Header

 

 

Ljushållare, Åhléns

 

HERRE-min-gud, vad jag är slut i hjärna. Aldrig har det suttit finare med en fredag än nu. Hur mår ni?! Ni är så fina att ni fortfarande tittar in trots att det inte hänt allt för mycket på några dagar. Jag vet själv hur tråkigt det är att kika in på en blogg så står det samma rubrik i flera dagar i rad. MEN nu så. Har haft min livs värsta tenta idag.. och hur det än gick så ska jag i alla fall njuta av helgen nu. Pontus och jag kom precis hem till familjen, och sitter just nu med lite vin och First Aid Kit. I kväll blir det en grillad köttbit, och sedan den lugnaste kvällen ever i soffläge. Ha en fin kväll! Kram kram

 

TGIF! Finally home after the worst exam in my whole world.. Now: Wine, food and First Aid Kit.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

 

 

 

Jag ville mest titta in och säga att jag lever. Jag vet att det har varit lite tyst här den här veckan, men just nu ligger allt fokus på skolan. Jag är inne i den absolut svåraste skol-perioden jag någonsin varit med om, och för att klara det finns det knappt tid för något annat känns det som. Men i morgon är det dags för tenta, och där efter kommer jag kunna spendera mer tid tillsammans med er. Har så mycket fint och kul att visa. Lightroom är fyllt av bilder som väntar på att få redigeras och bloggas om. Så vi hörs imorgon eftermiddag och förhoppnings är det en lättad och glad Kajsa som då tittar in. Wish me good look!

 

Stuck in the apartment.. The only thing I do nowadays is to study - And drink coffee..

 

Likes

Comments

 

 

Förra onsdagen på min födelsedag så hade Pontus överraskat med att boka bord på min lilla favorit-pub - Kalmars ffs bar och ett litet kök. Hela miljön är så otroligt mysig, då man sitter ett gammalt historiskt valv som är en utgrävd källare sedan många år tillbaks. Det avrundade min födelsedag på bästa möjliga sätt. God mat, bästa sällskapet och kall dricka, 10/10.

 

My birthday a week ago.

 

Likes

Comments

 

 

När jag kom hit igår morse så sprang jag i den vanliga ordningen förbi brevlådan för att checka läget att jag inte fått någon tråkig räkning, och möttes av en överraskning. Ett stort, försenat födelsedagspaket från familjen. Lyckan alltså. Tack underbara ni <>

 

Hur mår ni idag? Sitter ni i skolan? Är ni på jobbet? Själv sitter jag fortfarande i soffan, omringad av skolpapper. Förutom att springa fram och tillbaka mellan lägenheten och tvättstugan så har jag knappt rört mig en meter. Men eftersom solen skiner idag, och temperaturen är så där perfekt höstig, så vill jag inte sitta härinne något mer. Behöver frisk luft, och miljöbyte - Så då passar det ju perfekt med promenad in till stan, följt utav en kopp té och plugg på Kullzénska Konditori.

 

Got a little surprise from my best family yesterday. Love you!

 

Likes

Comments

 

Ny ljusstake från Åhléns. Älskar att den är i guld. Endast 129,95. Tips, tips!

 

 

GODMORGON! Hur mår ni? Redan vid åtta var jag nere i tvättstugan för att sätta igång två maskiner tvätt, och nu har jag precis krupit upp i soffan för att äta lite frukost. En stor kopp kaffe, knäckebröd med keso, rökt skinka, avokado och tomat, och ett löskokt ägg - Mumsfillibaba! Nu måste jag dock stänga av dator och sätta mobilen på ljudlöst - Ytterligare en heldag i skolböckerna väntar. Alltså, finns det något värre än tenta-veckor!? Men jag tittar in lite senare. Kram så länge!

 

Good morning sunshines! Time for coffee and breaaaky.

 

Likes

Comments

 

 

Trots att jag i princip har suttit och tittat ner i skolböckerna sedan jag steg upp i morse så har det varit en bra måndag. Emellan plugg-stunderna har jag faktiskt fått mycket gjort. Måndagar för mig är alltid så - Kommer hit till lägenheten igen efter en helg där hemma. Det ska städas, kylskåpet ska fyllas på nytt, påslakan ska bytas och tvätttid ska bokas. Dessutom har jag lyckats klämma in några andra ärenden som länge stått på min att-göra-lista. Alltid så skönt att få bocka av dem grejerna. Hur tråkig en måndag än kan vara, så är den väldigt behövlig. Och man kan faktiskt göra den till något bra. Ellerhur?

 

School, school, school.. Everything that happens in my life right now.

 

Likes

Comments

 

Hemkommen från en förmiddags-föreläsning, och nu har jag precis fått i mig lite lunch. Tog vad jag hade hemma, och det blev både enkelt och gott. Ugnsbakad lax i folie, med morötter, vitlök, purjulök och citron. Till det lite potatismos. 

 

My lunch today: Baked salmon with mashed potatoes.

 

Likes

Comments

 

 

Att ställa klockan på 05.15 är inte SÅ kul en måndag morgon. Men det är dags att tacka för denna helgen, packa ihop väskan igen och köra tillbaks mot Kalmar. Framför mig har jag en vecka med massvis av pluggtimmar, lussebullsdejt med Felicia (ja, hon älskar julen), några svettiga timmar på gymmet, storhandling, ännu mera plugg och till sist en stor tenta på fredag innan jag tar helg. Men, nu är det måndag, och jag måste sätta igång med denna dagen. Ska äta upp denna gigantiska frukost pappa hade gjort till mig, svepa tre koppar svart och sedan hoppa in i bilen för två timmars färd mot Kalmar. God morgon, hörrni.

 

Monday morning again.. Hope you'll have a great start of the weekend!

 

Likes

Comments

 

 

 

 

När jag kom hem i torsdags hade mamma köpt vita liljor till mitt rum. Tänk att en sådan liten grej kan göra en så glad, och dessutom rummet så mycket fräschare. Sedan jag vaknade i morse har jag hunnit med att äta frukost, tenta-plugga, sprungit omkring och busat med hunden, druckit kaffe och andats solsken på baksidan och varit nere på jobbet en sväng. Den där timmen som vi ställde om i natt har verkligen gjort skillnad idag. Nu ska jag plugga vidare, hörs lite senare.

 

Mom bought me some white lilies. LOVE it.

 

Likes

Comments