Header

Publicerad 31 januari 2013 av Kajsasven i Home

_DSC1878

_DSC1881

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Publicerad 31 januari 2013 av Kajsasven i Outfits & News

Storm och regn utanför. Mysigt när man är inomhus, då man tänder ljus och hör hur vinden viner utanför. Nu ska jag krypa ner i soffan och titta klart på Pretty Little Liars innan det är middagsdags. Idag är en sådan dag då jag är så träningssugen, så varför kan inte bara hostan försvinna? Ska knapra vidare på halstabletterna nu.


_DSC1865

_DSC1869

Rings from H&M   Jacket from Vila


/ Home again after a boring school day. Outside there's storm and rainy. But I think it's cozy when you're inside with some candles and hearing the wind whispers outside.

 

Likes

Comments

Sov lika gott inatt som jag gjorde natten dessförinnan. Vaknade dock upp utan telefon då den är helt stendöd. Förr i tiden var det ju bara att sätta i ett simkort i någon äldre telefon, men det går ju inte längre. Måste försöka fixa detta: Man känner ju sig alldeles naken. Nu ska jag äta upp frukosten. Godmorgon!


_DSC1821

_DSC1824

/ Eating a big breakfast and now it's time for school. Godmorning!

 

Likes

Comments

Vad jag gör just nu: Försöker plugga samtidigt som Mia på Grötö går på tv. Går sådär.


_DSC1802


_DSC1806


/ Trying to study, but it's hard when a good serie is on the television.

 

Likes

Comments

Mudcaken på Espresso House är lite av en to-die-for. Speciellt med en varm latte till. Här pausade vi efter att ha gått i allt för många affärer. Nu har jag intagit säng-läge och här tänker jag ligga. Med skolböcker och serie.


_DSC1859


_DSC1858


/ Ate a delicious Mudcake at Espresso House earlier, with a warm Coffee.

 

Likes

Comments

Publicerad 30 januari 2013 av Kajsasven i Life

Hemma igen efter en lång dag. En roadtrip, ett varv på Väla, en wok-lunch, shopping på IKEA, en fika på Espresso House och ännu en roadtrip har vi hunnit med idag. Dessutom lite nytt till rummet och nya oförglömliga minnen.


_DSC1814

_DSC1825

_DSC1841

_DSC1847

_DSC1828

/ Home from a good day with a roadtrip, shopping, lunch, coffee and more shopping.

 

Likes

Comments

Det var längesedan jag sov så gott som jag gjorde i natt. I det nytvättade påslakanet, i det nya rummet. När jag vaknade svirade jag om mig morgonrocken och gjorde mig en kopp te. Hostan vägrar att försvinna. Nu ska jag dock göra mig i ordning, för idag ska jag och mina vänner till Helsingborg för en shopping-dag.


_DSC1804


_DSC1806


/ Slept very well this night. In freshly laundered duvet covers and the new room. When I woke up, I made a cup of tea and now I'm going to get ready. Today my friends and I are going to shop all day!

 

Likes

Comments

Publicerad 29 januari 2013 av Kajsasven i Home

En liten sneakpeak på mitt rum. Ska ta bättre bilder imorgon i det älskade dagsljuset. Det gör så mycket. Allt är på plats och jag är så himla nöjd. Det känns som ett helt nytt rum. Nu ska jag tända något ljus och titta på serier. Böckerna lägger jag undan för idag. Är värd några timmars sömn så jag kan vakna utvilad imorgon.


_DSC1793

_DSC1796

A sneak peak on my room. It's like a new room. Better pictures are coming tomorrow.

 

Likes

Comments

Publicerad 29 januari 2013 av Kajsasven i Outfits & News

Sitter fortfarande på samma ställe som tidigare. Med böckerna öppna och ljusen tända. Enda skillnaden: Teet har blivit ersatt av kaffe. Känner att jag behöver all form av energi man kan få. Men nu ska jag stänga igen böckerna för att röja upp på mitt rum. Golvet är lagt och nu är det bara det roliga kvar: Att inreda.


_DSC1888

_DSC1943

Vest from Rut & Circle   Tee from Vila   Pants and bag from Pieces


/ Still sitting where I sat before, with candles, coffee and the school books. But now I'm going to close my books and interior my room. Can't wait.

 

Likes

Comments

Publicerad 29 januari 2013 av Kajsasven i Life

Hemma. Vad jag älskar hemma. Åtta timmars skoldag på en tisdag är alldeles för mycket. Det borde vara en mjukstart på veckan. Men nej. Lektion efter lektion, kunde knappt hålla mig vaken sista lektionen. Nu: Skolböcker och te.


_DSC1955


_DSC1969


/ Home. What a beutiful word, home. Eight hours in school on a Tuesday are way to much. It would be a soft start on the week. Now: Study-mode with Tea. Still bad in the throat.

 

Likes

Comments