Header

Tillbaks i Göteborg igen. Sommaren känns lite över, men egentligen vet ju jag att vi befinner oss mitt i den. Efter tre veckor på hemmaplan är jag fylld med D-vitaminer och energi. Håret har blekts en aning av all sol och fräknarna har blivit fler. Känns alltid som semester där hemma. Gigantiska grillmiddagar med fötterna i gräset, långa stranddagar och ljumna sommarkvällar på en cykel någonstans och ingenstans.

Igår gick flyttlasset tillbaks till Göteborg igen. Ny stadsdel, nytt kvarter och ny lägga. Är numera Majorna-bo och det känns h-e-l-r-ä-t-t. Gillar verkligen nya området och den sköna atmosfären. Små mysiga kaffehörn och gömda vintagebutiker. I varje hörn hänger personer ut genom sina öppna fönster och en bit av Bon Iver strömmas ut på gatan. Lägenheten hyr jag av en fantastisk bloggläsare som hörde av sig till mig (tänk vad galet egentligen - vad den här lilla bloggen bidragit med de senaste åren). Är ni fler som bor i Majorna? Sitter ni inne på några härliga Göteborgstips så bara skriv. Älskar att upptäcka nya platser.

Tillbaka på kontoret idag också. Jobbmotivationen är på topp och kaffemaskinen går på högvarv. Vilken härlig kick-ass-måndag det blev ändå.

Kvällens att-göra? Fixa bredband, leta efter en hyresparkering, storhandla och installera mig i nya lägisen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments