Header

​En dag som har gått i 190. Hunnit vara i Kalmar och haft slutseminarium och kört hem igen. Var snabbt bara hemma och fräschade till mig innan jag satte mig på cykeln ner mot stan. Först lite rosé på Amandas balle och sedan burgare och bärs på Coffee House. Med alla vänner. Som jag saknat dem alltså. Nu somnar jag. G'night pe0ple.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och så har ytterligare en dag passerat. 
Avrundade kvällen vid Perssons Brygga. 
Den absolut bästa plats jag vet.
Ni vet när man körde avslappning på 
gympan i skolan och läraren sade
"Blunda och tänk på en plats".
Detta är min sådan plats.

Är så lycklig att jag bor här.
Att jag får ta del av solnedgången 
varenda kväll, hela sommaren.

Nu: En kopp té. 
Snart: Läggdags.

Godnatt!

Likes

Comments

​Måndag morgon. Jag sitter i skrivande stund i köket och äter frukost. Knäckebröd med keso, skinka, gurka och rödlök. En skål med keso och müsli. Och en kopp kaffe och ett löskokt ägg. Åh vad jag älskar att vara hemma. Här finns allt. Bara att välja och vraka när man ska välja frukost. Dagens planer? Förmiddagen ska jag spendera med att opponera en uppsats, och i eftermiddag blir det nog en långpromenad i solen.

Likes

Comments

Något av det allra finaste med att vara hemma? Att bästa vännerna bara bor cykelavstånd bort. Och att grannar och bästa vänner bara ramlar inom lite när som helst, tar ett glas och sedan cyklar vidare. Idag kom Amanda förbi. Med världens största efterlängtade kram och de nya halvsalt- och vinägerchipsen. Sedan tittade Andrea förbi. Så där spontant och härligt. Och så satt vi där ute på altanen allihopa. Babblade på om livet och spikade planer för sommarens alla festligheter. Kan snälla någon trycka på paus-knappen för livet nu? Snäääll-a-a-aa.

Likes

Comments

Alltså lyckan av att få vakna av att världens bästa vovve hoppade upp i sängen, att svira om till morgonrocken och gå ut i trädgården till detta frukostbord. Nu ska jag ta en till kopp kaffe ute i solen innan jag och mamma ska hoppa in i bilen för att göra några ärenden. Haj!

Likes

Comments

Godkväll!

Sitter i skrivande stund på X2000 på väg söderut igen. Åker både baklänges och precis tryckt i mig en cheeseburgar-meny - två icke bra förutsättningar för mitt illamående. Men ja ja. Äntligen sitter jag här på tåget. Som jag längtat efter denna stund. Har haft en underbar sista dag på jobbet, de bjöd till och med på champagne. Kommer definitivt sakna bästa Molino-gänget och kontoret. Kommer även sakna att ha Jempa som roomie. Och så kommer jag sakna lägenheten på Gärdet. Och att ha gångsavstånd till både Phils Burger och Nybrogatan 38 och Tuva.

Men det ska samtidigt bli så skönt att få komma hem igen. Till familjen. Till butiken. Till mitt rum. Min säng. Kylskåpet. Badkaret. Moccamaster. Hunden Freddie. Bryggan. Havet. Ängen. Vännerna. Altanen. Grillen. Ja, listan kan göras lång. De båda liven är varandras kontraster och en mix vore fan det ultimata. Behöver lite av varje har jag insett. Och jag kan inte beskriva min lycka att jag tar examen om en vecka och sedan har en hel sommar på hemmaplan framför mig.

Nu ska jag gå och köpa en kaffe och sedan sätta på någon Netflix Dokumentär. Tips någon?

MEGAKRAM!

Likes

Comments

Vilket är ditt första uppladdade foto?

Vad är det för caption?
Ingen, tråkigt nog.

Hur många likes?
Trumvirvel...... 4 stycken!!!

När är det taget?
15/07-11

Minns du någon historia bakom bilden?
Jag kommer ihåg att vi var i sommarstugan och precis hade haft kalas för Julia. De flesta gäster hade åkt hem och jag låg i soffan under filten med matkoma. Jag laddade i alla fall hem Instagram och trodde det var ett vanligt bildredigeringsprogram, tills jag såg att folk började gilla och följa.

Har du screenshotat någon bild från instagram på sistone?
Den här, från kontot Lesparisiennesdumonde.

Vem var den senaste du började följa?
@emmawatson som även finns här på Nouw. Watsonemma heter hon på instagram. Cool tjej som bor mitt på Möllan, vilket typ också är lite av mitt önsketänkande..

Vilka appar använder du för att ta och lägga upp bilder på Instagram?
Använder mig bara av Instagrams redigeringsfunktioner. Fotograferar alltid i "bleknat" direkt i kameran och drar sedan bara lite i ljus och kontraster inne på Instagram.

Vad står det i din profil/bio?

Vilken bild har fått flest likes?

Hur många likes fick du då?
1024 lajks.

Kan du inte berätta lite om den?
Satt hemma i trädgården tillsammans med Julia och Tilda och bara spelade spel. Sedan blev det en spontanare. Så vi svirade om och gjorde oss varsin mojito. Sedan blev det sommarfest hos grannen med hemgång då det var ljust och fågelsång. Drömmig sommarkväll.

Finns det något konto du följt sedan länge och aldrig tröttnat på?
Hannastefansson, är ju en favorit sedan några år tillbaks.

När hänger du mest på Instagram?
Mina ultimata instagram-stunder är direkt när jag vaknar, när jag sitter på toa, när jag väntar på att kaffet ska bryggas, när jag väntar på tunnenbanan och så är det det sista jag gör innan jag somnar.

Scrolla i ditt flöde och stanna random. Vilken bild blev det?

Vad står det under bilden?
"Fredag i mitt hjärta". Alltså. Detta. Är. Det. Bästa. Jag. Vet. Jag hade kunnat leva på sådant här, på riktigt. Och det som är så jävla magiskt är att jag är hemma på fredag och kommer få äta sjutton sådana här följt utan tjugotre grillade köttbitar.

Gör om det igen. Vilken blev det nu?

Vad föreställer bilden?
Min favorithörna från min lilla tjugotrekvadratare i Kalmar. Saknar min moccamaster och mitt köksbord.... Snart ses vi igen favoriter. Frågan är bara vart jag ska ställa alla mina möbler tills jag skaffar mig ett nytt place. Får väl ha det hemma på rummet jämte sängen....

Okej en sista gång, vilken blev det nu?

Vad står det under den?
"Så jävla magiskt!". Här hade vi tre åkt på en spontanweekend till Tylösand någon gång i juli. Så mycket lajf att jag inte finner några ord. Checkade in på hotell, var på beach party och satt omringade i täcken på balkongen tills det blev morgon igen.

Kan du tipsa om något inspirerande matkonto?
Matkrabat

Något djurkonto?
Nja. Gillar varken hästar, katter eller marsvin. Någon som har tips på något gossigt konto på franska bulldogs?

Har du någon gammal upplagd selfie du kan visa?

Slutligen, vad heter du på Instagram?
Jag heter @KAJSASVEN. Hej svej!

Hittade den här listan hos Flora, tack tack!

Likes

Comments

En av alla de goda sakerna som min tvåmånaders Stockholmsvistelse fört med sig? Tuva har lärt mig att älska falafel, hummus och allt som tillkommer. Trodde inte jag var någon falafeltjej. Jag hade fel. Idag efter jobbet sprang jag alla de där ärendena som jag hade på min TO DO, och sedan möttes vi på FL FL på Söder för en sen middag tillsammans. Det var mysigt och fint. Och riktigt jävla gott. Good night!

Likes

Comments