Innehåller ads


Min midsommarlook.

Bär alltid långklänningar på midsommarafton. I år en jag beställde från Bubbleroom i våras, men som tyvärr är slut nu. Den finns dock kvar i beiget HÄR och så såg jag en annan liknande i samma färg HÄR. Så fina! 🌾 I håret hade jag en krans av brudslöja och till det en sommaröl från Göteborgs Bryggeri. 🐚

Gillar

Kommentarer


Morning morning! En tisdagsförmiddag på hemmaplan. Catchar up sånt på datorn jag inte hunnit med på sistone. Svarar och rensar mejl. Flaggar och raderar. Bokar foto-sessioner och fakturerar. Bokför och betalar räkningar. Ringer samtal och hämtar post som legat för länge på Coop. Jag behöver verkligen dagar som dessa. För att jag ska få ro om dagar och nätter. När jag är i fas igen så lägger jag i en växel och beger oss mig ut igen. Med ny energi och organiserat på skrivbordet.

Om en liten stund så ska jag bli hämtad av Elin. Vi ska på en liten mini-weekend. Har nämligen ett samarbete med Scandic i Karlskrona så vi ska stanna där inatt. Ut och käka och kanske dricka lite bubbel och bara vara. Tjejhäng är ju magiskt. Inte lätt att hitta tiden att umgås i ett helt dygn tillsammans så här annars, så det ska bli supermysigt. Har packat med badkläder och lite go-öl om vi skulle se en härlig klippa. Stannar över tills i morgon. Ett av de bättre samarbetena ändå, he he.

Nu ska jag fixa klart det sista på datorn och packa klart väskan. Ha en fin tisdag!

Gillar

Kommentarer


Alltså. Sommarens kanske finaste helg har just passerat. Midsommarafton. En av mina favorithögtider på hela året. Alla är så fina med blommor i håret. Vi firade hemma hos Emmie och Julia nere i Hällevik. Anlände runt lunch någon gång. Medan vi förberedde med maten och packade upp väskorna så tog grabbarna tag i uppdrag-midsommarstång. Så gullig och lagom!


Jag hade laddat upp kylskåpet och beställt lite olika go-öl. Bland annat den här sommar-ekolager från Göteborgs Nya Bryggeri. Den var extra kall och god där då och då, när vi var mitt uppe i fixet och solen stod på. Tänk att vi fick så fint väder! Tjugo minuters skur var allt vi fick. Annars hade vi strålande sol från morgon till kväll.


Blommorna plockade vi längs vägen på väg till Hällevik. Det är något charmigt med vildvuxna blandade blommor så här.


Sedan började sommarfolket trilla in. Här är Vicky. Så fin och glad.


Grabbarna var snabba med att ta bästa solläget. Kall öl, salta chips och röda jordgubbar. Jakob, Fille, Tobbe, Johan och Viktor.


Julia, Malin och Vicky.


Bella var i sitt esse. Golden retriever är de finaste hundarna jag vet. En sån ska vi ha när vi flyttar till hus.


Här är ju jag. Minglar och dricker bål.


"Kajsa, smiiiile". I början av alla fester och tillställningar så lägger jag ofta kameran i mitten på bordet och säger att alla får fria händer under kvällen. På så sätt tas otroligt mycket härliga och spontana bilder. OCH det är dubbelt så kul att kolla igenom dagen efter. Och så är ju jag med på några. Annars är ju jag alltid den bakom kameran.


Foto-freaket nummer 1 efter mig är Gabriel. Han står nog för majoriteten av bilderna i det här inlägget. King är han. Här ätandes en vattenmelon.


Tjejbild! Julia, Emmie, jag, Julia, Malin och Mimmi.


När fläderbålen var slut så var vi hungriga. Vi åt sill, nypotatis, lax, romsås, räkor, bröd, vitlökssås och sommarsallad.


Vi chansade och skippade partytältet. Det är ju något fantastiskt med att kunna sitta under bar himmel en hel dag så här. Ända in på småtimmarna.


Filip och Viktor. SER NI vad idylliskt. Inte bara dem. Utan havet, fyren, blommorna, roséet, gräsmattan. Fan vad jag älskar sommar och Hällevik.


Favoriter.


Favoriter del 2.


Jakob, som är ihop med den ena tvillingen Julia och som också bor i lägenheten intill oss.


Solen började gå ner. Vi dansade runt stången och en och annan rabarbersnaps åkte ner. Jag brukar väldigt gärna hoppa av snapsen på midsommarlunchen, men denna var faktiskt väldigt god. HÄR är receptet som jag tror att Julia använde sig av.


Fina Julle. Med blommor i håret och en lång natt framför sig.


Någon timme innan jordgubbstårtan åkte fram och natten hälsade på.


Malin och Vicky. Sista bilden som togs den här midsommarafton. En magisk sådan. När mörkret och myggorna tagit över och de stickade tröjorna åkt på, så gick vi vidare till Hanöhus. En party-terass på stranden. Där dansade vi tills det började ljusna igen. Sen tog några nattdopp innan vi sussade som stockar. Det vi inte visste då var att det skulle bli en repris dagen därpå, fast utan blommor i håret. DRÖM-helg.

Gillar

Kommentarer