Header

​11.28: Grupparbete, kaffe och kakor. Sju personer på 23 kvm. Det mysiga med studentlivet.

​11.28 am: School work, coffee and cookies. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Den här dagen har gått i 190 känns det som. 17 mils bilkörning, direkt till skolan för ett par timmars grupparbete, upp till lägenheten och lämnade av väskorna, handlade, storstädade, bytte påslakan, packade upp väskorna och avnjöt tillsist en caprese framför Sex and the city. Jag kan aldrig få mycket av varken nybäddat (renbädddar minst en gång i veckan), caprese eller SATC. Tror jag är beroende av dem alla tre. Nu ska jag svira om och gå bort mot gymmet för två pass. Sedan middag med Ida. FAN vad jag kommer somna gott inatt. Crazy bananaaaaa.

​Puh, it has been a long day, and it's not over yet... Now: Workout.

Likes

Comments

Ring 1,  HERE  / Ring 2, HERE 

Två nya favoriter på handen. Bär ju ringar varenda dag, och dessa i guld är nya i samlingen. Godmorgon förresten, mår ni bra? Jag sitter i morgonrocken och avnjuter en kopp svart. Det är ju faktiskt kaffets dag idag. Jag ska äta lite frukost, sedan packa ihop mina grejer och sätta mig i bilen mot Kalmar. Dock blir det inte en långvarig vecka där, kommer hem redan på fredag igen. Långhelger och kortveckor i mitt hjärta.

​New rings. Looo-ooove them.

Likes

Comments

New knitwear, Schack Matt, Vila Clothes (direktlänk första bilden)

Godmorgon! Åh vad skönt att kicka igång veckan med en ledig och solig måndag här hemma. Har verkligen haft en långhelg nu. Vaknade av att vovven krafsade på mig som några av er kanske såg på snapchat, låg kvar en stund under täcket med podcast och en kopp kaffe innan jag gick upp och gjorde i ordning frukost. Dagens planer? Långprommis i det friska vädret och lååånglunch på stan. Välkommen Vecka 40.

/ Good morning Monday. Let's make this day great!

Likes

Comments

Ikväll stod jag för middagen här hemma. En väldigt god och enkel rätt som har varit en favorit i vår familj sedan lång tid tillbaka. Fungerar även som bara en förrätt (utan pastan). Vad som behövs? Spaghetti, vitlök, räkor i lake, basilika, parmesan, tomater, olivolja och en chili. Du lägger alla räkor och spadet i en ugnssäker form, pressar i några vitlökar, i med lite olivolja, hackar tomater, i med basilika och en chili, sedan sätter du in formen i ugnen en tio minuter. Under tiden blandar du lite olivolja, basilika och vitlök och penslar på brödet innan du stoppar in det också i ugnen. När spaghettin är klar blandar du bara samman allt och toppar med parmesan. Voilá! Matlycka när den är som bäst.

​A delicious pasta I made this evening - With prawns, garlic, tomatoes, chili, olive oil, basil and parmesan.

Likes

Comments

James Bay / The Tallest Man On Earth / Thomas Stenström

The Kooks / Melissa Horn / Jack Moy & Glöden

First Aid Kit / Isak Strand / Luke Sital-Singh

James Vincent McMorrow / Needtobreathe / Ben Howard

Of monsters and men / Bon Iver / The Lumineers

Dygnet runt går mina högtalare (och jag) på högsta volym. Måste dagligen få min dos av Spotify för att kunna fungera normalt som människa. Min lista är fan i mig helig, och lika viktig som kaffet på morgnarna. De här femton guldkorna ska jag ha sett innan jag dör.

/ My favorite music. My play list on spotify, HERE.

Likes

Comments

Det obligatoriska söndagsbadet, följt utav brakfrulle och en sväng till Kristianstad. Solen skiner in genom det öppna fönstret och Ben Howard fyller badrummet. Morgonmagi.

​Starting my Sunday at this place. 

Likes

Comments

​När jag kom hem i torsdags stod detta bredvid sängen. Ett nytt fint höstljus och en ljuvlig bukett med höstliljor. Så enkelt men så underbart. Det är de små sakerna i livet som gör det stora. Glöm inte det. Tack bästa mammi! Nu: Lördagsmorgon, brakfrulle och dags för work.

​Got a new candle and a beautiful bouquet by mom. Love it!

Likes

Comments