Jag har en YouTube kanal. Om ni vill se den så sök på (Robin siverling) Och följ mig jätte Järna 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt att jag inte skrivit något på ett tag men jag har inte haft tid. Men jag ska skriva lite nu hade jag tänkt:) Men nu är det äntligen fredag. Som jag har väntat på fredag. Men jag är sjuk nu:(

Likes

Comments

Nu ska jag prata med min kompis på skype men det är inte roligt tycker jag. Och igår fiskade jag med min familj på isen. Och jag fick en aborre. Och jag har gjort årdning den idag:)

Likes

Comments

Som jag sa så har jag gjort ordning mitt rum idag och jag är så glad av det. Så nu har jag en data hörna:) mm

Likes

Comments

FÖRLÅT att jag inte har skrivit något men jag har inte haft tiden att skriva. För jag har skola och det är bråk hemma så jag hade inte lust just då:( Men nu har jag det:) Så nu kommer jag att blogga så JIPPI från mig;)

Likes

Comments

Tack att det är så många som läser min blogg. Ni får gärna följa mig ochså;) Och sej till era vänner, släkt mm om min blogg

Likes

Comments

​Nu är det kväll och jag ska äta ute. För jag orkar inte laga mat idag. Så jag äter ute idag för det är ju lördag. Och jag är så trött. Jag ska bjuda min tjej på mat idag tänkte jag. Är det en bra ide? kommentera gärna:)

Likes

Comments

Godmorgon på er mina läsare! Om ni vill kan ni följa mig:)idag ska jag inte göra så mycket jag kanske ska vara med min tjej eller nåt. eller så ska jag vara hemma och blogga hela dan. Kommentera vad ni ska göra idag gärna jag kommer att läsa och svara:)

Likes

Comments

Hej, idag har jag fått en ny data så jag testar den nu. och jag ska snart sova men jag är inte trött så jag bloggar istället:) för det är roligare att blogga än att sova men det är viktigare att sova än att blogga:( men nu skriver jag med mina läsare och jag hade 20 läsare och jag är så stolt över mig skälv att jag har 20 läsare. Men ni kan gärna följa mig för jag kommer att blogga varje dag som det ser ut nu:)

Likes

Comments

Tack alla som har läst mina inlägg? Jag blir så glad att ni läser. För då vet jag att jag ska fortsätta blogga! :-)

Likes

Comments