Tog ett varmt och skönt bad med lite läsning och den HÄR låten. Ska snart göra mig i ordning, klädvalet är spikat. Men först ska jag ta några potatischips och smygäta på mammas och pappas kött som ligger på grillen. Dör ju nästan av hunger..
 

 

Gillar

Kommentarer

Färdigstädat. Äntligen. Vi är ett gäng som ska grilla och dricka några cider hos Douglas i hamnen ikväll, men innan dess ska jag: Hämta mina nya skor, ta ett varmt bad, bestämma klädvalet och göra mig i ordning. Hur ska ni fira valborg i år?/ Finally done with the cleaning. Tonight we're going to celebrate May Day with dinner and some drinks. 

 

Gillar

Kommentarer

Var hemma ganska snabbt från skolan. Redovisningen av projektet är gjort, och nu tar vi två dagars helg. Håller på att storstäda hela huset: Det nytvättade påslakanet hänger utomhus på vädring i solskenet, fönstret står öppet och det doftar citron i hela huset. Just nu tar jag en paus med några sidor ur Femtio nyanser av mörker, en kopp kaffe och lilla Freddie./ Already home from school. What I'm doing at this moment? Cleaning the whole house! 

 

Gillar

Kommentarer