Header

Då var julen över. Skönt ändå. Granen är redan ute och ingen mera julmusik på spotify. Nu vill jag ha vår i stället. Vill fixa lägenheten med ny inredning i ljusa toner, vill köpa tulpaner och ha på mitt köksbord, vill vädra lägenheten med öppna fönster och Thomas Stenström på högsta volle, vill dricka kaffe i vårsolen och köra klart sista terminen av universitetslivet. Nu sitter jag hemma med familjen, med mysig musik, dricker coca cola och äter popcorn. Det charmiga med att vara hemma. Bara sitta och prata och titta i fotoalbum. Sweet Saturday!

Likes

Comments

​God Jul alla fina. Njut av dagen, ät en massa gott och krama om de som du tycker om. 

Kramar, K

​Merry Christmas my sweets.

Likes

Comments

Äntligen är den här - Dan före dopparedan. Bästa dagen på hela december enligt mig. Jobbat hela dagen idag också, och kom sedan hem till god middag som pappa ordnat. I kväll äter slår jag in de sista klapparna, rimmar, dricker ett glas rödtjut, äter oliver och tryffelost och spelar Bingolotto. I morgon är det The Big Day. Först julfrukost följt utav ett par timmars jobb, där efter är det äntligen LEDIGHET och JULAFTON.

/ These cozy Christmas nights...

Likes

Comments

Istället för podcasts så somnar jag numera framför Greveholm. Bästa. Efter nio timmars sömn sitter jag nu i köket och äter frukost i form av risgrynsgröt med kanel, granen glittrar bredvid mig, hunden snarkar och adventsljuset är tänt. Dan före dan före dopparedan. Ska snart mot stan för att öppna butiken, vi har dessutom kvällsöppet idag så det blir en lååång work day. Kom förbi om ni bor i Sölvesborgstrakterna. Nu ska jag svepa det sista i kaffekoppen så jag är redo för långa köer och julklappsinslagning i timmar. Ha en mysig dag så hörs vi sen.

/ Eating rice pudding and drinking coffee. Soon time for work!

Likes

Comments

Ibland behöver jag bara bli påmind om att ni faktiskt finns och att ni tittar in här varje dag. Jag glömmer lätt bort det. Men fick en härlig liten push idag på jobbet när finaste tjejen kom in och sa att hon läste min blogg. (Tack du <3). Det är sådana små kickar jag behöver ibland för att bli påmind hur härligt det är att faktiskt driva en blogg. Hur mår ni? Jag är trött i skrivande stund. Har jobbat sedan i morse. Full rulle hela dagen, tror jag slagit in 58 paket. Nu håller jag på att slå in ytterligare några klappar och rimmar lite. Ikväll blir det soffläge under filten. Med kaffe och vovve och mamma och pappa. Tänk vad härligt det kan vara att komma hem.

​Christmas feelings everywhere...

Likes

Comments

Den här lördagen har jag haft i sikte sedan en månad tillbaks. 19 december. Lördagen då vi fem är samlade på hemmaplan igen. När alla kommit hem från sina studentstäder och gått på jullov. Vi kramades, skrattade, drack vin och catchade up det vi missat sedan senast (typ tre veckor, men mycket för oss) och ÅT I MÄNGDER. Först julmat i mängder, sedan risgrynsgröt och lussekatter och mjuk pepparkaka och choklad och skumtomtar i mängder. Och så spelade vi så klart paketleken. Obligatoriskt på julfiranden. Nu? Dödstrött, zzZZzz.

Likes

Comments