Header

Blåmusslor i vitt vin och vitlök /


Har precis ätit fantastisk mat. Blåmusslor till förrätt, och där efter Entrecote med råstekt potatis och vitlök. Blir en lugn fredag med häng i soffan och chips-frossa.
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Pasta med heta räkor, körsbärstomater, parmesan och vitlök / 

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner. Har sovit helt underbart inatt, och nu sitter jag och äter lite frukost. Ska alldeles strax till trafikskolan för en körlektion. Vi börjar 10 i skolan, och slutar 15.45. Så en lång dag idag. Hörs sen /


 

Likes

Comments

Jag och syrran tog oss till gymmet innan och körde ett svettigt pass. Kom nästan precis ut ur en ångande dusch. Nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe, 'Fix you' med Coldplay och tända ljus. Älskar detta. Hade kunnat stanna här på mitt rum för evigt. I min säng. Nu ska jag sätta på en bra serie, och senare ikväll kommer Pontus. 

Likes

Comments

Titta vad som trillade ner i brevlådan idag. En svart blus med nit-detaljer på axlarna. Tänk den till ett par kängor och svarta, håliga jeans. MMM. Den är från Nocctane. 

Likes

Comments

Jag har inhandlat ett par nya spring-skor. De andra jag har är inte till för att springa i. Vill inte ha problem med knä, eller något så kände det var dags för en bra spring-sko. Dem ska jag prova redan ikväll.


 

Likes

Comments

Godmorgon. Sitter och dricker en Smoothie, med Müsli. Har en sovmorgon till 09.30, så måste skynda mig lite nu innan Ida kommer och hämtar mig. Lång dag i skolan, slutar 15.45. Hej svejs.


 

Likes

Comments
Golden rings and silver ring from Gina Tricot /

 

Likes

Comments

Är hemma efter en tiostjärnig weekend i Helsingborg. Idag har vi varit på Väla, och IKEA. Köpt några fina grejer som ni får se imorgon. Nu ska jag snabbt packa upp, ta en dusch, fixa till rummet och sen ut och äta med Pontus.Top from Only. Army West from Rut Mfl /

 

Likes

Comments