Köpa eller hyra en truck?

Hej på er, tänkte nu ta och skriva lite om truckar. Det kanske låter väldigt väntat men det är faktiskt väldigt intressant. Har ni följt dom här programmen som gått på tv? Svenska truckers heter serien som går på tv. Det är så intressant att kolla på tycker jag, och följde något liknande program för några år sen när dom åkte runt och det öste ner snö, dom körde fast och det var så mycket som hände men det var så spännande att få följa deras dag. Man har ju ingen koll på hur en arbetsdag för dom ser ut. En truck kan ju bara både en stor lastbil som fraktar saker till en liten bil som man kör i tex stora lokaler där man ska frakta iväg tunga saker, och så med hjälp utav en truck. Jag har egentligen inga som helst erfarenheter kring truckers men som sagt har jag ju iallafall kollat på tv på det, men inte mer än så.
Det är som är bra nu förtiden är att du kan hyra en truck om du behöver, alltså slippa köpa en om du tillexempel bara behöver den under ett par dagar.
Men vill du ha din egen så kan du köpa truck Stockholm där dom har väldigt många olika modeller och storlekar på truckers. Dom har även över 350 begagnade truckers tillsalu, hur bra är inte det?
Du kan även leasa begagnade truckers med lång betalningstid. Dom är även stört i Sverige på just begagnade truckers. Hur först och köp sen som är en utav många fördelar med begagnat. Riktigt bra måste jag säga, socialt för firmor som vill köpa några till arbetet akut eller om något akut är i behov utav en truck så är det här ett så bra alternativ.

Gillar

Kommentarer

Instagram