Rolle fick sig en egen trapp i veckan, sedan hur bra jag har gjort den går ju att diskutera. Den fyller sin funktion åtminstone

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså att arbeta gör så jävla mycket för mitt välmående, har endast jobbat några enstaka gånger de senaste två månaderna då det varit väldigt lite arbetspass att hoppa in på vilket resulterar i att jag blir lat och saknar drivet för att få saker gjort i vardagen. Kan i princip ligga i sängen från morgon till kväll och känna att ingenting är värt.
Fick iallafall jobba ett tolvtimmars pass igår från 15.30-03.30 Det gav skillnad DIREKT på mitt humör och inställning. Efter jag slutat låg jag vaken till klockan 06.00 på morgonen bara för att jag var så jävla pepp på livet. Låg alltså i sängen i cirka 2,5 timmar och kollade inredningssidor och planerade för min "diet" som jag äntligen börjar med då jag flyttar hemifrån, mest bara för att testa mig själv och se vad jag kan åstadkomma med min kropp på två-tre månader med en stor gnutta beslutsamhet och självdisciplin. Vill känna mig stolt och veta att jag kan klara av vad-fan-jag-vill så länge jag bestämmer mig.

10.00 slog ögonen upp för mig, fyra timmars sömn men känns som att jag sovit åtta. Lika pepp på livet idag

Likes

Comments

Har letat efter liknande lampfötter väldigt länge och lyckades hitta dessa stora på dollar store av alla ställen för 120kr/st! KAP. dock var dom blåa i glas från början men det var ju inget som lite kromspray inte kan fixa. Däremot var jag lite för ivrig första gången och sprayade en aning för mycket så färgen blev rinnig vilket jag fick ångra idag, har slipat i ca 40 minuter sedan gjort om hela proceduren men en aningens mindre färg, lager två gör jag imorgon. Till dessa ska det sedan köpas en svart stor lampskärm, mest troligt en kantig

Märket på lamporna är Oscar & Clothilde

Likes

Comments

Var tvungen dra på stolklädseln och se hur det blev med mina nya vaser och det nymålade bordet! Färgen blev SÅ mycket bättre än innan. Är lite osäker på om vi ska ha beig stolklädsel eller om jag ska byta till svart. Men känns som att det hade varit nice att kunna bryta av allt det svart vita vi ska ha med en mjukare färg som beige. Ska göra klart handtagen idag så kan jag förhoppningsvis bestämma mig senast imorgon!

Vaserna gjorde sig bra på bordet om jag får säga det själv, känner bara att jag skulle haft dom snygga ljusstakarna som jag och Hanna pysslade ihop själva på EM. Så galet snygga. Men dom vill jag inte visa någon bild på än eftersom att jag hade blivit så jävla avis om någon hinner shoppa dom före mig ;-)

Likes

Comments

Chillar i solen med dessa två i hopp om att min äckliga vinterhy ska få sig lite solstrålar

Likes

Comments

Jag och Rolex tog en rejäl sovmorgon idag, sedan har vi bara legat i sängen och myst med ett avsnitt av cirkus magaluf så nu längtar jag ju inte utomlands något mindre ":)" ska ba bli en riktig money maker sedan flyr jag och Rolle Sverige för resten av livet! Tror han e på, han tycker inte det kalla Sverige vädret är speciellt nice ändå

Likes

Comments

Inväntar Tobias sedan ska vi till Luleå och köpa en lampa som jag ringt och lagt undan. Fanns bara en kvar i Piteå och jag behöver två. Annars har jag inte gjort mer än att lämnat cv och målat färdigt vårt matbord. Känns dock inte så bara!

Likes

Comments

Vi köpte dessa svarta handtag för någon dag sedan och jag har velat lite om jag skulle ha dom svarta eller om jag skulle spraya dom, slutade med att vi gjorde det sistnämnda. Längtar tills dom pryder stolsryggen!

Likes

Comments

​Gissa vem som blev glad när det äntligen kommit in lite annat än guld på H&M Home?! Jaaaag! Åtminstone brickan ska bli min, men någon mugg och skål hade inte heller suttit fel.

Likes

Comments

Är så jävla glad över mina nya kromade vaser, var i Luleå i förrgår och såg dom på EM möbler sedan följde jag Hanna till Luleå även igår så då passade jag på att slå till! Stora hjärtögon till dessa kan jag säga.
Ni hittar dom i mitt wanties inlägg.

Likes

Comments