Header

TGIF. Underbara fredag. Du är efterlängtad. Imorse hade jag en lång sovmorgon, och vaknade upp bredvid min pojkvän. Nu är han påväg mot Summerburst, och här sitter jag. Hade också velat stå och hoppa till Avicii. Efter två lektioner var skoldagen slut, och nu ska jag tappa upp ett varmt bad och läsa ut min ryska roman. P.S Kika gärna in på min lilla bloppis, här. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta himmelska ting är vad som låg i paketet HÄRIFRÅN igår. En färgklick i garderoben. Älskar färgerna, och denna kommer invigas redan på tisdag då det är skolavslutning; Då med rosa naglar.

 

Likes

Comments

Läst 30 sidor i min bok "Brott och straff", men känns som 100. Kommer ingenstans. Nu har jag packat väskan och väntar på min pojkvän som ska hämta mig. Ses imorgon, puss!


 

Likes

Comments

Precis hemkommen från en heldag i skolan. Ett nationella prov är gjort, och efter en kaffepaus hos mitt så var det lekdag för studenterna på G. Efter att ha sett ett och annat, fått en del mutpoäng och är helt nermjölad så är jag äntligen hemkommen. Snart är det vår tur. Bara 364 dagar kvar. HÄR hittar du förresten min bloppis där du kan kika in och se om du hittar något. 

Likes

Comments

Idag trillade detta paketet ner i brevlådan. Vad det är får ni se imorgon. Det är något somrigt och färgglatt.


 

Likes

Comments

Godmorgon. Inställda lektioner hela dagen, så jag och mina vänner kör in till Karlshamn för att utföra ett par ärenden, äta en lunch för att senare avrunda med en kladdkaka.

 

Likes

Comments

En close-up-bild på min och systers nya klänning. HUR BALL? Från Vero Moda, finns på Schackmatt. 

Likes

Comments

Mors dag idag. Ska strax köra till Hällevik för en middag med mormor, morfar, farmor och farfar. Gårdagen spenderade jag hemma hos Andrea med mina fina vänner. Vi hejade framför Melodifestivalen och planerade sommaren.

 

Likes

Comments