Header

 

 

 

 

 

 

Top | Only   Blazer | Vero Moda   Necklace | Marc Jacobs & Gina Tricot

 

Vad snabbt tiden gick på jobbet. Fick fram fina nyheter och uppdaterade vår instagram, @schackmattmode. När vi stängde och vi kom ut så slog värmen rakt emot oss, på ett sätt den inte har gjort på ett bra tag. Trots att klockan snart är sju så är luften är kvav, solen är starkare än vad den brukar och himlen är alldeles blå. Förhoppningsvis är äntligen sommaren här för att stanna. Så jag slängde i mig middag och mötte sedan upp Elin på en lång och härlig promenad, som avslutades nere vid Perssons. Nu ska jag slå upp ett glas coca cola, sätta mig på altanen och vänta in Pontus. Vilken fin kväll.

 

/ What a great day it has been. Work, dinner, a walk in the sun and now boyfriend time.

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

 

 

 

Måndag morgon. Trots att jag för första gången på några dagar fick ligga i en skön säng så sov jag inte så där jättebra. Vaknade flera gånger, sov oroligt, drömde konstiga drömmar och kallsvettades. Kroppen tror nog fortfarande att jag är på festival. Sedan jag vaknade vid åtta har jag i alla fall hunnit med att städa rummet, bädda rent, tagit en skön dusch, sett ett avsnitt OITNB och gjort en blåbärssmoothie. Ska snart göra mig redo för en jobbdag.

 

/ Good morning! Lying in bed, drinking blueberry smoothie and soon I'm going to work.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

Gud vad skönt det är att vara hemma igen. Hur mår ni? Förutom att jag knappt har någon röst kvar och alldeles mör i kroppen så mår jag fint. Har haft några fantastiska dagar. Ätit god festivalmat, gråtit till Melissa Horn, sjungit med till The Kooks, skålat framför Bastille, hoppat till Ingrosso och dansat till Kanye West. Vi hade tur med vädret de första dagarna, fram tills ovädret kom. Jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv, och sovsäcken i tältet värmde inte så där jättemycket kan jag lova. Men lika kul det har varit att vara iväg, lika skönt var det att komma hem. Att få ta en dusch för första gången på några dagar, äta god husmanskost som stod serverat på bordet när vi kom hem och sova i min egen säng - Hem ljuva hem. 

 

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Pretty Little Liars. Har precis ätit lite scones och druckit té med mammi och pappi. Ska nog snart gå och borsta tänderna, har på känn att jag kommer somna som en stock. Men vi hörs i morgon bitti! x

 

/ This evening I've been eating scones and catching up with mom and dad, watching Pretty Little Liars and drinking tea in bed. Love sundays.

 

Likes

Comments

 

 

Fem fantastiskt fina skor som jag sprang förbi i Stockholm. Det var som att det stod KAJSA på hyllan. Om jag hade fått välja, hade jag mer än gärna köpt alla fem. Det var helt enkelt för svårt att bara välja ett par..

 

/ Five beautiful pair of shoes I saw in Barcelona. Love them.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

Om man är och hälsar på Tuva i Stockholm så får man se så mycket mer än Drottninggatan och Hötorget. Då får man följa med på mysiga äventyr på Söder, åka tunnelbana med stressade Stockholmare, sitta vid vattnet i Luma, äta lunch på Stockholms kanske bästa salladsställe, shoppa på gömda vintage-guldgruvor och till sist - Få besöka alla dessa mysiga ekologiska butiker som ofta ligger en trappa ner. På de här ställena tog vi ofta en liten fika. Och trots att jag hellre väljer en chokladboll hundra gånger framför en RAW-boll så var faktiskt där där RAW-glassen med cocossmak väldigt, väldigt god.

 

/ An organic store in Stockholm.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

Så här mysig frukost hade vi på midsommardagen. Alltid lika fin, varje år.

 

/ Our breakfast the day after midsummer.

 

Likes

Comments