Header

 

 

 

 

 

Känner att jag inte riktigt har varken tiden eller motivationen kvar på samma sätt för att fortsätta i samma tempo jag alltid haft. Skolan, jobbet och livet tar sin tid. Men till er som fortfarande vill se en liten inblick av min vardag, frukostar, resor och små söta texter så kommer jag finnas HÄR framöver. Och på instagram så klart. Vem vet - Är kanske tillbaka här snabbare än jag anat. P.S Om ni klickar in på en bild så kan det finnas fler bilder från just den stunden. Kram kram!

 

You can find me HERE from now on.

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchdags. Den stunden spenderar vi gärna på Railey Beach. 

 

Time for lunch. Spending this day on Railey beach.

 

Likes

Comments

 

 

Bästa strandfrisyren? Fiskbensflätan. Särskilt den Tuva gjorde på mig.

 

Best hair style on the beach? The Herringbone Braid.

 

Likes

Comments

 

 

Favoritlunchen här nere? Pad Thai. En hederlig fin Pad Thai på Thailändskt vis. Nu har jag ju lärt mig att laga Chicken Cashew hemma, så detta får bli nästa utmaning. Nu ska vi ta longtail-båten ut till Phra Nang, och då blir det lunch från matbåtarna. Något vi alla längtar efter. Blir några slöa timmar i skuggan och en mangoshake med fötterna i havet. Magi.

 

My favorite lunch here in Thailand? Pad Thai. Every day. 

 

Likes

Comments

 

 

Dress, Vila   Bag, Monki

 

Det finns så många stunder här nere som jag alltid säger "Detta är det bästa jag vet!" - När man sätter sig i skuggan efter några timmar i solen, öppnar en coca cola och bläddrar i menyn. När man springer rakt ner i det trettiogradiga havet. När man lägger sig på de blommiga sarongerna och vet att man han har en timmes massage framför sig. När man sitter på balkongen med kortspel. Och detta är också en sån där stund, när man är nyduschad efter en lång stranddag, sätter sig med en påse Lay's Barbeque och sin bok innan det är dags att göra sig i ordning. I kväll då? Det blir middag på Wine House (igen), lite shopping i stånden och årets första thai-pannkaka från mopeden med nutella och banan.

 

P.S Idag fyller världens finaste morfar 90 år. Skickar en grattis-kram världen över!

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Söndag morgon. Dricker morgonkaffet med havsutsikt och svajande palmer i stället för serietittande under täcket. Föredrar förstnämnda alternativet hundra gånger om. I går efter vi hade ätit en god thai-rätt så mötte vi upp tjejerna hemifrån för lite balkonghäng med några öl och chips, och ett par timmar senare så tog vi en tuktuk till Luna Beach Bar där det var Half Moon Party hela natten. Drack Blue Margaritha på stranden, dansade av oss i trettio grader och tog ett dopp i havet när vi blev för varma. En sådan kväll man sent glömmer. Idag då? Frulle och sedan beachen. Love it!

 

God, I love this life. Never wanna leave. Yesterday we were on Half Moon Party on the beach - An unforgettable night. Today? First breaky, and then we're ready for a whole new day on the beach. Love it.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

NEW Shirt, Object   Hat, Selected Homme   Bikini, Triangl   Sandals, Birkenstock   Sunglasses, Le Specs

 

Livet är så fint varenda dag här nere. Igår spenderade vi hela dagen på stranden här nedanför oss. Låg i skuggan med boken näst intill hela tiden, lunch på The Last Fisherman och så badade vi massa. Och tog massage. Avslutade beach-hänget som varje dag - Med ett svalkande dopp i poolen. Kvällen spenderade vi först med middag på Wine House, och sedan lite fredagsmys på takterassen med lite chips och singha med mamma, pappa, Vicky, Malin och resten av hela gänget. Så jäkla härligt. Idag då? Vi ska packa ihop strandväskorna och sedan ta en longtailbåt ut till Railey Beach. 

 

I love it here. Never wanna leave. Now? Beach time.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

Paradiset. Idag? Stranden. Kepler. Massage. Coca Cola. Hav.

 

/ Paradise. Today? Beach. Kepler. Massage. Coke. Ocean.

 

Likes

Comments