Då va det dags för det första 300 personerna att lämna volvos mark idag, varslet som dumpades så fint i knäet på oss  i sommras har nu efter div förhandlingar blivit verklighet. Så idag fick de första reda på att de kunde gå hem, de flesta visste ju säkert redan om att de va just dem det handlade om men det är ju inget roligt besked ändå, lite plåster på såret är det att man får gå hem bums och vara hemma med full betalning hela uppsägningstiden.

Sen är det klart att man blir orolig själv, jag har 2 st barn att ta hand om,en stor 4:a som kostar pengar, en alldeles för dyr bil, visst det e ju bara att flytta och sälja bilen osv osv men det e inte så lätt alltid. Med den bilmarkanden som finns nu vem f.. köper en beggad s60 för det priset jag vill ha? hur lätt är det att bara byta lägenhet till nått mindre? (visst man kan ha tur med byte osv)

Men jag deppar inte för detta,man skall ju inte deppa för nått som man inte vet kommer att inträffa men det är ju helt klart att man får sig en liten tankeställare

/Martin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hmmm är lite orolig över mitt jobb om jag skall vara helt ärlig, det är så jobbigt att man skall behöva gå och vänta på nådastöten. Jag jobbar på volvo för er som inte vet detta och volvo är väl inte det företag som rycker fram mest på marknaden just nu. På ett sånt stort företag så går det lätt en jävla masssa illvilliga rykten,visst det gör det naturligtvis på de flesta ställen som det inte går bra för men volvo är och kommer alltid vara ett stort dagis ,där folk pratar i munnen på varandra och skall försöka komma med någonting nytt som ingen annan har hört

Jag började 2002 så det första varslet på 600 pers klarar jag mig  ifrån men sedan hänger jag nog löst.. men men det är inget jag kan göra någonting åt just nu utan det e bara att vänta och se vad som händer. Naturligtvis så söker jag ju jobb för det är ju bara att inse att det inte är någon större idé att lägga sin tid på volvo i alla fall

/Martin

Likes

Comments

Det är väl dags att damma av sig lite nu igen, det va ett tag sedan man skrev någonting här.

Mina barn har äntligen kommit hem ifrån sin cypern resa,Lilleman berättade stolt att de bara hade badat,käkat glass och solat i 2 veckor (lät ju inte alls tråkigt)

Det hade varit helt underbart att ligga på en strand just nu,knäcka en iskall pilsner och bara njuta av livet...

Annars så händer det faktiskt rätt mycket annat kul i mitt liv just nu som jag kan skriva om någon annan gång..

/Martin

 

Likes

Comments

Vaknade idag av att det ringde på dörren,det va ett blommsterbud som kom förbi med en väldigt fin bukett ;) ..(tack kyssen) ungarna ville oxå köpa blommor till mig så dom kutade ner till torget och köpte 2 rosor

 

Då va man 30 bast, helt ärligt så känner jag mig inte speciellt mycket äldre än vad jag gjort de senaste åren, men det kanske man inte skall göra heller vad vet jag.

Ungarna släppte lös sina bakunskaper på förmiddagen och gjorde min tårta som de hade lovat

Har tyvärr inget kort på den färdiga tårtan för batterierna la av precis efter detta kortet men den blev jätte fin..

I kväll blir det en resa i alkoholens tecken om jag känner min bror rätt,han sa precis att han hade tagit med sig alla sina kort för att det skulle bli en riktigt bra kväll. Det blir förfest hemma hos en polare för att sedan möta upp resten inne på berså.. hur som helst så skall det bli riktigt kul ikväll

//Martin

 

Likes

Comments

Såå då va jag äntligen klar med min lilla fisk, ett helt gäng timmar och ett par tusenlappar gick åt men jag är nöjd med resultatet..

Nu är det naturligtvis jävligt svullen och irriterad, men man ser ju vad det skall föreställa i alla fall

Det kommer att bli skitsnyggt när den har fått lägga sig.. =)

I övrigt så ligger vi lågt här hemma,dagarna till ungarnas cypern resa blir dock allt bara mindre och mindre.När dom åker på söndag så ser jag dom inte på 3 veckor.. och det e bra länge,kommer sakna dom nått fruktansvärt =(

Dom e hemma på lördag och kan fira min födelsedag i alla fall,det är ju alltid nått

//Ömma Hälsningar Martin

 

Likes

Comments

Jag e frusen,trött,vimsig och helt galet kelsjuk, jepp det stämmer jag e bakis och skakis. Efter en rejäl utekväll igår så har jag vaknat till liv,jag e inte pigg men jag e vaken i alla fall. Efter all gratis mat och gratis öl så va det dags för lillasyster att släppa loss på scen.

Jag hade sjukt kul igår och det märks eller känns rättare sagt idag haha

Idag skall  jag nog inte göra allt för många knop,det som står på schemat idag är att åka och mysa på soffan och det låter helt underbart..

Som ni ser på bilden så hade man ju fått ett par öl i magen,flickorna från jägermaister hade ju öst en massa prylar på mig med

Men som sagt det va en sjukt rolig kväll.. nu skall jag kurera min baksmälla med lite kaffe

//Martin

 

 

 

 

Likes

Comments

Yes! då va det partydags,imorgon drar jag till sticky för att supa skallen i småbitar och skrika könsord..

Nä allvarligt så skall jag på Bandit´s release party ,polaren hade fixat biljett och gratis är ju alltid gott :) jag skall hålla mig hyffsat lugn och städad för jag skall iväg på lördag, och det e mycket roligare =) .

Föresten ni som känner mig vet ju att jag inte dansar,inte ens skitpackad,jag kanske borde ändra min inställning till det när man sett denna videon,skämms inte hon så borde nog inte jag det heller hahaha xD


Likes

Comments

Den 1/10 är det dags för In Flames, tills detta datum infaller så får jag hålla tillgodo med en lite guide på hur man skall bete sig ;)


Likes

Comments

Idag är det en sån där vanlig typisk söndag igen, iofs idag e jag lite tröttare än vanligt.Bröllopet igår va helt underbart kul,vi fick alla ett litet häfte där allt som skulle hända under kvällen stod ,bl.a så fanns en liten lätt beskrivning av alla som va där (för att underlätta kallpratet mellan tuggorna)

Beskrivningen om mig: Martin Andersson,vän till brudgummen,jobbar på volvo,underbar pappa till 2 st huliganer(Amanda och Anton) snäll,snygg,singel ,vältränad och du har inte sett någonting förän du har sett honom strippa till "like a virgin"

Höll på att dö av skratt när jag såg detta, trodde väl i mitt stilla sinne att alla hade glömt bort min lilla strippshow,men tydligen inte. Annars va det som bröllop i allmänhet man äter,dricker öl och dansar (inte jag då naturligtvis eftersom jag inte kan dansa men jag kan kolla på)

Annars som sagt så är det en vanlig söndag i mitt liv,segt att lämna bort sina små troll i morgon,man tycker ju att jag borde vara van vid det här laget,men nä..

//Söndagsångest Martin

Likes

Comments