Hejsan Tjaloppsan!

Veckans Hiss:

Just nu sitter jag med musik i mina öron medans jag väntar på att mina videos och bilder ska laddas upp till min dator så jag kan redigera en massa och visa er dem vackraste bilderna jag tagit på länge!

Veckans "Diss" :

Att jag förlorat så många läsare :/ jag såg att det var 900 läsare innan och det är bara SINNESJUKT!!!?!! Men nu har jag typ 100 som besöker min blogg om ens det :(

Så det är ju nackdelen om att vara så oaktiv så som jag har varit sden senaste tiden! Jupp n' yolo!

Den här blev så fin! Det roliga var att jag hittade en gömd väg när jag var ute och gick och hittade ett gammalt hus som såg typ helt fallfärdigt ut men Yupp.. Jag gick in och det var som en gammal "lanthandel" den hittade jag en gammal skylt där det stod "namn på delen i sverige jag bor på's första "affär" och där fanns en ascool hög med sten och då hittade jag denna och tog en bild på det :D!


​Denna blev också riktigt fin :D <3!

Men nu ska jag redigera lite Bajjjjjjjjjjjjjj<3<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhejhej!

Hur mår ni? Jag mår ok, jag är tyvärr sjuk Idag och har liksom ingenting att göra och det är därför det inte har kommit upp nått inlägg på grund av det!! Sorry!! Men set kommer att komma upp en massa inlägg imorgon eller övermorgon

Puss hej //A

Likes

Comments

VÄÄÄÄLKOOOMMMNNAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi börjar ;)


1. Veckans Favvo Hemsida

Veckans Favvo Hemsida idag är! www.nouw.com/OverTheClouds !

Grattis

OverTheClouds Grundades den 28 Oktober år 2015 kl 22:14 av en 13 årig tjej som kallas OTC på hennes blogg.

På hennes skriver hon kortberättelser, musiktips och hennes konster inom photoshop m.m!


2. Veckans Youtuber!

Veckans Youtuber denna veckan ääääääärrrrrr..................................................


THERESE LINDGREN!!!!!

Therse är född år 1987 i sveriges huvudstad Stockholm, hon började med youtube den 13 okt. 2011!

Hon har en smink relaterad youtube kanal och är en riktigt djurvän!

3. Veckans Spel!

Spelet denna vecka ääääääääääääääärrrrrrrrrrrr........... CURVE FEVER!!!!!

Spelet kan spelas av en till åtta personer. Spelet är inspirerat av datorspelet Achtung, die Kurve! Och kan bäst beskrivas som en multiplayer orm.Spelaren börjar med en punkt som oändligt förlänger linjen. I det fasta utrymmet är spelarens "power-ups" mot vilken linjen tjockare exempel kan göra snabbare eller långsammare. En spelare elimineras när spelaren träffar något. Om det bara finns en spelare kvar, är poäng tilldelas 0 poäng för det första en var utanför, en poäng för det andra som var utanför, och så vidare. Sedan finns startar efter 5 sekunder en ny runda. Spelet slutar när en spelare är antalet punkter som måste uppnås har uppnått. Antalet poäng spelaren måste uppnå bestäms av antalet spelare som deltar: 10 poäng med två spelare, tre spelare med 20 poäng och så vidare. Skillnaden mellan siffrorna 1 och 2 i slutet att vara åtminstone två punkter, annars finns det en så kallad tiebreak. Det måste i så fall vidare till skillnaden mellan talen ett och två är två punkter.

Spelaren kan också spela lagtävlingar. Laget med den sista spelaren är kvar, får en punkt. Om ett av lagen lyckas uppnå tio poäng, då laget vinner. Även här utnyttjas av utslagsfråga regeln.En spelare förvärvar krediter genom att spela spelet eller genom att köpa krediter. För att delta i ett premium-rum (tävling) kan ansluta en spelare till ett existerande spel, men en spelare sådan premie grädde kan också skapa. Detta kommer att kosta spelaren 100poäng. Denna spelare är "värd" av spelarna. Om en spelare vill delta i en lagtävling värd lön av en annan spelare, måste spelaren 20 poäng. Om värden i vänlista (Buddy) från en av spelarna gick med sitter, gör de förenade spelaren att betala krediter. En premie spelare behöver inte betala några krediter till ett premium-rum för att öppna.

Det finns också en butik där olika saker kan köpas med Credits. Vem kan använda en spelare i premium-rum. De "extra" är:

  • Ikoner - De här ikonerna visas bredvid namnet på spelaren.
  • Power-ups - Nya power-ups visas i spelet, såsom "Utgående väggar" (omslutande väggar), "Nej oavgjort område" och "Darkness" (mörk).
  • Egenskaper - Här spelaren kan köpa en annan färg för hans linje. De nuvarande åtta färger: "Arctic", "Lava", "Candy", lila, vit, rasta, regnbåge och silver.
4. Övrigt

​Har inget att säga mer än att jag satt och skrev detta as länge och klockan är just nu 04:22 Ush!! Godnatt PUSSS!!!!! /A

Likes

Comments

Yeyy annu ett konstnärlig AF inlägg

Ni vet säkert vad jag kommer att göra ;)!!!

​Denna bild tog typ 40-50 minuter att göra eftersom att jag ville få till en lysande effekt plus att jag ville inte att tjejens ben skulle synas, jag ville lägga till glitter och jag ville lägga till vingar ect ect. Men iallafall, alla har känt sig inläåsta någon gång, egentligen så vill jag med denna bild förmedla att man är utstängd av sina kompisar eller familj! 

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag är både glad, ledsen,trött, arg och besviken samtidigt.

Detta är på grund av den där jädra konstiga "Kärleks känslan" Då du vet att nej inget kommer att hända, inte någonting för att du känner dig, är och kommer alltid att förbli friendzonad och du har ingen annan utväg än att släppa taget, men det går inte! Eftersom att du har dragits till den dära speciella personen som alltid får dig glad och så fort han pratar med dig blir du nervös och tänker "Tänk om jag har kommer att göra något fel?" och försöker bete dig så som någon annan för att han ska tycka om dig. Medans han är sig själv, avslappnad så är du nervös och tänker ut helt klart innan du säger något, du vågar inte släppa ut dig själv ur skalet, det är då allt går snett, han ser inte rätt sida av dig och får en annan sida av dig och vem du egentligen är. Han får inte rätt uppfattning, detta är det jag känner just nu. Då jag känner mig instängd i mitt skal, då jag vill visa vem jag egentligen är men vågar inte, och vet ni varför folk känner så?

För att vi lever i en värld där ingen har något självförtroende, ingen värdighet och INGENTING. Tänk såhär, vi var egentligen födda till att vara oss själva, ha bra självförtroende, och det, precis det hade folk innan internet eller det jag brukar kalla det, Anonymitetens början. Då folk känner att dem kan göra vad dem vill, de kan trycka ner, de kan förstöra, bara för att dem känner att "Ja vi är ju anonyma, nu kan vi trycka ner alla vi hatar så att dem mår ännu sämre an vad dem redan gör"

Nu tänker inte jag vara den dära "Jag hatar hat och du är bara avundsjuk" typen, för nej nej nej, det är för originellt, alla hatar på folk och alla har gjort det, men det är ju så, alla kan inte gilla alla, Anledningen jag ser när folk hatar är inte "Åh du är bara avundsjuk" eller "Du mår ju själv dåligt därför vill du trycka ner andra" Åh gud nej, jag ser personer som inte vill att folk ska lyckas i livet, personer som alltid vill vara i rampljuset och känner att dem andra ska vara sämre än dem, personer som känner att den andra har stulit han/hons idéer och har lyckats bättre än vad dem har gjort. Det är vad jag ser, vet ni varför? För att jag också känt så.

Meningen var att vi skulle tro på oss själva då vi "skapades" och inte bry oss om vikt, utseende eller något annat, vi skulle vara som helt vanliga djur, så som rådjur fast mer utvecklande, men istället har människan utvecklat en fas som består av skönhet.

Ifrån hat, kommer nertryckning, ifrån nertryckning kommer självkänslan mer och mer dras bort. Vilket i värsta fall får människan att känna så för allting.

Du såg en tjej i klassrummet som räckte upp handen, hon svarade på nästan allt, hon satsade högt på skolan, det visste du. Du visste också svaret, men om det var fel så visste du att alla skulle gå emot dig, det hade hänt förr, du ville inte satsa om det var rätt eller fel. Du vågade inte.

Tack så mycket för att jag fick skriva av mig lite Puss Hej //A

Likes

Comments

Tack till 245 personer som läser min blogg!!!!! På bara fyra dagar också :D Jag är så taggad på detta

med blogg och att skriva!!! :D Men just nu sitter jag med min kompis och vi spelar StarStable, Okej tyst, det är kul mkaaay??

Jag

 håller på med en asrolig grej!!! Ni vet ju att jag har Sy med A På bloggen!? Jag håller på med första inlägget vilket kommer vara en t-shirt som kommer vara såååååå mysig <3 Och med den kommer jag göra en MAAASSSSAAA kopior eftersom att det kommr stå KALLA MIG A på och under kommer det att vara ett eiffeltorn!!! 

YEEEEZZ Fett kuuuul! Så det kommer komma upp imorgon eller idag!! :P Puss Hej!!! //A Goodnighty!!

Likes

Comments

Hejsan Svejsan!!! Idag har jag photoshoppat lite as always!! Såklart ska jag berätta hur jag tänkte och varför jag tänkte så med! Eftersom jag alltid gör det :P Och vill bara informera er lite att jag brukar ju lägga upp två till fyra inlägg per dag!!! Men just nu har jag hjärnskakning så att det kanske bara kommer upp 1-2 inlägg per dag :( Ojkej jag medger det är ju rätt mycket det med men bara så att ni vet!!!


​Denna bilden photoshoppade jag idag och den här är faktiskt en av mina favvisar!!!<3 (Ja det är meningen att tjejen ska vara ur fokus) Denna tänkte jag skulle symbolisera ensamhet och hur det känns att vara ensam (Om du inte är en ensamvarg då förstås) Att inte ha någon att prata med, uttrycka sina känslor med eller ens att söka hjälp!
Det känns t.ex som att man är ensam på hela jordklotet!!

Likes

Comments

-Aah! Doften av en ny start! Sa mamma och klappade till mig på ryggen
Jag satte ner väskorna i den unkna hallen som vi stod i och drog upp dragkedjan på den gråa flisen jag hade på mig.

Mamma hade redan börjat kolla runt i huset efter diverse saker och skrek till mig ifrån köket
-Du kan ju gå upp på övervåningen och bestämma vart du vill ha ditt rum, trappan är i vardagsrummet, men glöm inte att titta på varav rummet det är jättelyxigt!

Jag gick igenom ett stort valv och kom in i ett tv-rum.
Det var verkligen inte så som mamma hade beskrivit det.
Tapeterna var gröna och skruttiga och golvet var gjort av mörka träplankor.
Längst bort i ett hörn stod en stor grå soffa med en massa tydliga spår på att råttor hade varit i farten.
Mittemot soffan stod en tjocktv på en metall ställning. Jag fortsatte sedan att gå och kom in i ett rum med ett enda långt bord och 5 stolar.
Jag skummade runt i rummet och längst bort såg jag en spiraltrappa.
Jag skyndade mig dit och sedan upp för trappan!
När jag kommit högst upp så fanns det en lång korridor med 5 dörrar.
Jag började med det första rummet. När jag skulle dra ner handtaget för att öppna kände jag en kall sus bakom mig, jag kollade bakåt men såg inget. Jag fortsatte att dra ner handtaget och öppnade snabbt och och kollade runt, det var ett badrum som var mögligt och luktade dött.
Och där i hörnet såg jag något som skulle förändra hela mitt liv.

Likes

Comments

Godmorgon!! Idag ska jag starta igång mitt deeptalk!! Jag har fått några förfrågningar om att skriva om kärlek, svek och tårar!!
Detta tycker jag är ett passande ämne eftersom att många har gått igenom just detta, så vi börjar med frågorna som är vanligast!!

1. Han gillar inte mig
Såklart är detta det vanligaste problemet inom kärlek! Men what to do? Man kan inte tvinga någon att bli kär i en speciell person, dock finns det vägledningar till honom om han inte är i ett förhållande! Det mest effektivaste sättet att göra detta på är att börja prata med honom, så sätt igång och ta en läkerol och börja prata!! Men då tänker säkert vissa "men hallå? Man kan inte bara gå fram till någon och säga hej?! Då tror dem att du är konstig" då säger jag bara "Hur fan fick du dina kompisar då?" Du kan inte få en kompis, kille eller ens lära känna någon om du inte inleder en konversation.
Men om du redan har kontakt med honom så försök ge honom en liten små hint T.ex med att kanske tagga honom i roliga foton, skriva frågor på ask, för om du tänker såhär, om en kille gillar dig, då får du automatiskt känslor för honom eller hur? Och människornas uppbyggnad och känslor skiljer sig knappt ifrån dina!!

2. Hur vet jag att han gillar mig?
Det är olika för alla kollagen jag har gjort en liten studie ihop med blogkeen och det visar att dem mesta killarna försöker vara lite svårfångade men samtidigt lite bråkiga! Dem mjukaste killarna kollar ofta på dig, men inte hur som helst utan han kollar T.ex runt och när han möter dig tittar han tills du tittar tillbaka, oftast tittar han bort då du tittar, mestadels för att se vad du gör och om du tittar på honom ofta, eller ett annat sätt att göra det är att kolla om han får större pupiller när han tittar på dig, för det visar att han är intresserad av dig.

Så kom ihåg, det finns en massa sätt men detta är mina topp!! Iallafall vad ska jag prata om i nästa deeptalk?!?
Förresten tack för frågorna!!!
Puss hej //A

Likes

Comments

Hej Hej!

Idag har jag suttit och photoshoppat lite och jag tänkte dela med mig både lite tankar och lite annan fakta om bilderna!!


(Om ni inte ser det, titta i ögonen)

Denna bilden tog det ca 30 min att göra för att den skulle se realistisk ut! Bilden bygger upp orden kärlek, svek och tårar, som jag kommer ta upp i nästa Mys stund med A inlägg!

Tanken är att tjejen på bilden ser hennes kärlek och någon annan kyssas och bli därför besviken igenom hoppet att han skulle gilla dig. Detta har nog nästan alla som har varit kära känt iallafall någon gång, känslan som dyker upp då är avund, och förbannelse (och då menar jag inte förbannelse som i abra kadabra utan i hat)

Så? var den inspirerande? Lämna en kommentar <3

NEXT PICTUREE!!!


​Okej hehe denna bild har typ inget syfte över huvudtaget, jag tyckte bara att det skulle vara en fin bild så jag fixade den!!, Om någon har några förfrågningar på photoshops jag kan pröva på skriv i kommentarerna, helst i detalj hur det ska se ut <3Puss hej //A

Likes

Comments