Denna dagen va så härlig. Början på förra sommaren när jag, Elin och Catrin hade lite picknik. Det bästa stället på sommaren måste ändå vara Lidklöping, Det finns så fina ställen att åka till. Saknar också alla kompisar så mycket, att så bra människor föddes i samma stad ;) Ser fram emot att flytta hem till sommaren! Fast vår i Stockholm känns inte helt fel.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Äntligen kan jag börja smyganvända mina favvo jeans och skor! Levde i dom hela förra sommarn. Idag har jag städat och tvättat hela dagen! På måndag flyttar jag ihop med Hedda!! ska bli såå otroligt underbart. Inte nog med det så åker jag och carro hem till Lidköping på torsdag! fast bara för att hämta Penny, Emma och Felicia för att åka till kusten och bara ha det underbart. Sen åker vi tillbaka till Lidköping för att fira påsk.

TAGGA <3

Likes

Comments

Hedda gjorde super fina drinkar som var gör goda!

Likes

Comments

HEEJ!

Nu har jag inte bloggat nått. Men haft så bra dagar som jag tänker dela här nu! Detta var för kanske en eller två veckor sedan, första riktiga vårdagen. Hedda och jag hade det så härligt och bra!

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag upp i tid med min syster Ika och åt frukost. Nu sitter jag i Heddas och Alicias kök (som snart är mitt också)!! Dom ligger fortfarande och sover så jag passar på att plugga. Idag ska jag och Hedda på utflykt! Super fint väder ute, är helt sprallig i kroppen 💕

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag tagit det så lugnt! Ätit två frukostar, vart ute och gått två gånger och pratat med Penny 2 gånger Det var allt..... Imorgon måste jag ta tag i plugget och allt annat viktigt....

Likes

Comments

Nu är jag påväg till Stockholm igen. Är så kär i mitt flickrum där hemma i Storeberg. önskar jag kunde ta med mig det till Stockholm! Imorgon ska jag jobba och plugga, sen får jag se om kroppen orkar med något kul på kvällen.

Likes

Comments

IDAG HAR DET VARIT VÅR!

Har haft en så bra dag med Penny (varje dag med henne är bra). Vi var och ficka på uteserveringen i Spiken. Måste vart närmare 12 grader eller mer i solen! Vi Svenskar måste ju ändå vara dom som är gladast när solen tittar fram. Hann träffa Filip och Olle på kvällen med. Bästisar är livet asså.

Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm. Nu går vi mot ljusare tider så nu ska vi alla bli lyckliga och glada i själen.

Likes

Comments