Header

Tog ett varmt och skönt bad med lite läsning och den HÄR låten. Ska snart göra mig i ordning, klädvalet är spikat. Men först ska jag ta några potatischips och smygäta på mammas och pappas kött som ligger på grillen. Dör ju nästan av hunger..


_DSC0257

_DSC0260

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Färdigstädat. Äntligen. Vi är ett gäng som ska grilla och dricka några cider hos Douglas i hamnen ikväll, men innan dess ska jag: Hämta mina nya skor, ta ett varmt bad, bestämma klädvalet och göra mig i ordning. Hur ska ni fira valborg i år?


_DSC0368

_DSC0377

/ Finally done with the cleaning. Tonight we're going to celebrate May Day with dinner and some drinks. 

 

Likes

Comments

Var hemma ganska snabbt från skolan. Redovisningen av projektet är gjort, och nu tar vi två dagars helg. Håller på att storstäda hela huset: Det nytvättade påslakanet hänger utomhus på vädring i solskenet, fönstret står öppet och det doftar citron i hela huset. Just nu tar jag en paus med några sidor ur Femtio nyanser av mörker, en kopp kaffe och lilla Freddie.


_DSC0432

_DSC0408

_DSC0404

/ Already home from school. What I'm doing at this moment? Cleaning the whole house! 

 

Likes

Comments

Hade helst av allt velat sova längre. Men då tanken slog mig att det är valborg, och därmed inte en vanlig skoldag så vaknade jag till liv. Har slängt i mig en surdegsfralla och en kopp kaffe i all hast. Bara redovisningar hela dagen idag.


_DSC0356

_DSC0360

_DSC0361

_DSC0365

/ Time for school. But first: Coffee and breakfast.

 

Likes

Comments

Kan knappt lyfta min kopp som ryker bredvid mig. Armarna skakar efter dagens pass. Men det är precis så det ska vara, man vill ju känna skillnad och att träningen faktiskt ger något. Istället för att räkna reps gör jag så många jag orkar, gånger 4. Då maxar man verkligen och känner att musklerna växer. Duschen var lika skön efteråt som själva träningspasset var.


_DSC0361

_DSC0359

/ Hard but nice workout at the gym today. My arms are DEAD.


 

 

Likes

Comments

Kom precis hem igen. Varit och fixat lite till en skolredovisning imorgon. Som sagt, stressig dag, men så fort jag får ett ögonblick över så luktar jag på mitt nyslingade hårsvall. Ikväll är det kvällsöppet på jobbet, men jag är ledig. Blir en pappa- och dotterkväll med hämtmat och en bra film på tv. Men först ska jag till gymmet för ett pass. Förresten, fick ett fantastiskt sms som gav mig lyckorus av Tuva tidigare.. Bara 45 dagar kvar till Roadtripen genom USA i sommar (!)


_DSC0297

_DSC0333

_DSC0327

/ Now I'm going to the gym for a workout, and the rest of the night I'll spend in the sofa with pizza and movie with dad. By the way, today it's just 45 day's left until we're going to USA. Fantastic!

 

Likes

Comments

Denna dagen som skulle vara en fri och skön dag blev allt annat än det. Stress-stress. Först nu har jag fått lunch i mig. Håret är nyslingat och jag har även hunnit med en veterinär-tid med lilla Freddie. Ska slänga i mig en kopp kaffe och sen iväg igen.


_DSC0352

_DSC0349

/ Stressful day. Home a quickie for lunch.


 

 

 

Likes

Comments

Lyxar till det med pannkaksfrukost med nutella och bär, samt en kopp té. Nu: Dags för att fräscha till håret hos frisören.


_DSC0247

_DSC0249

_DSC0256

/ Banana pancakes with nutela and berries, and a cup of tea for breakfast.

 

Likes

Comments

Efter att ha legat i sängen för många timmar så gick jag ut och gick en lång runda med mamma. Vad pigg och glad man kan bli av det. Dessutom var det solnedgång och varma sommarvindar. Nu har jag bytt om till mina pyjamasbyxor, dricker en kopp Ljungaviken-te och lyssnar på First aid kit. Tänkte slänga på ett avsnitt Sex and the city innan jag ska sova. Imorgon är vi förresten lediga från skolan. Har bokat in en klipp- och slingtid, en lunch på stan och ett annat ärende för dagen. God natt.


_DSC0253


_DSC0260

_DSC0251

 / In bed, drinking tea and watching Sex and the city. 

 

Likes

Comments