tag. Ska kontakta sjukgymnast för att träna upp nacken igen. Men jag hoppas det ger med sig fort. Jag är ju en sån där person som inte sjukskriver mig i onödan så jag kommer nig jobba på ändå..
Igår kväll satte det sig i själva ”hals” benet eller vad man säger, strupen så kan inte gäspa för då drar det i hela nacken och halsen och gör piss ont. Ja ni förstår. känns lite bättre idag med rörligheten men gör forfarande förjävla ont så lever på Ipren 😑

Klickade även hem en liten stor sak igår kväll bara för jag tyckte synd om mig själv, så tänkte jag att jag kunde få den tidigare än jag planerat! Bra va? Och vad det är kommet ni få veta i nästa video
Och den kommer nog imorgon eventuellt 🙈

Ha en fin dag!⭐️

Gillar

Kommentarer

Instagram