Header

​Tiden bara går. Fullt upp i skolan. Känner mig som en zombie. Dagarna ser likadana ut. Vaknar alldeles för trött, frukost på vägen, cyklar på en blöt sadel till universitetsbiblioteket för många timmars plugg, träning, middag, sova. Behöver semester. Behöver sol och saltvattten och sand mellan tårna. Hoppas B-uppsatsen går undan så att man kanske kan ta en tripp i slutet av december.. Har sådan resfeber. Nu är jag i alla fall hemma igen, och hoppas på att få nya krafter över helgen. Stjärnorna är uppe och förhöjer mysfaktorn, mamma och jag har precis ätit sconesfrukost och jag ska snart mot jobbet. Ha en fin fredag alla! Ni är så fina som tittar in varje dag ändå trots att jag ibland försvinner lite.

​Scones breaky, christmas feelings and worky worky. Happy Friday!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Flera timmars plugg på universitetsbiblioteket igår resulterade i ett avklarat arbete. Efter lussebulls- och téfika med Ida så somnade jag sedan som en stock. Har hunnit varit i skolan, och nu har jag precis fått i mig lite sopplunch och ska snart mot universitetsbiblioteket igen för att påbörja arbete nummer två. Är verkligen produktiv när jag sitter där. Sitter jag kvar här i soffan vet jag att jag kommer fastna framför Gossip Girl eller att sjunga med till Melissa Horn. Vad jag längtar efter? Träningspasset och bastustunden ikväll. Hej så länge. Let's be produktiv.

/ Soup lunch in the sofa while it's freeezin' cold outside.

Likes

Comments

Tillbaks i Kalmar igen. På grund av all snö så tog jag bilen i stället för tåget så det inte skulle bli några jobbiga förseningar som SJ är experter på. Ääälskar att vara hemma, men fan vad jag gillar att komma hit också. Det gjorde jag inte tidigare. Fick ångest varje gång jag skulle hit. Tur det förändras. I brevlådan låg ett nytt numer av ELLE och så möttes jag av en värme jag inte känt på länge, äntligen har Kalmarhem satt på elementen. Det var på tiden. Dagens planer? Påbörja ett arbete som ska vara inne på fredag, träna, göra soppa och gosa framför Gossip Girl.

/ Back in Kalmar and routins again. Today's plans? I'm going to study, workout, make soup and watch GG.

Likes

Comments

Förlåt för lite tystnad här inne. Men jag njuter av helgen till fullo. Ostar, matlycka efter matlycka, jobb, badkar, gott vin och familjegos. Jag tittar in när jag får en stund över. Ha en fin lördag bästa ni. Jag finns på snapchat, @kajsasven för mer updates. Kram så länge! / K

Likes

Comments

Älskar att veckorna går så snabbt. Älskar att det redan är torsdag. Älskar att jag äntligen ska få kramas med familjen ikväll igen. Älskar att det är fredag imorgon. Älskar att det bara är 34 dagar kvar till julafton.

Hatar att allt är så grått ute. Hatar att veta att vi har en lång och kall vinter framför oss. Hatar att vi måste börja på B-uppsatsen nästa vecka. Hej ångestperiod. Hatar att vi har en C-uppsats efter det. Hatar att världen är så sjuk just nu. Hatar att inte jorden är en trygg plats.

Likes

Comments

​Stannar här resten av dagen. Med säsong 5 av Gossip Girl, oliver, ostar och ett glas vin. Det är ju lillördag.

​Let's stay here the rest of the day. With Gossip Girl, cheese, olives and a glass of wine.

Likes

Comments

​Den HÄR listan strömmandes ur högtalaren, kaffe och tända ljus. Novembermorgnar.

THIS music, coffee and candles. November mornings.

Likes

Comments

Shoes, HERE  / Pants, HERE  / Jacket, HERE  / Beanie, HERE / Sunnies,HERE  

Seminarium avcheckat. Efter en lugn morgon spenderade jag hela eftermiddagen i skolan. Det är så grått och kyligt ute nu. Behöver sol, semester, sand mellan tårna och fräknar. Dagarna bara går på rutin nu för tiden. Samma sak varje dag. Vakna, skolan, träna, sova. Skönt att dagarna går undan i alla fall. Nu? Middag. Snart? Gymmet. Senare blir det iallafall ett par öl och fotboll på stan. Vardagslyx är det bästa.

​Have been in school all day. Everything is boring and grey right now.. Need vacay!

Likes

Comments

Bästa burgarelunchen på länge? På Casual Street Food på Spånggatan i Malmö. Cheeseburgare och till det en Ayinger-öl.

/ Best burger lunch ever? Casual Street Food in Malmö.

Likes

Comments