Header

​Sovmorgon, det HÄR strömmandes ur högtalaren, fönstret öppet, kaffet nybryggt och fortfarande rykande hett, ganska misslyckad smoothie, säsong fyra av Gossip Girl, utspilld vas över hela soffbordet, panikletande efter biljetten till ikväll, halloween-outfitsprovning och nagelmålning sammanfattar min lördagsförmiddag. Äntligen är det Halloween. Ikväll blir det ett blodigt och efterlängtat galaj. Spökkramar!

​Saturday morning.. Breaky in bed, coffee, good music, smoothie, gossip girl...

Likes

Comments

​Så här mysigt hade jag och Jenny det igår. Catchade up över tio makis och fyra nigiris. Flätade håret och drack vin i sängläge. En riktig sådan där tjejkväll som man behöver ibland. Och på tal tjejkväll; ikväll har vi ytterligare en sådan. Fast vi har bytt ut sushin mot pizza och vinet med colan. Kan inte få nog av sådana här kvällar. Happy Friday! 

/ Sushi, wine and a best friend. Love the combo.

Likes

Comments

Hemma hos oss har alltid fredagar varit stora städardagen. Jag minns när man var mindre och vaknade av att det alltid doftade det så där härligt, friskt och rent, som det gör när man har alla fönster öppna och allt är skinande rent. Sedan så har vi alltid njutit av en stor fredagsfrulle tillsammans. Efter det kan helgen börja, när alla måsten gjorda. Och även ifall jag befinner mig arton mil hemifrån, så spenderar jag min fredag på exakt samma sätt. Och på det viset kommer jag förmodligen alltid göra. Bästa möjliga sättet att kicka igång helgen med nytvättade påslakan, skinande rent golv, städad garderob och nya handdukar. Nu väntar jag på sista tvätten och kollar ett avsnitt Gossip Girl. Kan inte sluta le idag. Om det beror på det faktum att det är fredag eller att jag precis fick ett väldigt roligt mejl kan jag inte fastställa.

/ Good morning! Finally Friday! I have just cleaned the entire apartment, and now it's breaky time.

Likes

Comments

​Nya solisar, HÄR. Ny plånka, HÄR.

Här är några andra dröm-födelsedagspresenter som jag fick. Åh vad jag älskar dem.

/ New favs that I got in birthday gifts.

Likes

Comments

​Avokadoknäcke - Guds gåva till mänskligheten. Särskilt i kombination med en kopp svart och löskokt ägg. Godmorgon förresten. Mår ni bra? Trots nio timmars sömn är jag dödstrött och längtar redan efter att kunna krypa ner under täcket ikväll. Men först? Plugg på Stadsbiblioteket, caprese-lurre, en höstpromenad och till sist en efterlängtad sushi- och vindejt. Firade man inte lillördag igår får man göra det idag istället. 

​Avocado crispbread - God's gift to humanity. Especially in combination with a cup of coffee and soft-boiled eggs. Good morning by the way.

Likes

Comments

Vilken skön morgon. Kunna vakna i lugn och ro utan att klockan ringer, kunna gå upp och sätta på kaffet och lägga sig en stund igen medan det blir klart, kunna käka frulle i sängen utan att behöva stressa iväg till en föreläsning, och sedan ligga kvar framför serie. Men nu är den sköna stunden borta. Ska byta ut datorn mot kurslitteratur och plugga i ett par timmar. Lika bra att sätta igång.. Hörs om en stund! 

​Good morning! Breaky in bed today. But now: Time for studying.

Likes

Comments

​En utav de bästa födelsedagspresenterna? De här . Ni kommer få följa med på äventyr. Welcome home!

​New in, you can find them HERE. Welcome home my new babes!

Likes

Comments