Header

Har varit på jakt efter ett par speciella jeans. Dessa uppfyller alla önskningar - Ljusa, detaljrika och grovt tvättade. Finns på Schack Matt och är i från Object. Tänker matchas med en fräsch skjorta och loafers i Paris.


_DSC0362


_DSC0356

/ I have been looking for the perfect jeans. These ones I found yesterday. These + Loafers + Shirt = <>

 

Likes

Comments

.. Hittar du pass, flygbiljetter, euro och kamera.
_DSC0379

 

Likes

Comments

När jag vaknade i morse var min första tanke att det var skönt att jag lyckats sova lite längre. Sedan slog det mig att jag inte sovit längre än vanligt, klockan hade bara ställts fram. Jag vaknade i alla fall på bästa möjliga sätt. Med Pontus bredvid mig. Med familjens sorl vid frukostbordet. Med solens strålar som sken in genom fönstret. Med hunden vid fötterna. Med nybryggt kaffe. Har varit ute och gått en promenad, och jag kände för första gången i år att solen verkligen värmde mot kinden. Snart ska vi bort på den obligatoriska lamm-middagen. Men först ska jag ta fram resväskan och lägga fram lite packning till Paris i mitt kaotiska rum.


_DSC0385

_DSC0388

/ Beautiful day. Woke up next to Pontus and the dog. I've been for a walk with mum and sister. The sun is shining and the sky is all blue. Soon we're going to grandpa and grandma for the obligatory lambracks dinner.

 

Likes

Comments

Nu: Tjejmiddag och utgång med tjejerna.


DSCN1274

DSCN1283

Blazer and tee from VILA

 

Likes

Comments

Fullt ös, medvetslös har det verkligen varit på jobbet idag. Tiden sprang iväg bland glada och shoppingsugna kunder. Fem timmar senare är jag både hungrig och frusen. Hungern har jag stillat med en lövbiffslunch och det sistnämnda ska jag nu åtgärda med en varm och behövlig dusch. Planerna för resten av dagen ser ljusa ut.


_DSC0337

_DSC0345

_DSC0343 / Home again from five hours work. Now I'm going to take a shower and eat some lunch.

 

Likes

Comments

Vaknade utvilad och pigg utan att klockan ringde i morse. Min skönhetssömn på tio timmar var verkligen nödvändig. Ska snart till jobbet, så har fyllt på med energi i form av en fin påskfrukost tillsammans med hela familjen. Fick även en väldigt fin present. Nu lyssnar jag på den HÄR låten och dricker upp kaffet. Time to go.


_DSC0324


_DSC0325

/ Just ate a big easter breakfast with my family. Now? Time for work.


 

 

Likes

Comments

Kalas-dag idag. Min lilla kusin fyllde 12 - Då är man tydligen Tweenie, ett nytt uttryck för mig, som sammanfattar åren innan man blir tonåring. Det bjöds på glada barn, bakad potatis, kladdkaka och fanta. Om jag är mätt? JA. Men det hindrar mig inte från en mysig fredagsmiddag med kräftor och coca cola. Kommer slockna på soffan till Let's dance känner jag på mig. Dessutom jobbar jag i morgon, så jag behöver ta igen någon timmes sömn.


DSCN1229


DSCN1222

DSCN1227

DSCN1231

DSCN1237

DSCN1250

/ My little cousin turned 12 - There were the happy children, baked potatoes, chocolate cake and lemon soda. If I'm satisfied? YES. But it doesn't stop me from a cozy Friday dinner with crayfish and coca cola. 

 

Likes

Comments

Vaknade upp bredvid Pontus. Medan han fortfarande sover myser jag med en kopp kaffe och One Tree Hill.


DSCN1210

DSCN1214/ Woke up next to Pontus. While he's still asleep, I'm drinking coffee and watching One Tree Hill.

 

Likes

Comments

.. tills jag kan gå iklädd bara så här. Med bara ben och då solglasögonen gör nytta.


DSCN1173

/ I can't wait until I can walk like this. 

 

Likes

Comments