En fredag från morgon till kväll


Klockan var inte mer än halv sex när klockan ringde igår morse. Jag hade bestämt mig för att kicka igång helgen med en halvtimmes cirkelfys på gymmet. De fyra första sekunderna tog emot, men sedan kändes det faktiskt ovanligt enkelt att ta sig upp ur sängen.


Fyrtiofem minuter senare var passet avklarat och svetten rann. Direkt där efter hade jag även bokat upp mig på en padelmatch med mamma, Julia och Gabriel. Så det blev minst sagt en aktiv fredagsmorgon.


KAN ni tänka er hur gott det smakade med kaffe sen vid åtta? Har nog aldrig gått omkring så länge utan morgonkaffet. Hehe. Men den som väntar på något gott..


Magen kurrade också. Något extremt. Så tänkte att jag skulle lyxa till det med pannkaksmorgon. Bara det att mjölet var slut och jag fick knacka på hos alla grannar innan jag kunde börja. Fick sedan för mig att göra lite tjockare söta små plättar, men de blev mest degiga inuti och brända på toppen. Tanken vad i alla fall god. Fick bli en skål havrepuffar också.


När frukosten var uppäten och jag tagit en skön dusch så var det dags att börja jobba. Ett förmiddagsmöte med mina B2B-kollegor, ett nyhetsbrev och några samtal senare så slog klockan redan lunch.


Då sprang jag ett snabbt ärende på stan. Köpte presentpapper och en sista påskpresent. 🐤


När jag kom hem igen så blev det en frysrens-lunch. Då brukar det ofta bli något sådant här. I detta fallet vitlökswokade bönor, broccoli, sojabönor och tofu. Enkelt och gott. Vitlök räddar ta mig fan allt.


Resten av eftermiddagen spenderade jag exakt så här. Framför två jobbdatorer. Med orderläggning, bildredigering och beställningssamtal.


När klockan ringde helg så kastade jag mig på sängen för en liten tupplur. En tupplur för mig innebär ofta en halvtimmes youtube-tittande liggandes raklång i sängläge. Somna mitt på dagen lyckas jag aldrig med. Även om det ofta hade varit behövligt.


Sedan tog jag en sista eftermiddagskopp och bakade chokladbollar innan kvällen var kommen. Fredagsstädade lägenheten lite och längtade efter Fille som snart skulle komma innanför dörren.


FREDAG KVÄLL. Då är det hemma hos oss obligatoriskt med oliver och chips. Och igår blev det även cornichons och egenbryggd öl. En god yuzu-IPA.


Hade en lugn och skön fredagskväll med gott käk och kvalletid med grabben och familjen.


Trevlig helg på er!

Likes

Comments

J
J,
Åh älskar dessa inlägg, dela dom gärna oftare och jag ser gärna mer recept och träning också! Trevlig helg fina du. Kramis
kajsasven
kajsasven,
Åh vad roligt! Tack snälla för din kommentar. Kram!nouw.com/kajsasven
Write a comment...
IP: 82.99.3.229