Det er trettiåtte dager siden ideen slo ned i hodet på meg. Blogg. Skrive på internett. Tillate andre mennesker enn meg selv å ha tilgang til det jeg skriver. For jeg har bare rablet ned masse tekst i dagboken min og på datamaskinen. Dagboken skal jeg fortsette å skrive i, for det er ikke alt som skal skrives her- på internett.
Det finnes vel i grunn ikke et perfekt første blogginnlegg, eller kanskje det gjør det. Det finnes muligens en oppskrift et sted på det perfekte første blogginnlegget. Nei, ikke vet jeg. Jeg vil bare skrive. Jeg vil bare ta bilder. Dele små ting fra dagene mine. Lage noe fint av det. Forhåpentligvis noe fint. Noe som andre mennesker kan like. Kanskje. Mest av alt for min egen del. Nå som dagene er ekstra lange, og vanskelig å fylle. Jeg har savnet å skrive. Lengtet etter inspirasjon. Latt den komme av seg selv. Jeg var vært redd for å trykke publiser nå. Prøvd å vinne over frykten. Har skjønt at den frykten forsvinner mer for hver publiser nå jeg trykker.


Jeg vil bare skrive, og lytte til musikken fra platen som spinnerFlytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments