Öppnar upp mig lite

Nu kommer jag öppna upp mig lite för er, känner att det kan vara bra ibland att vara lite ärlig med sig själv och få skriva av sig. I vanliga fall pratar jag inte om tex mitt mående eller likande med någon förutom min familj och mina närmsta vänner. Frågar någon hur jag mår så svarar jag alltid - bra men det är ju inte hela sanningen. Tror många känner samma av olika anledningar. Men grejen är att jag mår super bra psykiskt men jag mår ju inte lika bra fysiskt som för 3 år sen om man säger så. Oavsett vart jag är eller vad jag gör så påverkas nacken alltid negativt. Jag är inte den som yttrar mig så mycket kring det utan gör det ont så jag inte står ut eller är påväg att svimma så går jag bara iväg. Säger lixom ingenting eller så säger jag att jag går på toa och det här är på jobbet men det är ingenting riktat mot att jag inte vill öppna upp mig det handlar bara om att jag som person hellre stänger in det i en bubbla än att prata öppet om det för att jag mår bättre utav att ”lotsas” som att det är bra än att varje dag behöva prata om det. Hoppas ni förstår hur jag menar. Tro inte att jag inte pratar mer folk om det för det gör jag om jag behöver och jag får jätte bra stöd. Men alla människor funkar olika, och jag funkar på det här viset.

Sen är jag väldigt positiv som person, så kommer alltid tänka positivt och vara positiv och här på instagram kommer det vara lite utav en fasad där ni bara ser mina bra sidor på bild än mina dåliga, men det är för att jag inte vill visa mig sårbar. Det känns för privat.
Men jag vet att ni är otroligt många som bryr er och finns där och det betyder så mycket! Men jag kör på mottot: det finns alltid folk som har det värre, och det borde fler tänka på. ❤️

Gillar

Kommentarer

Instagram