Header

 

Första ljuset tänt. Och i morgon är det december igen. Vart tog tiden vägen? Men jag älskar det. Från att ha haft två fruktansvärda, gråa och tråkiga månader nu i oktober och november så är det så efterlängtat. Hemma hos oss är mysfaktorn total denna morgonen. Lite låg julmusik spelas lågmält i bakgrunden och jag äter en väldigt sen frukost. Har varit iväg på ett litet fotoprojekt och nu ska jag sitta ner med skolböckerna resten av dagen. Dags för tenta i morgon.. Men ska försöka titta in senare! 

 

Ha en mysig advent, fina ni!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Leather Pants, Object   Dress, Vila   Boots, Acne   Earrings, Ur & Penn

 

 

Sedan jag kom hem från jobbet vid halv tre så har jag suttit och stirrat ner i skolböckerna. Men nu känner jag att jag har nått den gränsen att inget mer kommer fastna, om jag så skulle sitta fram tills långt in inatt. Så nu lägger jag undan det för idag - Tror jag ska ta mig ett glas vin, hugga in i ostbrickan som står framme och sen ta ett glas med vännerna. Det är jag i behov av.

 

Saturday night. Have been studying all day.. But now it's time for some wine and a delicious tapas plate.

 

Likes

Comments

 

 

Storfrukost med familjen, nu sjunger jag med till den HÄR på högsta volym och dricker en kopp kaffe i sängen. Snart ska dock jag och mamma köra mot jobbet. Lördag, löning och första adventshelgen. Det här blir en bra dag.

 

Good morning! Hope you'll have a great a Saturday.

 

Likes

Comments

 

 

 

What I found on my blog for exactly two years ago.

 

Lussebakat, pluggat och myst med mamma. Nu: Dags för julbord med släkten!

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

Café Habana, Soho

 

En eftermiddag i Soho så tittade vi inom på Café Habana som är kända för sina to-go-majskolvar. De är smaksatta med majonäs, chili och massvis med parmesan. Till det tog vi varsin Mojito. Ett riktigt coolt ställe, som man måste veta om för att hitta dit, då det inte direkt är något man ser från gatan. Är du i New York så ta dig till Prince Street i Soho.

 

 

Likes

Comments

 

 

 

Vilken mysig morgon. Somnade inte förrän vid halv tre i natt, så vid kvart över tio, fortfarande dödstrött, vaknade jag av att Peter Jöback spelade från köket. Virade morgonrocken om mig och gick ut till köket. Mamma hade satt upp alla adventsljusstakar, och till frukost var vörtbröd med julskinka serverat. Den lyckan. I dag är både mamma och jag lediga. Jag ska plugga hela dagen, men däremellan ska vi julbaka lussebullar och bjuda mormor på fika. Fina fredag.

 

/ What a great morning! Christmas feelings and Friday.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

Den sista dagen i New York hade vi så ont i fötter och kropp efter en hel vecka med storstadstempo och allt gående hela dagarna. Så efter vi hade varit en sväng i Meatpacking District så slog vi oss ner i varsin stol på nagelstället precis bredvid hotellet. Där gjorde vi alla tre gellack, en fin julröd. Och sedan fick vi pedikyr och fotmassage. Perfekt avslut på semestern.

 

Just nu sitter jag hemma i min säng igen. Har fått upp adventsljusstaken här också, samt bytt påslakan och städat hela rummet. Varför blir plötsligt allt annat viktigt när man har en tenta att plugga på? Nu ska jag i alla fall ner till jobbet en sväng där det är kvällsöppet, sedan MÅSTE jag verkligen ta tag i plugget (fast att serie-tittande lockar)..

 

My new christmas red gel nails I did in New York.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

Bowerly Coffee, Nolita

 

Eftersom vi bodde i Tribeca så hade vi väldigt nära till de mysiga områdena Soho, Nolita, Noho, Lilla Italien och Chinatown. Soho tyckte vi hade det bästa utbudet av shopping som föll oss i smaken, men när det gäller mysiga caféer och trendiga mat-hak så blev nog Nolita vår favorit. Här sprang man förbi mysiga baristas lite hela tiden, och detta var bara en av många som vi stannade till vid. Latte smakar så mycket bättre när det är minusgrader. Hit vill jag definitivt igen.

 

Likes

Comments

 

 

Lite av jetlagen sitter nog fortfarande i - Men något annat kan jag ju inte förvänta mig då det bara gått två dagar. Somnade ganska sent i natt, och vore det inte för att klockan ringde vid åtta i morse hade jag nog gärna kunnat sova i ett par timmar till. Men efter två koppar kaffe, ansiktstvätt och lite frukost så är jag nu uppe på benen. På dagens schema har jag endast femton minuters seminarium på universitetet, sedan ska jag köra hemåt igen. En helg med julbord, tentaplugg, jobb och mys med tjejerna väntar.

 

Good morning! Drinking coffee and listening to christmas music. Soon time to get ready for school.

 

Likes

Comments